Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ


Με την ζωή του προστάτεψε σκύλος έναν οίκο ανοχής, που βρέθηκε στο στόχαστρο ένοπλων ληστών! Οι ληστές μπήκαν στον οίκο ανοχής επί της οδού Λιοσίων και ακινητοποίησαν τις δύο γυναίκες που βρίσκονταν εκεί.
Έλα, όμως, που δεν ήξεραν πως στο σπίτι υπήρχε πίτμπουλ...
Ως πιστός φίλος του ανθρώπου, το συμπαθές τετράποδο όρμηξε στους κλέφτες και, μάλιστα, δάγκωσε τον έναν στο χέρι.
Όσο το... θύμα προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ και το δάγκωμα, ο συνεργός του πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο.
Πανικόβλητοι, οι δύο ληστές το έβαλαν άπραγοι στα πόδια...

ΠΗΓΗ:

Madata.gr

ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ



«Αλβανικά εθνικά εδάφη» τα Ιωάννινα, η Ηγουμενίτσα, η Άρτα και η Πρέβεζα … «Αλβανοί» ο Μάρκος Μπότσαρης και ο Πύρρος Δήμας. Αυτά και άλλα πολλά … «ανέκδοτα» περιλαμβάνει η νέα έκδοση του Αλβανικού Εγκυκλοπαιδικού Λεξικού, που κυκλοφόρησε πρόσφατα η Ακαδημία Επιστημών των Τιράνων, με κρατική χρηματοδότηση.Πρόκειται για τη «βελτιωμένη» επανέκδοση του Αλβανικού Εγκυκλοπαιδικού Λεξικού, που είχε κυκλοφορήσει το 1985 επι καθεστώτος του Ενβέρ Χότζα.Στη νέα έκδοση, αφαιρέθηκαν τα «φιλοχοτζικά» λήμματα τα οποία αντικαταστάθηκαν με αναφορές που τονώνουν το αλβανικό εθνικό μεγαλείο, όπως η «απελευθέρωση» του Κοσσυφοπεδίου κλπ.Στην εισαγωγή υπογραμμίζεται πως το συγκεκριμένο λεξικό είναι «εθνικού χαρακτήρα» και το περιεχόμενό του «αφορά το αλβανικό έθνος και την πατρίδα του».

«ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ» Η Β.Δ ΕΛΛΑΔΑ

Για την Αλβανική Ακαδημία Επιστημών, τη πνευματική και επιστημονική «ελίτ» της χώρας ουσιαστικά, η περιοχή της Ηπείρου, θεωρείται «αλβανικό εθνικό έδαφος», το οποίο κατέλαβε στρατιωτικά η Ελλάδα το 1912 – 1913.«Τα Ιωάννινα μαζί με ένα μεγάλο κομμάτι της Τσαμουριάς και άλλα αλβανικά εδάφη εδόθησαν στην Ελλάδα από τις Μεγάλες Δυνάμεις η οποία τα κατέλαβε στρατιωτικά» γράφει συγκεκριμένα το Εγκυκλοπαιδικό Λεξικό, που «βλέπει» Τσάμηδες σε Θεσπρωτία και Πρέβεζα. «Η Τσαμουριά είναι μεγάλη γεωγραφική και εθνολογική περιοχή στο νοτιότερο τμήμα των εδαφών που κατοικούνται από Αλβανούς» αναφέρει συγκεκριμένα, κάνοντας λόγο για «γενοκτονία» που υπέστησαν οι Τσάμηδες μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, από τις ελληνικές αρχές, που τους εκδίωξαν από την περιοχή.

ΗΘΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ



Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου και ώρα 10π.μ. η Μητρόπολη Χαλκίδος, με την ευκαιρία της εορτής των Τριών Ιεραρχών που είναι προστάτες των γραμμάτων, διοργανώνει στο θέατρο Παπαδημητρίου στη Χαλκίδα επιστημονική ημερίδα με θέμα: "Ηθική Διαφθορά και Παιδεία".

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ



Ένα έγκλημα που γίνεται σε ένα από τα ωραιότερα δάση της Κύμης, στο βουνό ‘Κοτύλαια’.

Κάποιοι, προφανώς ‘επαγγελματίες’, έχουν αρχίσει ένα εγκληματικό έργο αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις.
Για να θυμίσουμε η περιοχή ‘Κοτύλαια’ είναι αυτή η περιοχή που έχει δείξει ενδιαφέρον η ΛΑΡΚΟ για τις περίφημες ‘ερευνητικές’ γεωτρήσεις της για αξιοποιήσιμα μεταλλεύματα.
Επίσης σε κοντινή περιοχή ο Δήμος σχεδιάζει την οριοθέτηση χώρου εγκατάστασης σφαγείων και συναφών δραστηριοτήτων.

Τι ακριβώς εξυπηρετεί η σταδιακή αποψίλωση του χώρου ;

Τι λένε για όλα αυτά η αρμόδια δασική υπηρεσία και ο Δήμος Κύμης ;

Το άρθρο στάλθηκε από τους Ενεργους Πολίτες Εύβοιας

blogger templates | Make Money Online