Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ


ΓΑΛΑ ΑΠΟ ΦΟΡΑΔΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟ



Οι νομάδες πολεμιστές του Τζένγκις Χαν, που περνούσαν πολλές ώρες πάνω στη ράχη του αλόγου τους, ξέραιναν στον ήλιο γάλα φοράδας μεταβάλλοντας το σε ελαφριά σκόνη και έριχναν λίγη απ'αυτή τη σκόνη σε ένα δοχείο με νερό που κρεμόταν στη σέλα, στην αρχή κάθε ημερήσιας διαδρομής.
Κατά τη διάρκεια της μέρας το μείγμα όλο και δουλευόταν απ'τις κινήσεις του αλόγου και ως το βράδυ μεταβαλλόταν σε λεπτόρευστο πολτό.



ΠΗΓΗ:

Η Διαδρομή

ΣΤΟ ΔΙΑΔΊΚΤΥΟ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ GOOGLE



Ο κώδικας ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση μέσω Internet Explorer στην Google τον περασμένο μήνα, κυκλοφορεί πλέον στο διαδίκτυο. Το λογισμικό αυτό υποβλήθηκε για δημόσια συζήτηση και είναι πλέον διαθέσιμο στο site της Wepawet. H δημοσιοποίηση έγινε την Πέμπτη και μόλις την επόμενη μέρα ενσωματώθηκε σε τουλάχιστον ένα εργαλείο παραβίασης και έκανε την εμφάνιση του σε....

online επιθέσεις, σύμφωνα με τον Dave Marcus ερευνητή ασφάλειας της McAfee.

To λογισμικό αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε περιβάλλον Windows XP και Internet Explorer 6 και είναι εξαιρετικά πιθανή η δυνατότητα μετατροπής του και για πιο πρόσφατες εκδόσεις του browser της Microsoft.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΛΙΔΑΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ


Ο Δήμαρχος Αυλίδας, κύριος Χρήστος Παύλου, μιλώντας στην κυριακάτικη εφημερίδα Salonica Press News σημείωσε τα εξής: "Η νέα διοικητική μεταρύθμιση, εφόσον υλοποιηθούν οι προβλεπόμενοι στόχοι του υπο επεξεργασία κειμένου του σχεδίου Καλλικράτης, πιστεύω ότι θα αναζωογονήσει την ύπαιθρο αλλά και θα δώσει στις τοπικές κοινωνίες να επιλύσουν τα προβλήματά τους.

Πιστεύω βέβαια ότι η επιτυχία είναι συνάρτηση των οικονομικών πόρων, αλλά και του ανθρώπινου δυναμικού της κάθε Δημοτικής ή Περιφερειακής μονάδας.".

blogger templates | Make Money Online