Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

4,2 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ


Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία ο σεισμός είχε μέγεθος 4,2 της κλίμακας ρίχτερ και το επίκεντρο φαίνεται ότι ήταν το χωριό Τριάδα που βρίσκεται στο Δήμο Μεσσαπίων.

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΨΑΧΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ

Πριν από λίγα λεπτά έγινε σεισμός που έγινε αντιληπτός στα Ψαχνά Ευβοίας. Ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί το επίκεντρο και το μέγεθος του σεισμού.

ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία ήταν ανέκαθεν τούρκικο προϊόν. Εντούτοις, οι πολιτικές ηγεσίες συνεχίζουν να επιμένουν πάνω σε αυτό το μοντέλο λύσης, αγνοώντας το δημοψήφισμα του 2004 

ΟΙ 25 ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΤΟΥ INTERNET


Όλοι μπορούν να εξασφαλίσουν τα 15 λεπτά της δημοσιότητας που τους... αναλογούν στο Ίντερνετ, όμως κάποιοι φαίνεται πως κερδίζουν πολύ περισσότερο χρόνο. Για όλους αυτούς, τα 25 μεγαλύτερα και πιο λαμπερά αστέρια του Ίντερνετ, το αμερικανικό περιοδικό Forbes διαμόρφωσε μια ειδική λίστα.

Στη λίστα αυτή δεν γίνονται διακρίσεις. Μπορεί να βρει τη θέση του ένα παιδί που έγινε σταρ με μια κάμερα, ένας απλός πολίτης που όμως είχε μια έξυπνη ιδέα καθώς κι ένας μπλόγκερ, το κοινό του οποίου είναι μεγαλύτερο ακόμη κι από το αντίστοιχο ενός συγγραφέα μπεστ σέλερ. Απαραίτητη προϋπόθεση πάντως είναι να συνδέεται το όνομά τους με το Ίντερνετ, όχι με την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο.

Μεταξύ των 25 διασημοτήτων του Διαδικτύου φιγουράρει και το όνομα του ελληνικής καταγωγής Τζέισον Καλακάνη, ο οποίος δημιούργησε...ορισμένα από τα πιο δημοφιλή ιστολόγια. Συνιδρυτής της εκδοτικής εταιρίας Weblogs Inc., επέβλεψε την δημιουργία ιστοσελίδων όπως το Endadget και το Joystiq. Το 2005 η εταιρία πουλήθηκε στην AOL για 25 εκατομμύρια δολάρια, όπως λέγεται. Σήμερα ο Καλακάνης είναι ο επικεφαλής του Mahalo.com και εμφανίζεται συχνά στα μέσα ενημέρωσης ως ειδικός σε θέματα τεχνολογίας.

Μεταξύ των άλλων διασήμων του Ίντερνετ είναι ο Περεζ Χίλτον(perezhilton.com) μπλόγκερ που ασχολείται με τα κουτσομπολιά των σταρ και προσελκύει 7,2 εκατομμύρια επισκέπτες το μήνα, ο Μάικλ Άρλινγκτον του TechCrunch, μπλογκ για την τεχνολογία, καθώς και οι δημιουργοί του Twitter, Έβαν Ουίλιαμς και "Μπιζ" Στόουν. Το μικρότερο «χρυσό» παιδί της λίστας είναι ο 21ετών Σέιν Ντόουσον, πρωταγωνιστής κωμικών βίντεο στο YouTube.


ΠΗΓΗ:

Tileorasi-hellas

ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΥΛΕΥΤΗΣ

blogger templates | Make Money Online