Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο να αναρτώ στο ιστολόγιό μου με συγχωρείτε. Απλά αυτό το διάστημα έχω αναλάβει μια ηλεκτρονική εφημερίδα το messapia-news και δεν προλαβαίνω να αρθρογραφώ και στο ιστολόγιο μου. Αν θέλετε μπορείτε και σεις να με διαβάζετε στην παραπάνω ιστοσελίδα Ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση.

GOOGLE: Η ΔΕΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Eίναι επίσημο! Η Google μπορεί πλέον να κάνει και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος. Η Federal Energy Regulatory Commission έδωσε άδεια στην Google Energy για την δυνατότητα να αγοράζει και να πουλά ηλεκτρικό ρεύμα.
Γιατί; Η Google δήλωσε ότι θέλει εκμεταλλευτεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και να γίνει φιλική προς το περιβάλλον. Η άδεια από την FERC κάνει ακριβώς αυτό- επιτρέπει δηλαδή στην Google να χρησιμοποιήσει όσους ηλιακούς συλλέκτες θέλει ή οποιαδήποτε άλλη τεχνολογία παροχής ηλεκτρισμού χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν.

Και το καλύτερο από όλα; Μπορεί να πουλήσει ότι της περισσεύει σε άλλες εταιρίες. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι η Google είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών αναζήτησης και μεγάλο μέρος των κερδών της είναι η διαχείριση πληροφοριών. Η Google σκοπεύει να προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης ηλεκτρισμού σε κτίρια και εμείς θα πρέπει να χωνέψουμε ότι… ο “γίγαντας” θα έχει ακόμη περισσότερες πληροφορίες για τις καθημερινές μας ασχολίες όπως είναι η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος.

ΜΩΡΟ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΡΥΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

blogger templates | Make Money Online