Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ


Με αφορμή το σχόλιο του Βαγγέλη Αποστόλου, μέλος Π.Γ. του ΣΥΝ, για την υπόθεση της μεταφοράς του οικισμού της Αγίας Σοφίας και τις ευθύνες που καταλογίζει στο νομάρχη Ευβοίας κ. Μπουραντά, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνει ότι οι καταγγέλλοντες δεν ασχολούνται με το πραγματικό πρόβλημα που είναι ο καθορισμός κινήτρων για τη μεταφορά του οικισμού και ασχολούνται με δευτερεύοντα για δημιουργία εντυπώσεων. Παρατίθεται η ανακοίνωση:

"Για αρκετά χρόνια τώρα, ορισμένοι άνθρωπι, συνηθίζουν να χρησιμοποιούν κάποια θέματα για να δημιουργήσουν θόρυβο γύρω από το όνομά τους στα μέσα ενημέρωσης. Τώρα χρησιμοποιούν την περίπτωση του οικισμού της Αγίας Σοφίας του Δήμου Μεσσαπίων που έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνος και πρέπει να μεταφερθεί.
Είναι τόση μεγάλη η ανάγκη της δημοσιότητας που αφήνουν στην άκρη το πραγματικό πρόβλημα που είναι ο καθορισμός κινήτρων για τη μεταφορά του οικισμού και ασχολούνται με δευτερεύοντα θέματα για δημιουργία εντυπώσεων και εκμετάλλευση του προβλήματος.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΪΤΗΣ



Η UNICEF σπεύδει να προσφέρει άμεση βοήθεια στα παιδιά και τις μητέρες που επλήγησαν από τον ισχυρότατο σεισμό της 12ης Ιανουαρίου 2010, που έπληξε την πρωτεύουσα της Αϊτής. Υπολογίζεται ότι περίπου 3 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πληγεί από το σεισμό. Η UNICEF παρέχει νερό, είδη υγιεινής, θεραπευτικές τροφές, φάρμακα, ιατρικό εξοπλισμό, προσωρινά καταλύματα και άλλα απαραίτητα είδη στις οικογένειες και τα παιδιά.
Η UNICEF θα προσφέρει επίσης υλικοτεχνική βοήθεια και προσωπικό ώστε να προστατευθούν τα παιδιά, που είναι εξαιρετικά ευάλωτα σε τέτοιες φυσικές καταστροφές, ιδιαίτερα τα παιδιά που έχουν χωρισθεί από τις οικογένειές τους και μπορεί να πέσουν εύκολα θύματα εκμετάλλευσης.
Η κατάσταση των παιδιών και των γυναικών στην Αϊτή ήταν ήδη εξαιρετικά δυσχερής και πριν το πλήγμα του φονικού σεισμού. Η Αϊτή είναι μια από τις πιο φτωχές χώρες στον πλανήτη και αγωνίζεται να ανακάμψει από πολλά χρόνια βίας, ανασφάλειας, κακοδιοίκησης, αλλά και αλλεπάλληλων μεγάλων φυσικών καταστροφών. Μόνο ο ένας στους 50 κατοίκους της Αϊτής έχει σταθερή εργασία. Τα τέσσερα στα δέκα παιδιά ζουν σε σπίτια με χωμάτινο δάπεδο ή σε συνθήκες συνωστισμού με πάνω από πέντε άτομα σε κάθε δωμάτιο και το 46% του πληθυσμού είναι κάτω των 18 ετών.
Δωρεές γίνονται δεκτές στο λογαριασμό 169/480021-48 της Εθνικής Τράπεζας.Όποιος όμως θέλει να κάνει κάποια δωρεά μέσω διαδικτύου μπορεί να εισέλθει στον ιστοχώρο της unicef και να συμπληρώσει τη φόρμα

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ONLINE



Πως γίνεται σε μία χωρα που γενικά ο κόσμος δεν αυτοκτονεί και ειδικότερα έφηβοι αφού κάθε χρόνο τα περιστατικά αυτιοκτονίας εφήβων είναι πολύ μικρά καθε λίγο και λιγάκι η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να αναφέρει περιστατικά αποτροπής προθέσεων αυτοκτονιών!
Τελευταίο περιστατικό κοπέλα από τη Uεσσαλονίκη η οποία είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή της να αυτοκτονήσει μέσω του διαδικτύου..Ξέρετε θα είχε ποστάρει στο facebook κανα...

"Aν με αφήσεις θα αυτοκτονήσω"

Λίγο θέλουν τα τσακάλια του ηλεκτρονικου; Θα είδαν το όνομά της θα ειχε και φόρα παρτίδα όλα τα στοιχεία και...τσούπ σπίτι στη μαμά και τον μπαμπά!

"Γιά σας...H κόρη σας θέλει να αυτοκτονήσει! Το πόσταρε στο facebook"

Αλλη μια μεγάλη επιτυχία της δίωξης!!!


ΠΗΓΗ:


News24.gr

blogger templates | Make Money Online