Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

112ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ 17ΧΡΟΝΗ

Ήταν όλοι τους εκεί! Εκατοντάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας παρακολούθησαν στη Σομαλία τον -έκτο- γάμο ενός άντρα μόλις... 112 ετών με μία πιτσιρίκα 17 ετών!

Ο γαμπρός που ακούει (;) στο όνομα Αχμέντ Μουχάμεντ Ντορ αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης με τη Σάφια Αμπντουλέχ, ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως ο Θεός τον βοήθησε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, προσθέτοντας ακόμη πως θα ήθελε να κάνει σύντομα με τη νέα του γυναίκα ένα παιδί.



Κι αν νομίζετε πως η μικρή εξαναγκάστηκε να τον παντρευτεί, απατάστε! «Δεν την εξανάγκασα, αλλά όσο μπορούσα χρησιμοποίησα την εμπειρία μου για να την πείσω για το πόσο την αγαπάω» εξήγησε τρισευτυχισμένος ο γαμπρός! Να σημειωθεί πάντως πως ο Αχμέντ Μουχάμεντ Ντορ από τις άλλες πέντε γυναίκες του έχει ήδη δεκαοκτώ παιδιά.

ΠΗΓΗ:

i-diadromi

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ


Ετοιμάζεστε να πάτε διακοπές, αλλά δεν έχετε που να αφήσετε το αγαπημένο σας χρυσόψαρο? Μην ανησυχείτε. Την φροντίδα του πολυαγαπημένου σας ψαριού, μπορεί να την αναλάβει το Ξενοδοχείο για χρυσόψαρα.
Το πως θα βρείτε μετά το δικό σας χρυσόψαρο ανάμεσα στα δεκάδες άλλα ίδια, δεν το γνωρίζω, αλλά υποθέτω ότι οι υπεύθυνοι κάποιον τρόπο θα σκέφτηκαν.







ΠΗΓΗ:
psaxtiria

Ο ΒΕΛΓΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε.


Τον Βέλγο πρωθυπουργό Χέρμαν Βαν Ρόμπαϊ για τη θέση του προέδρου και την Κάθριν Άστον από τη Βρετανία- ευρωπαία Επίτροπο Εμπορίου- για τη θέση του επικεφαλής της διπλωματίας της Ε.Ε. προτείνει η προεδρεύουσα Σουηδία, καθώς οι δύο συγκεντρώνουν τη μεγαλύτερη υποστήριξη μεταξύ των 27.


«Υπάρχει ομοφωνία. Οι μεγαλύτερες κεντροδεξιές κυβερνήσεις και οι Σοσιαλιστές ηγέτες συμφωνούν», δήλωσε διπλωμάτης στο πρακτορείο Ρώιτερς. Πολλοί άλλοι διπλωμάτες επιβεβαίωσαν την συμφωνία για τα δύο πρόσωπα, η οποία ωστόσο δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. «Ο Σουηδός πρωθυπουργός Φρέντρικ Ράινφελντ είχε συνομιλίες με τον πρόεδρο του
ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Γιέρζι Μπούζεκ και τον ενημέρωσε ότι έχει την πρόθεση να υποστηρίξει το όνομα του Ρομπουί καθώς και της βρετανίδας Αστον», ανέφερε άλλος διπλωμάτης.

Όπως έγινε γνωστό, οι πιθανότητες συμφωνίας για το συγκεκριμένο δίδυμο -του Βέλγου πρωθυπουργού και της Βρετανίδας Επιτρόπου Εμπορίου της Ε.Ε.- αυξήθηκαν όταν ο Βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν αποφάσισε να σταματήσει τις προσπάθειες για την εξασφάλιση υποστήριξης στο πρόσωπο του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας Τόνι Μπλερ και υποστήριξε τελικά την Άστον. Υπέρ της Άστον λέγεται πως τάχθηκαν 7 Σοσιαλιστές πρωθυπουργοί. Εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού δήλωσε πως η Άστον απέσπασε την υποστήριξη του Μπράουν και στη συνέχεια, των ηγετών της Ισπανίας, της Ελλάδας, της Σλοβακίας, της Σλοβενίας, της Πορτογαλίας και της Αυστρίας.

Αποφασιστική κίνηση Μπράουν

«Όταν έγινε σαφές ότι οι πιθανότητες του Μπλερ να αναλάβει την προεδρία μειώθηκαν, ο πρωθυπουργός έκανε την αποφασιστική παρέμβαση σε αυτή τη συνάντηση (να σταματήσει δηλαδή να υποστηρίζει τον Μπλερ).


Η βρετανική κυβέρνηση είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι δεν είχε πολλές ψευδαισθήσεις για τις πιθανότητες του Τόνι Μπλέρ να γίνει ο πρώτος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Ρεαλιστές είμαστε. Θα δούμε, λοιπόν, τι θα προκύψει από το σημερινό Ευρωπαϊκό συμβούλιο», ανέφερε εκπρόσωπος του πρωθυπουργού της Βρετανίας Γκόρντον Μπράουν.


Και η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, απέκλεισε έμμεσα την υποψηφιότητα Μπλερ, εκφράζοντας τη βούλησή της να εξασφαλιστεί «ευρεία συναίνεση» όσον αφορά τους διορισμούς στα νέα αξιώματα του προέδρου και του επικεφαλής της διπλωματίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), αποκλείοντας καθ' όλες τις ενδείξεις την υποψηφιότητα του Τόνι
Μπλερ για το προεδρικό αξίωμα. «Για εμάς, προέχει φυσικά να έχουμε υποψήφιους οι οποίοι να ανταποκρίνονται καλά στα ζητούμενα προφίλ, αλλά και να συγκεντρώνουν μία ευρεία συναίνεση στην ΕΕ στο πρόσωπό τους», δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος.


Ο Τόνι Μπλερ έχει επικριθεί για την υποστήριξή του στον πρώην πρόεδρο των Ην.Πολιτειών, Τζορτζ Μπους κατά τον πόλεμο στο Ιράκ καθώς και για τον ευρωσκεπτικισμό του, δεδομένου ότι επί της πρωθυπουργίας του ούτε στην ευρωζώνη εντάχθηκε το Λονδίνο, αλλά ούτε στη ζώνη του Σένγκεν.

«Ο ποιητής πρωθυπουργός»

Ο 62χρονος κεντροδεξιός πρωθυπουργός του Βελγίου, «ρεαλιστής παρά χαρισματικός», ηγείται της κυβέρνησης στη χώρα του για διάστημα μικρότερο του ενός έτους ωστόσο χαρακτηρίζεται για εύστοχες οικονομικές πρωτοβουλίες με στόχο την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης. Μπλόγκερ και συγγραφέας έξι βιβλίων, είναι γνωστός αλλιώς και ως «ο ποιητής πρωθυπουργός». Δύο από τα ποιήματά του έχουν μεταφραστεί και δημοσιευτεί στην εφημερίδα Wall Street Journal.

Η 53χρονη Άστον, από την πλευρά της, έχει ελάχιστη εμπειρία στην εξωτερική πολιτική, ωστόσο έχει αποδειχθεί ικανή στη διαχείριση του χαρτοφυλακίου που άφησε ο πρώην Επίτροπος Πίτερ Μάντελσον, ο οποίος επέστρεψε στη βρετανική πολιτική σκηνή.


ΠΗΓΗ:

Τα Νέα

ΕΝΑΣ ΓΟΡΙΛΑΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΙΣ ΓΑΤΕΣ

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε ένα γορίλα εν ονόματι koko και η αγαπημένη του είμαι γατούλα. Επίσης μπορείτε να δείτε την αντίδρασή του όταν μαθαίνει ότι η αγαπημένη του γάτα.
Αυτό το βρήκα στο site http://www.psaxtiria.com


ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ KIREAS.ORG


Πρόσκληση σε ανοιχτή συνέλευση του kireas.org στις 29 Νοέμβριου στις 11:00 π.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο Μαντουδίου.

O Σύλλογος Περιβάλλον και Πολιτισμός του Δήμου Κηρέως, Kireas.org οργανώνει μια ανοιχτή συνέλευση στις 29 Νοέμβριου στις 11:00 το πρωί στο κλειστό Γυμναστήριο Μαντουδίου.

Η συνέλευση εκτός από τα γνωστά τοπικά θέματα όπως η επιχειρούμενη παραχώρηση μεταλλειοκτησίων στο 35% του δήμου, απαλλοτρίωση των δεξαμενών καύσιμων στο Κυμάσι και την προγραμματισμένη υπερμονάδα ηλεκτροπαραγωγής1.160 MWe με φυσικό ή υγροποιημένο φυσικό αέριο, θα ασχοληθεί και με γενικότερα θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή. Θέματα όπως η περιβαλλοντική προστασία, η ανάσχεση της απώλειας της Ευβοϊκής βιοποικιλότητας, η πολιτιστική ανάπτυξη και η συμβατή οικονομική ανάπτυξη της περιοχής θα είναι στο επίκεντρο του θεματολογίου. Σκοπός της συνέλευσης εκτός από την ενημέρωση είναι η ανταλλαγή απόψεων και η διαμόρφωση των προϋποθέσεων και του πλαισίου για αποτελεσματικότερη δράση, ιδιαίτερα στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν από την επικείμενη διοικητική μεταρρύθμιση.
Η συνέλευση είναι ανοιχτή σε μέλη, φίλους και άλλους συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στο χώρο, όχι μόνο στο δήμο Κηρέως αλλά και την ευρύτερη περιοχή του νομού. Όσοι επιθυμούν να τοποθετηθούν ή απλώς να απευθύνουν χαιρετισμό στην συνέλευση να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Kireas.org.

Θα μας δώσει μεγάλη χαρα να σας υποδεχτούμε στο Γυμναστήριο Μαντουδίου στις 29 του Νοέμβρη

Σύλλογος Περιβάλλον και πολιτισμός του Δήμου Κηρέως, Kireas.org

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Παρακάτω θα σας παρουσιάσω χειροποίητα κοσμήματα τα οποία δημιουργεί ο κύριος Τζον Μάρκο. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι lava, black coral, golden coral, matrix, quartz family, Turquoise και silver chain 925.









Για περισσότερα δείγματα του Τζόν Μάρκο δέστε στην διεύθυνση yannis12.webs.com
Για παραγγελίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο: 6994656596


Ο ΠΙΟ ΣΕΞΥ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


Τον τίτλο του «πιο σέξι άνδρα στον πλανήτη» κέρδισε εφέτος ο διάσημος ηθοποιός Τζόνι Ντεπ (φωτογραφία), σύμφωνα με το περιοδικό «Ρeople». Διαδέχθηκε τον περυσινό «νικητή» Αυστραλό Χιου Τζάκμαν. Σύμφωνα με το περιοδικό «Ρeople», ο Τζόνι Ντεπ ψηφίστηκε όχι τόσο για τους ρόλους του σε ταινίες όπως «Οι πειρατές της Καραϊβικής» και «Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας» αλλά περισσότερο για την πιο ήπια πλευρά που έχει δείξει στο κοινό ως πατέρας και σύζυγος. Υπήρξε τρεις φορές υποψήφιος για Οσκαρ και είναι σύντροφος της γαλλίδας τραγουδίστριας Βανέσα Παραντί, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά. «Η αφοσίωσή του στην οικογένειά του είναι που τον κάνει τόσο αγαπητό στις γυναίκες» εκτιμά το περιοδικό «Ρeople».

ΠΗΓΗ:

Το Βήμα

ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΑ ΣΙΑΜΑΙΑ


Το ένα από τα δυο σιαμαία κοριτσάκια από το Μπανγκλαντές, τα οποία κατάφεραν να διαχωρίσουν αυτήν την εβδομάδα αυστραλοί χειρουργοί σε μια μαραθώνια επέμβαση, μιλάει και αγκαλιάζει τη γυναίκα που εκτελεί χρέη μητέρας, ενώ το άλλο κοριτσάκι κούνησε τα δάχτυλά του και γρήγορα θα βγει από το τεχνητό κώμα.

Γιατροί στο Royal Children's Hospital της Μελβούρνης δήλωσαν σήμερα ότι το εγκεφαλογράφημα που έγινε στις ηλικίας περίπου τριών ετών Κρίσνα και Τρίσνα έδειξε ότι οι εγκέφαλοί τους δεν έχουν υποστεί καμία βλάβη από τη διάρκειας 31 ωρών χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκαν.

Η επικεφαλής της ομάδας των νευροχειρουργών του νοσοκομείου Βιρτζίνια Μέξνερ χαρακτήρισε επιτυχή την επέμβαση που έγινε στα δυο ορφανά κοριτσάκια και προέβλεψε ότι οι μικρές θα αναρρώσουν πλήρως.

Η Μέξνερ και η συνάδελφός της νευροχειρουργός Αλισον Ρέι εξέφρασαν τη χαρά τους για το διαχωρισμό των δυο κοριτσιών που ήταν ενωμένα στο κεφάλι και τα οποία δεν είχαν καμία πιθανότητα επιβίωσης, εάν δεν υποβάλλονταν σε χειρουργική επέμβαση.

"Ηταν μια υπέροχη στιγμή, πρέπει να σας πω. Δουλέψαμε τόσο πολύ και τόσο σκληρά, όχι μόνο εκείνη την ημέρα, αλλά δυο ολόκληρα χρόνια. Πiστεύω ότι τα καταφέραμε", δήλωσε η Μέξνερ σε συνέντευξη Τύπου.

Τη δουλειά των δυο γυναικών εξήρε και ο επικεφαλής της ομάδας των χειρουργών που πραγματοποίησαν την επέμβαση Ιαν Ντόναν.

Τα κοριτσάκια εγκαταλείφθηkαν σε οργανοτροφείο της Ντάκα, πρωτεύουσας του Μπανγκλαντές, και τα δυο τελευταία χρόνια ζουν στην Αυστραλία.

Η Μόιρα Κέλι, η γυναίκα που έχει αναλάβει τα δυο κοριτσάκια και τα έφερε στην Αυστραλία, δήλωσε ότι είναι συγκινημένη που βρίσκεται ανάμεσα στην Κρίσνα και την Τρίσνα, οι οποίες κοιμούνται πλέον σε διαφορετικά κρεβάτια.

"Το να βλέπω αυτές τις δυο όμορφες μικρούλες, τις πολύ γενναίες μικρούλες και εγώ να στέκομαι ανάμεσά τους.... Βρίσκονται σε δυο κρεβάτια και εγώ είμαι ανάμεσά τους, κάτι που δεν έχω ξανακάνει μέχρι τώρα. Είναι εκπληκτικό", είπε.

ΠΗΓΗ:

Πρώτο Θέμα

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΜΙΑΣ


Οι καρδιοπάθειες δεν είναι μια κατάρα αποκλειστικά του σύγχρονου τρόπου ζωής, αφού Αμερικανοί επιστήμονες εντόπισαν σημάδια ακόμη και εμφράγματος σε αιγυπτιακές μούμιες που χρονολογούνται 3.500 χρόνια πριν, όταν δεν υπήρχαν το τσιγάρο και τα φαστ φουντ.

Οι μισές από τις μούμιες που εξετάστηκαν παρουσίαζαν σημάδια αρτηριοσκλήρυνσης και καρδιακών παθήσεων, ανακάλυψη η οποία καταργεί τον μύθο ότι οι ασθένειες αυτές είναι «προνόμιο» του σημερινού τρόπου ζωής.

Από τις 22 μούμιες του Αιγυπτιακού Εθνικού Μουσείου Αρχαιοτήτων του Καϊρου, οι οποίες χρονολογούνται από τα 1981 π.Χ. έως τα 334 μ.Χ., οι μισές ήταν ηλικίας άνω των 45 όταν πέθαναν, με το μέσο προσδόκιμο ζωής τότε να μην ξεπερνά τα 50 χρόνια. Με ένα είδος ακτίνων Χ οι επιστήμονες μπόρεσαν να εξετάσουν τις 16 μούμιες, οι οποίες διέθεταν τον ιστό της καρδιάς και των αγγείων.

Εκπληκτοι ανακάλυψαν ότι εννέα εξ αυτών παρουσίαζαν σίγουρη ή πιθανή αρτηριοσκλήρυνση, ενώ μία είχε σημάδια εμφράγματος, χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί εάν αυτό ήταν θανατηφόρο. Μάλιστα διαπίστωσαν ότι η ιατρική τους εικόνα θυμίζει τους σημερινούς ασθενείς. Είναι αξιοσημείωτο ότι η αρχαιότερη μούμια με καρδιοπάθεια ήταν η Λαίδη Ράι, η γκουβερνάντα της βασίλισσας Αχμοσέ Νεφερτάρι, που πέθανε το 1530 π.Χ.

Αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού όλες οι αναγνωρίσιμες μούμιες ανήκαν σε ανθρώπους με υψηλή κοινωνική θέση στην αρχαία Αίγυπτο που απολάμβαναν πολυτελή τρόπο ζωής και πολλοί από αυτούς υπηρετούσαν στην αυλή του Φαραώ, ορισμένοι μάλιστα ως ιερείς. «Οι πλούσιοι έτρωγαν κρέας στο οποίο προσέθεταν αλάτι. Ετσι μπορεί να είχαν υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά αυτό είναι μόνο μια εικασία», εξήγησε ο Δρ Ράνταλ Τόμσον, μέλος της ερευνητικής ομάδας που δημοσίευσε τα ευρήματά της στην Επιθεώρηση του Αμερικανικού Ιατρικού Συλλόγου.

Φαστ φουντ
«Θεωρούμε σήμερα ότι οι καρδιοπάθειες προκαλούνται από τους σύγχρονους παράγοντες κινδύνου», όπως τα φαστ φουντ, το κάπνισμα, η έλλειψη άσκησης, αλλά τελικά αυτοί δεν είναι οι μοναδικοί παράγοντες που φράζουν τις αρτηρίες, πρόσθεσε.

Μάλιστα ένας άλλος ερευνητής, ο Δρ Σάμιουελ Ουάν, σχολίασε ότι με τις σύγχρονες δίαιτες «όλοι ζούμε κατά κάποιον τρόπο στην αυλή του Φαραώ».

ΠΗΓΗ:
Εθνος

ΘΥΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ e-ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ


ην πασίγνωστη φράση του Βολταίρου «Διαφωνώ με αυτά που λες αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες» επικαλείται το Πολυτεχνείο της Αθήνας για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας Ιndymedia και δηλώνει ότι δεν πρόκειται να εμποδίσει τη λειτουργία της, παρά την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εναντίον των πρυτανικών αρχών.


Η απαγγελία κατηγοριών για παράβαση καθήκοντος κατά του πρύτανη Κ. Μουτζούρη και των αντιπρυτάνεων του ΕΜΠ Ι. Πολύζου και Γερ. Σπαθή, παραμονές του εορτασμού της 36ης επετείου από την εξέγερση, προκάλεσε χθες θύελλα αντιδράσεων τόσο στο Πολυτεχνείο της Αθήνας όσο και στα υπόλοιπα Πανεπιστήμια. Οι πρυτανικές αρχές του ιδρύματος ανακοίνωσαν χθες ότι θα προσφύγουν στο Συμβούλιο Εφετών, ζητώντας την ακύρωση της παραπομπής τους σε δίκη.

Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου τάχθηκε εμμέσως υπέρ των πρυτανικών αρχών: «Δεν θα κρίνω τη Δικαιοσύνη. Θεωρώ ότι οι πρυτανικές αρχές απαντούν με επάρκεια και θέτουν τα ζητήματα στη σωστή τους βάση. Ζούμε σε μια ελεύθερη κοινωνία. Αλίμονο αν βάλουμε μπροστά το θέμα του φόβου. Νομίζω ότι πάνω από όλα είναι η ελευθερία της σκέψης και της έκφρασης», είπε χαρακτηριστικά.

Οι περισσότεροι πρυτάνεις, ανάμεσα στους οποίους οι πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρ. Κίττας και Πατρών Στ. Κουμπιάς, τάχθηκαν επίσης με το μέρος του Πολυτεχνείου και μάλιστα έκαναν λόγο για παραιτήσεις. Οι φοιτητές επίσης αντέδρασαν και πέντε Σχολές του Πολυτεχνείου εξέδωσαν ψηφίσματα υπέρ της συνέχισης λειτουργίας του Ιndymedia. Αντίθετα άλλοι πανεπιστημιακοί, ανάμεσα στους οποίους ο πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης Ιωακ. Γρυσπολάκης, εκφράστηκαν αρνητικά.

Ο κ. Μουτζούρης, μιλώντας χθες στα «ΝΕΑ», έκανε λόγο για παραβίαση της ουσίας του πανεπιστημιακού ασύλου από την Εισαγγελία, δεδομένου ότι το άσυλο υπάρχει ακριβώς για την προστασία της ελεύθερης διακίνησης των ιδεών.

Το Ιndymedia- Ανεξάρτητο Κέντρο Πληροφόρησης σύμφωνα με τους εμπνευστές του- παρουσιάζεται ως «μια παγκόσμια συλλογικότητα οργανώσεων ανεξάρτητης ενημέρωσης και εκατοντάδων δημοσιογράφων που προσφέρουν συλλογική και μη-εμπορευματική ενημέρωση».

«Παιδί» των επεισοδίων του Δεκεμβρίου του 1999 στο Σιάτλ, όταν χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις κατά του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Εκατοντάδες ακτιβιστές από μέσα ενημέρωσης, στην πλειονότητα τους Αμερικανοί, είχαν αναζητήσει έναν εναλλακτικό τρόπο ενημέρωσης για ό,τι θα συνέβαινε στην αμερικανική μεγαλούπολη στη διάρκεια της Συνόδου.

Αρχικά αποφασίστηκε η έκδοση της εφημερίδας «Τhe Βlind Spot» και η λειτουργία της ιστοσελίδας του Ανεξάρτητου Κέντρου Πληροφόρησης Σιάτλ. Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της Συνόδου ανέδειξε ιδιαίτερα η ενημέρωση από την ιστοσελίδα, η οποία δέχθηκε περισσότερες από 1,5 εκατομμύριο επισκέψεις στη διάρκεια ενός τριημέρου. Η απρόσμενη επιτυχία είχε ως αποτέλεσμα τα Ανεξάρτητα Κέντρα Πληροφόρησης (ΙΜC) να γνωρίσουν μεγάλη άνθηση αρχικά στις αμερικανικές μεγαλουπόλεις. Τον Φεβρουάριο του 2000 σχηματίστηκε ένα μικρό ΙΜC στη Βοστώνη, ενώ τον Απρίλιο άλλο ένα, μεγαλύτερο, δημιουργήθηκε στην Ουάσιγκτον, για να καλύψει τις διαδηλώσεις κατά της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ. Στα επόμενα δύο χρόνια δημιουργήθηκαν 70 Ιndymedia παγκοσμίως ενώ υπάρχει στην Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

ΠΗΓΗ:

Τα Νέα

ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η Ελλάδα προκρίθηκε στο Μουντιάλ του 2010 χάρη στο γκολ που έβαλε ο παίχτης του Παναθηναϊκού Δημήτρης Σαλπιγκίδης.

Το γκολ μπήκε στο τριακοστό λεπτό και έκανε όλοι να παραμιλούν και να πανηγυρίζουν για αυτό το χρυσό γκολ που έβαλαν τα χρυσά πόδια του Δημήτρη. Εκτός από ένα εύγε που πρέπει να δώσουμε σε όλη την Εθνική Ελλάδος για αυτό το αποτέλεσμα, πρέπει να δώσουμε ακόμη ένα εύγε στον Παναθηγναϊκό για τον χρυσό του ποδοσφαιριστή που μας έστειλε στο Μουντιάλ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το χρυσό γκολ.

ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΛΗΣΤΕΙΑ


Όπως αναφέραμε εχθές έγινε ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα στην περιοχή των Ψαχνών. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για δύο κουκουλοφόρους ληστές όπου με καλάζνικοφ εισέβαλαν στην Τράπεζα και άρπαξαν 60.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Λίγο αργότερα διέρευσε η πληροφορία ότι οι ληστές συνελήφθησαν. Αυτά αναφέρονται και στα χθεσινές αναρτήσεις μου.

Όμως σε αυτή την ανάρτηση πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Σύμφωνα επομένως με τα πορίσματα που έβγαλε η αστυνομία μετά από διεξοδική έρευνα οι ληστές δεν ήταν δύο αλλά τρεις. Οι δύο μπήκαν μέσα στην τράπεζα και άρπαξαν με την απειλή των καλάζνικοφ 90.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο και ο τρίτος παρέμεινε στο αυτοκίνητο με το οποίο είχαν κλείσει την κυκλοφορία και μετά την ληστεία τράπηκαν σε φυγή. Λίγα λεπτά αργότερα εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο κοντά στα ΤΕΙ και από τότε παραμένουν άφαντοι.

blogger templates | Make Money Online