Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕΓΑΛΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Ενα ακόμα μεγάλο κύκλωμα παιδόφιλων εξάρθρωσε η αστυνομία. Το Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης εντόπισε τα ψηφιακά ίχνη δεκαοκτώ παιδόφιλων, οι οποίοι έμεναν σε πόλεις της βόρειας Ελλάδας και ικανοποιούσαν τα αρρωστημένα ένστικτά τους παρακολουθώντας υλικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων μέσω του Διαδικτύου.

Μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που έστειλε η Interpol στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής, το οποίο και τις προώθησε στο αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηκαν τα ίχνη: 21χρονου, 28χρονου, 30χρονου, 36χρονου, 30χρονου και 44χρονου στη Θεσσαλονίκη, 44χρονου στην Καβάλα, 47χρονου και 26χρονου στο Κιλκίς, 39χρονου στο Νέο Μαρμαρά, 31χρονου στη Λάρισα, 39χρονου στα Φάρσαλα, 50χρονου στα Ιωάννινα, 36χρονου στην Ηγουμενίτσα, 43χρονου στη Νέα Καλλικράτεια, 46χρονου στην Κατερίνη, καθώς κι 30χρονου στην Αλεξανδρούπολη!

ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 35 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ NATIONAL GEOGRAPHIC ΓΙΑ ΤΟ 2009





 

ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ



Eτσι, ενώ στη χώρα μας μέτριες ή υψηλές δεξιότητες διαθέτει πλέον το 18,2% των πολιτών, ο μέσος όρος στις χώρες της Eυρωπαϊκής Eνωσης φτάνει το 31%, γεγονός που κατατάσσει την Eλλάδα στην πέμπτη θέση από το τέλος μεταξύ των 27 κρατών - μελών. Tα πρωτεία κατέχει η Iσλανδία, με ποσοστό που προσεγγίζει το 60% του πληθυσμού.

αρά την υστέρηση της χώρας μας, πάντως, τα τελευταία χρόνια παρουσιάζονται σημαντικά σημάδια ανάκαμψης, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, αφού την τελευταία τριετία υπήρξε αύξηση του ποσοστού των Eλλήνων με ικανοποιητικές δεξιότητες κατά 9,3% και μείωση του ποσοστού των πολιτών χωρίς δεξιότητες κατά 7,7%. Eτσι, ενώ το ποσοστό των Eλλήνων χωρίς καθόλου δεξιότητες στο Διαδίκτυο ξεπερνά το 72% και βαίνει διαρκώς μειούμενο, το ποσοστό των Eλλήνων με χαμηλό επίπεδο δεξιοτήτων παρέμεινε σχετικά σταθερό -περίπου στο 10%- και μάλιστα χαμηλότερο από το αντίστοιχο ποσοστό στην Eυρώπη που φτάνει το 30%.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟYΣ ΣΕ SKATEBOARDING




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΑΛΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΚΗΣ

 Οι σύλλογοι Πάλης και Ρυθμικής του Δήμου Μεσσαπίων καλούν όσυς επιθυμούν να παρευρεθούν στο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών, όπου και βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των  άνω συλλόγων.

Εκ των προτέρων οι σύλλογοι εύχονται Καλές Γιορτές, Με υγεία, αγάπη και Ευτυχία να έλθει το Νέο Έτος.

ΜΕ ΜΠΟΡΝΤΟ ΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μπορντό λοιπόν... Μια ομάδα που σαν όνομα δεν είναι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μάντσεστερ, που σίγουρα δεν τρόμαξε κανείς στο άκουσμά της, αλλά σίγουρα αποτελεί πολύ δύσκολο αντίπαλο για τον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι θεωρούνται ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή την στιγμή και φυσικά το απέδειξαν με την πρόκριση επί της Γιουβέντους και της Μπάγερν.
Είναι μια ομάδα την οποία θα επιζητούσε ο Ολυμπιακός (σ.σ. μαζί με τη Φιορεντίνα) πριν από την κλήρωση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απ' αυτές που θεωρούνται στα μέτρα των «ερυθρόλευκων». Είναι μεγάλη ομάδα, με εκπληκτικό υλικό, αλλά σίγουρα δεν φοβίζει όσο θα φόβιζε όσο μια Ρεάλ ή μια Μπαρτσελόνα. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 23 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» και η ρεβάνς στις 17 Μαρτίου στη Γαλλία.

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΟΡΟΙ



Η νέα ρυθμιστική για το κυνήγι εξεδόθη για άλλη μια χρονιά προκειμένου να ξεπεραστει ο σκόπελος της προσωρινής απαγόρευσης απο το ΣτΕ που, όπως κάθε χρόνο, εθιμικά πλέον, προκαλείται απο μία και μόνη οικολογική οργάνωση.

Για πρώτη φορά όμως στην απόφαση που εξεδόθη απο το νεοσύστατο υπουργείο Περιβάλλοντος, υπάρχει διατύπωση που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για χιλιάδες κυνηγούς και επιχειρήσεις που ζούν απο αυτή τη δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι αυτό συμβαίνει για τελευταία φορά καθώς απο την επόμενη χρονιά θα επιδιωχθεί διάλογος για τους όρους που θα διέπουν το κυνήγι απο την επόμενη χρονιά.

Τονίζεται λοιπόν απο το υπουργείο ότι "η έκδοση της εν λόγω απόφασης κρίθηκε επιβεβλημένη όχι βεβαίως για να παρακάμψουμε το ΣτΕ ?το οποίο σεβόμαστε και τιμούμε- ούτε όμως για να ικανοποιήσουμε τους κυνηγούς.

CRITICAROOM.GR- ΤΟ ΠΡΩΤΟ SITE ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ






Έχετε πέσει θύμα εξαπάτησης ή απαράδεκτης συμπεριφοράς 
από κάποιο δημόσιο φορέα ή ιδιώτη; Μη μένετε άπραγοι! 
Γνωστοποιήστε το πάθημά σας.

Αυτό θα προστατεύσει τους συμπολίτες σας.
H μοναδική δυνατότητα ελεύθερης έκφρασης παραπόνων, επικρίσεων
και καταγγελιών στο διαδίκτυο, ανώνυμα - επώνυμα!!

Σας ετοιμάσαμε δύο τρόπους εγγραφής μελών:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Α. ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ



Τελικά το πρόβλημα της μολύνσεως του νερού από το εξασθενές χρώμιο, δεν βλέπω να λύνεται. Παρόλη την προσπάθεια που κάνουν οι σύλλογοι του Δήμου Μεσσαπίων, με πρωτεργάτη τον Οικολογικό-Περιβαλλοντολογικό και Πολιτιστικό σύλλογο Γαία, εμφανίζονται πολλά εμπόδια στον αγώνα αυτό. Το τελευταίο εμπόδιο είναι ένα Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση της Εύβοιας.

blogger templates | Make Money Online