Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ

Οι Εν Χριστώ Αδελφές Μας Αφέθηκαν Ελεύθερες Από Τις Ιρανικές Φυλακές
Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009
Οι δύο Χριστιανές αδελφές μας, που είχαν φυλακιστεί πριν από οκτώ μήνες επειδή αρνήθηκαν να απαρνηθούν την πίστη τους, αφέθηκαν ελεύθερες την Τετάρτη.
Η Μαριάμ Ροσταμπούρ 27, και η Μαρζιέχ Εσμεϊλαμπάντ 30, είχαν συλληφθεί στις 5 Μαρτίου με τις κατηγορίες για «τρομοκρατικές δραστηριότητες εναντίον του κράτους» και «συμμετοχή σε παράνομες συναντήσεις».
Τον περασμένο Αύγουστο, στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, είχε ασκηθεί

πίεση ώστε να αρνηθούν την πίστη τους γραπτώς και προφορικώς, αλλά και οι δύο αρνήθηκαν. «Εάν πρόκειται να βγούμε από την φυλακή, θέλουμε να βγούμε με τιμή» είπαν αμέσως μετά την ακροαματική διαδικασία στις Διακονίες Elam http://elam.com/articles/Released που υποστηρίζουν Χριστιανούς στο Ιράν κι' έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους για την απελευθέρωση των γυναικών.

Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Compass Direct News http://www.compassdirect.org/english/country/iran/11805 ο δικαστής ενοχλημένος από την απάντησή τους τις ξαναέστειλε στην φυλακή ώστε «να το ξανασκεφτούν». Τον Οκτώβριο, στη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης, ο δικαστής αφαίρεσε την αντικρατική κατηγορία, ωστόσο οι δυο γυναίκες συνέχισαν να αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες περί διάδοσης του Χριστιανισμού και αποστασίας.
Την Τετάρτη, μιλώντας στις διακονίες Elam, οι δυο γυναίκες είπαν, «Οι λέξεις δεν επαρκούν για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Κύριο και στον λαό Του που προσευχήθηκαν κι' εργάστηκαν για την απελευθέρωσή μας».
Η Ροσταμπούρ και η Εσμαϊλαμπάντ παρέμειναν στην περίφημη φυλακή Εβίν, η οποία έχει δεχτεί αρκετή κριτική για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα τελευταία χρόνια. Πηγές αναφέρουν πως οι γυναίκες είχαν τεθεί σε απόλυτη απομόνωση και σε πιεστικές ανακρίσεις.
Η Εσμεϊλαμπάντ, επίσης, ενώ υπέφερε από πόνους στην σπονδυλική στήλη, από ένα μολυσμένο δόντι και ακατάπαυστους πονοκεφάλους, δεν της επιτρεπόταν για ένα διάστημα να την δει γιατρός. Τον Οκτώβριο η Ροστανμπούρ έπαθε τροφική δηλητηρίαση.
Από την πλευρά του ο διευθυντής των διακονιών Elam, Sam Yeghnazar, είπε, «Η αγάπη τους για τον Ιησού Χριστό και η πιστότητά τους στον Θεό, αποτελούν μια θαυμάσια ομολογία».
Η ΜΚΟ «Ανοιχτές Πόρτες» (“OPEN DOORS”) http://members.opendoorsusa.org/site/DocServer/Iran_Campaign_Maryam_Marzieh_Released_.pdf που αγωνίζεται για τους διωκόμενους Χριστιανούς, είχε ξεκινήσει μια προσπάθεια για την απελευθέρωση των δύο γυναικών. Η ΜΚΟ είχε ζητήσει από τους υποστηρικτές της να επικοινωνήσουν με τον Μοχάμετ Κχαζάϊ, Πρέσβη του Ιράν στα Ηνωμένα Έθνη, και με την κυβέρνηση του Ιράν, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση των γυναικών.
Ο διευθυντής των διακονιών Elam στις ΗΠΑ Δαυίδ Yeghnazar είπε πως δεν γνωρίζει τους ακριβείς λόγους που οι δύο γυναίκες απελευθερώθηκαν, αλλά πιστεύει πως μεγάλο ρόλο έπαιξε η προσευχή. Σημείωσε πως περίπου 17.000 άνθρωποι ξόδεψαν τουλάχιστον ένα μήνα προσευχόμενοι για το Ιράν, «Δεν γνωρίζουμε τους ακριβείς λόγους της απελευθέρωσής τους, αλλά σίγουρα άνθρωποι προσεύχονταν για την υπόθεση», είπε στο περιοδικό Charisma.
Αν και το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ http://state.gov/g/drl/rls/irf/2009/127347.htm έχει χαρακτηρίσει το Ιράν ως χώρα «ιδιαίτερου ενδιαφέροντος» εξαιτίας του θρησκευτικού διωγμού, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως εκατοντάδες χιλιάδες Ιρανοί έχουν ομολογήσει πίστη στον Ιησού Χριστό τα τελευταία χρόνια. Πολλοί νέοι πιστοί αναφέρουν πως οδηγήθηκαν στην Χριστιανική πίστη επειδή είδαν σε όνειρα και σε οράματα τον Ιησού Χριστό.
Βέβαια, παρά την αύξηση της διωκόμενης Εκκλησίας, αυξάνει και η κρατική βία απέναντί της. Οι ηγέτες των διακονιών Elam αναφέρουν πως μόνο την περασμένη χρονιά υπήρξαν 50 καταγεγραμμένες υποθέσεις σύλληψης και φυλάκισης, ενώ σε μερικές περιπτώσεις αναφέρθηκαν και βασανιστήρια.
Ανεξαρτήτως της απελευθέρωσης τους οι δύο γυναίκες ενδεχομένως να αντιμετωπίσουν τα δικαστήρια στο μέλλον, «Τις ενημέρωσαν πως ίσως στο μέλλον να επαναληφτεί η δίκη, γι’ αυτό οι προσευχές χρειάζεται να συνεχιστούν», είπε Δαυίδ Yeghnazar. «Αυτό που δεν θέλουμε να συμβεί είναι οι άνθρωποι να σκεφτούν, ‘Απελευθερώθηκαν. Δεν χρειάζεται πλέον να προσευχόμαστε γι’ αυτές’… Ειλικρινά πιστεύω πως οι προσευχές μπορούν να κάνουν την διαφορά.»

ΠΗΓΗ:

News24gr

ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΔΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Η Dean Qiongxiu, 66 ετών, είπε ότι ανακάλυψε το ερπετό προσκολλημένο με τα νύχια του στον τοίχο του υπνοδωματίου της.
"Ξύπνησα και άκουσα ένα παράξενο ήχο ξυσίματος. Άναψα το φως και είδα αυτό το τέρας να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στον τοίχο χρησιμοποιώντας το νύχι του", είπε η κ. Duan από το Suning στην νοτιο-δυτική Κίνα. Όπως είπε, φοβήθηκε τόσο πολύ που άρπαξε ένα παπούτσι και χτύπησε το φίδι μέχρι θανάτου πριν τοποθετήσει το σώμα του σε ένα μπουκάλι από αλκοόλ.
Το φίδι, με μήκος 40 εκατοστά και πάχος όσο το μικρό δάκτυλο ενός χεριού, είναι υπό εξέταση στο πανεπιστήμιο West Normal στην Nanchang. Ο ειδικός στα φίδια Long Shuai δήλωσε: "Είναι πραγματικά σοκαριστικό αλλά δεν θα ξέρουμε την αιτία της ύπαρξης αυτού του ποδιού μέχρι να διεξάγουμε την αυτοψία".

Μια συνηθισμένη μετάλλαξη στα φίδια είναι η ανάπτυξη ενός δεύτερου κεφαλιού, το οποίο γίνεται με παρόμοιο τρόπο με τον σχηματισμό σιαμαίων διδύμων στους ανθρώπους. Τέτοια ζώα συχνά συλλαμβάνονται και διατηρούνται ως τυχερά σουβενίρ αλλά έτσι και αλλιώς έχουν πολύ λίγες ελπίδες επιβίωσης στην φύση, ειδικά λόγω του ότι τα κεφάλια έχουν την τάση να επιτίθενται το ένα στο άλλο (!!!).

ΠΗΓΗ:

Psaxtiria

ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-1

Ο αγώνας έληξε 1-1 αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες από φιλάθλους που ήταν εκεί, ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψ. άξιζε τη νίκη.
Είχε πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα μετά το 80΄ ποδοσφαιριστές του ΗΡΑΚΛΗ είχαν 3 τετ -α - τετ για να προηγηθούν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Άνθρωποι του ΗΡΑΚΛΗ ισχυρίζονται ότι το γκολ των ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ ήταν από θέση οφσάιντ.
Μειονέκτημα και το γεγονός ότι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Κύρου.
*Την Κυριακή περιμένουν τη ΘΗΒΑ.

ΠΗΓΗ:

Ελεύθερη Άποψη Γνώμη

ΓΟΝΕΙΣ ΒΙΑΖΑΝ ΤΟΝ 9ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΕΔΙΔΑΝ ΣΤΟ INTERNET

Ένας 56χρονος και μία 48χρονη, γονείς ενός 9χρονου αγοριού από το Πίκχαρστ του Σίδνεϊ, κατηγορούνται ότι αφού βίασαν τον γιό τους στη συνέχεια μετέδωσαν φιλμ με αποσπάσματα της αρρωστημένης πράξης τους στο Ίντερνετ.

Η αστυνομία συνέλαβε το ζευγάρι, το οποίο και παραμένει προφυλακισμένο, ενώ η δίκη ορίστηκε για τις 5 Ιανουαρίου. Τον πατέρα βαρύνουν δύο κατηγορίες βιασμού και η κατηγορία της παιδεραστίας και την μητέρα 4 κατηγορίες βιασμού.
Η αστυνομία κατέσχεσε, επίσης, δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές από την κατοικία του ζευγαριού.

Το παιδί ανέλαβαν οι Υγειονομικές Υπηρεσίες της Πολιτείας, ενώ, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο της αστυνομίας, οι αποτρόπαιες πράξεις των γονέων κατά του παιδιού τους ελάμβαναν χώρα για καιρό τώρα και, συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο του 2009.

ΠΗΓΗ:

Madata.gr

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΜΑΓΕΙΑ

Αντιμέτωπος με το ικρίωμα κινδυνεύει να βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο 46χρονος Λιβανέζος Αλί Χουσεΐν Σμπατ, ο οποίος, στις 9 Νοεμβρίου, καταδικάστηκε στην εσχάτη των ποινών από δικαστήριο της Σαουδικής Αραβίας για «μαγεία».

Ο Σμπατ, σιίτης μουσουλμάνος και πατέρας τεσσάρων παιδιών, είχε βρεθεί στη σουνιτική Σαουδική Αραβία, όπου συνελήφθη από την αστυνομία ηθών, για το καθιερωμένο προσκύνημα στη Μέκκα και τη Μεδίνα, ύστερα από την επίσκεψή του στους ιερούς χώρους των σιιτών, στο Ιράν.


Το «έγκλημα» που ομολόγησε, ενώπιον δικαστηρίου, ο άτυχος Σμπατ ήταν ότι στο παρελθόν εργαζόταν σε μικρό τηλεοπτικό σταθμό της χώρας του, όπου εμφανιζόταν να προλέγει το μέλλον τηλεθεατών. Η υπόθεση έχει θορυβήσει την κοινή γνώμη του Λιβάνου, μιας χώρας με έντονες θρησκευτικές και πολιτικές διαιρέσεις μεταξύ σουνιτών και σιιτών.

ΠΗΓΗ:
Απολίτιστο Στέκι

ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΛΕΙ ΔΙΑ


Ο κ. Παναγιώτης Μαρίνης είναι ιατρός, πρόεδρος της Εταιρείας Αρχαιοφίλων και της Επιτροπής διά την Ελληνικήν Θρησκείαν. Εχει πρωτοστατήσει στη διεθνοποίηση του ζητήματος της αναγνώρισης των δικαιωμάτων των Ελλήνων αρχαιοθρήσκων. Η έκθεση για τις θρησκευτικές ελευθερίες του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για το 2005, στην οποία γίνεται για πρώτη φορά μνεία για τους Ελληνες πολυθεϊστές, είναι εν πολλοίς καρπός των προσπαθειών του κ. Μαρίνη, ο οποίος έχει αφιερώσει τη ζωή του σ’ αυτόν τον σκοπό. Ο ίδιος είχε γράψει στο περιοδικό «Τρίτο Μάτι» (τεύχος 141) τον Μάιο του 2006: «Πράγματι, η συνεργασία της επιτροπής μας μετά της πρεσβείας είναι αρίστη και προσβλέπομε εις αυτήν διά να επιτύχωμε να αποκτήσωμε και ημείς το ανθρώπινον δικαίωμα της Θρησκευτικής Ελευθερίας».

Η παραπάνω φράση έγινε αφορμή για το ξέσπασμα μιας υπόγειας σύγκρουσης στους κόλπους τού -μάλλον ανοργάνωτου και πολυδιασπασμένου- κινήματος των Δωδεκαθέων. «Το πάθος του Μαρίνη για την υπόθεσή μας τον κατάντησε αμερικανόδουλο. Με τούτα και μ’ εκείνα θα διασπάσει τους Ελληνες» έλεγαν και συνεχίζουν να λένε οι επικριτές του.

Ο ίδιος αποκρούει τις μομφές με συγκαταβατικό ύφος και επιχειρήματα αντλημένα από την πρόσφατη ιστορία. Είπε στην «Espresso της Κυριακής» ότι «όλες οι χώρες του κόσμου, μεταξύ αυτών και η Ελλάδα, αφού παρέχουν πολιτικό άσυλο σε πρόσφυγες [Το βιβλίο του Παναγιώτη Μαρίνη «Θρησκευτική ελευθερία».] που το ζητούν, ουσιαστικά κρίνουν αν στις χώρες αυτές προστατεύονται ή όχι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αρα, κάθε χώρα κρίνει τις επιδόσεις των άλλων στον τομέα των δικαιωμάτων. Γιατί να μην το κάνουν και οι ΗΠΑ;

Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΚ κατ’ επανάληψη είχαν ζητήσει από τους ξένους να κάνουν “σταυροφορία” για να επανέλθει η Δημοκρατία στην Ελλάδα. Το ξεχάσαμε αυτό; Ξεχάσαμε ότι φτιάξαμε οδό στην Πανεπιστημιούπολη με το όνομα του Ολλανδού υπουργού Βαν Ντερ Στουλ επειδή έκανε πράξεις εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου κατά τη διάρκεια της χούντας; Ξεχάσαμε ότι η Ελλάδα έχει συναινέσει να γίνουν και στρατιωτικές επεμβάσεις σε τρίτες χώρες επειδή παραβίαζαν στοιχειώδη ανθρώπινα δικαιώματα;».

"για να διαβάσετε όλο το άρθρο πατήστε εδώ.

ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΟΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ


Ηταν μια τυχαία ανακάλυψη, στα σκονισμένα συρτάρια των Εθνικών Αρχείων της Γαλλίας. Ο φάκελος ενός νεαρού δημοσιογράφου που εμφανιζόταν ως «ο γερμανός Μουσολίνι» είχε παραπέσει από το 1924. Ανακαλύφθηκε μόλις τώρα, από τη διευθύντρια των Αρχείων. Φαίνεται ότι οι γάλλοι μυστικοί είχαν βάλει από νωρίς στο στόχαστρο τον Αδόλφο Χίτλερ, αλλά έκριναν ότι «δεν ήταν και πολύ επικίνδυνος».

Ο φάκελος ήταν αρχειοθετημένος, άγνωστο πότε, και σαφώς από λάθος, στο περίφημο «σιδερένιο ερμάρι» όπου φυλάσσονται κειμήλια όπως τα πρώτα Συντάγματα της Γαλλίας. Ψάχνοντας τυχαία, η Ιζαμπέλ Νοϊσβαντέρ βρήκε μια καρτέλα παρακολούθησης. Με μεγάλη έκπληξη αναγνώρισε στη φωτογραφία τον μετέπειτα Φύρερ.

Οι γάλλοι πράκτορες που τον κατασκόπευαν στη Γερμανία είχαν κάνει ορισμένα λάθη στα βιογραφικά στοιχεία του, αλλά κυρίως είχαν υποτιμήσει σημαντικά τον κίνδυνο από τον ανερχόμενο ναζιστή.

Στον φάκελο χαρακτηρίζουν « φασιστικού είδους » τις παραστρατιωτικές ομάδες των οποίων ηγείτο ο Χίτλερ. Γράφουν ότι « δεν είναι ηλίθιος» και τον κρίνουν ως «πολύ επιδέξιο δημαγωγό» .

Παρά ταύτα, η δράση του δεν τους ανησυχεί ιδιαιτέρως. Αναφερόμενοι στην « απόπειρα πραξικοπήματος στις 8 Νοεμβρίου του 1923 σε μπιραρία του Μονάχου κατά της κυβέρνησης της Βαϊμάρης », ο γάλλος κατάσκοπος γράφει ότι « απέτυχε οικτρά ».

Οι πράκτορες θεωρούσαν ότι ο επικεφαλής του ναζιστικού κόμματος πρέπει να ήταν « όργανο ανώτερων δυνάμεων », εκτίμηση που σήμερα γνωρίζουμε ότι ήταν εσφαλμένη. Τότε, όμως, ανταποκρινόταν στην ευρέως διαδεδομένη αντίληψη ότι ο Χίτλερ ήταν η «μαριονέτα» του στρατηγού Λούντεντορφ , υπαρχηγού των γερμανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Οι υπηρεσίες της γαλλικής κατασκοπείας έχουν καταγράψει τον μετέπειτα ιδρυτή του Γ΄ Ράιχ με δύο μικρά ονόματα ως « Αδόλφο Γιάκομπ». Επιπλέον φαίνεται ότι είχαν πιστέψει τις έντονες φήμες της εποχής ότι ο Χίτλερ είχε εβραϊκές ρίζες, κάτι που διαψεύστηκε αργότερα από τους ιστορικούς.

ΠΗΓΗ:

Το Βήμα

ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ



ον εγκέφαλο και το αίμα του ιταλού δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι προσπάθησαν να πουλλήσουν άγνωστοι μέσω της ιταλικής ιστοσελίδας δημοπρασιών eBay, ωστόσο η «αγγελία» έγινε πολύ γρήγορα αντιληπτή και η εταιρεία την απέσυρε, προτού υπάρξουν προσφορές.

Σύμφωνα με το eBay ο «πωλητής» ανέρτησε την αγγελία το πρωί του Σαββάτου θέτοντας ως τιμή εκκίνησης τα 15.000 ευρώ. Εξηγώντας την αιτία απόσυρσης της «προσφοράς», διευκρίνισε ότι απαγορεύεται η πώληση βιολογικών υλικών.

«Είναι ντροπή να προσπαθεί κάποιος να πουλήσει τον εγκέφαλο και το αίμα του παππού μου», δήλωσε στο τηλεοπτικό κανάλι Sky TG24η Αλεσάντρα Μουσολίνι, η εγγονή του δικτάτορα. Σύμφωνα με την ίδια, τα λείψανα του παππού της φυλάσσονταν στο νοσοκομείο Πολικλίνικο του Μιλάνου, κάτι όμως που το νοσοκομείο διαψεύδει.

ΠΗΓΗ:

Έθνος

ΔΙΧΡΟΝΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ


Ο Jeremiha Taylor έκανε κάτι που κανείς άλλος δίχρονος δεν έχει κάνει: βοήθησε τη μαμά του να γεννήσει το μικρό του αδερφό.

Η Bobbye Favazza είχε προγραμματίσει να γεννήσει με καισαρική τομή στις 6 Δεκεμβρίου. Υπολόγισε όμως χωρίς… το μωρό.


Οι πόνοι έπιασαν τη Favazza την περασμένη Παρασκευή, την ώρα που ήταν στο σπίτι μόνη με το δίχρονο γιο της. Η γυναίκα κάλεσε ασθενοφόρο, όμως ο χρόνος που χρειαζόταν για να φτάσει, ήταν μεγάλος. Έτσι, η Favazza γέννησε στο σπίτι της και ο μόνος που θα μπορούσε να τη βοηθήσει ήταν ο μικρός Jeremiha.

Η μητέρα ζήτησε από το μικρό αγόρι να της φέρει πετσέτες και να κρατάει το μωρό όσο αυτό θα «έβγαινε».

ΠΗΓΗ:

Madata.gr

ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ


Η 28χρονη μητέρα που κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Συκεών στη Θεσσαλονίκη, ως υπεύθυνη για το θάνατο του 4 μηνών βρέφους της, τελικά ομολόγησε ότι το μωρό έπεσε από τα χέρια της και χτύπησε θανάσιμα στο κεφάλι του, ενώ η ίδια είχε κάνει χρήση μεθαδόνης.

Το τεσσάρων μηνών βρέφος είχε μεταφερθεί προχθές εσπευσμένα στο "Ιπποκράτειο" νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή, εξέπνευσε.

ΠΗΓΗ:

Madata.gr

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-2



Ο Ολυμπιακός για ακόμη μία φορά κατάφερε να απογοητεύσει τους φιλάθλους του και να δώσει τροφή για αρνητικά σχόλια στους φιλάθλους των άλλων ομάδων. Παρόλο που ξεκίνησε πολύ καλά και άρχισε από πολύ νωρίς να προηγείται του ΠΑΣ Γιάννενα με δύο μηδέν, Κατέληξε να βρίσκεται ισόπαλος με 2-2.


blogger templates | Make Money Online