Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΒΟΤΚΑ ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΠΙ

Τα νέα είναι πολύ καλά για τους λάτρεις της βότκας, καθώς θα μπορούν να καταναλώνουν το αγαπημένο τους ποτό όπως οποιαδήποτε άλλη στερεά τροφή, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλούν γυάλινα μπουκάλια.

Ο Ρώσος καθηγητής, Εβγκένι Μοσκάλεφ από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης ανέπτυξε μία τεχνική που μετατρέπει το αλκοόλ σε σκόνη και εν συνεχεία σε χάπι. Η νέα τεχνική μπορεί να στερεοποιήσει οποιοδήποτε είδος αλκοόλ, μεταξύ των οποίων ουίσκι, κονιάκ, κρασί και μπύρα.

ΧΤΑΠΟΔΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΡΧΑΡΙΑ

Το παρακάτω βίντεο προέρχεται από ντοκιματέρ του National Geographic και δείχνει ένα μεγάλο χταπόδι που τρώει ένα μικρό καρχαρία. Πράγμα εντυπωσιακό.

ΓΑΜΟΣ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΙΟΥ

Ο στρατιώτης Cody Beckwith ήταν στο αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης και περίμενε την πτήση του για την Tampa. Ο κακός καιρός όμως και το χιόνι τον είχαν εγκλωβίσει εκεί, δε μπορούσε να πετάξει. Η πτήση του όμως ήταν πολύ σημαντική, θα πήγαινε να παντρευτεί. Άργησε πολύ αλλά ο γάμος τελικά έγινε. στο αεροδρόμιο

ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Μια υπέροχη κάρτα στο νπεύμα των ημερών είναι αυτή που σας παρουσιάζω παρακάτω. Αλλά έχει κάτι το διαφορετικό από τις άλλες κάρτες.

ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΝΑΖΑΡΕΤ



Λίγες μόνο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, αρχαιολόγοι στο Ισραήλ ανακάλυψαν για πρώτη φορά τα ερείπια ενός σπιτιού που πιθανότατα βρισκόταν στην ίδια γειτονιά όπου μεγάλωσε ο Ιησούς.
«Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα μέρος με το οποίο ήταν εξοικειωμένοι ο Ιησούς και οι σύγχρονοί του. Ο νεαρός Ιησούς ίσως έπαιζε γύρω από αυτό το σπίτι με τους ξαδέλφους και τους φίλους του. Είναι μια λογική υπόθεση» εκτιμά η Γιαρντένα Αλεξάντρ, διευθύντρια ανασκαφών στην Εφορεία Αρχαιοτήτων του Ισραήλ.
Η ομάδα της Αλεξάντρ έφερε στο φως τα ερείπια ενός τοίχου, μια κρυψώνας, μιας αυλής και ενός συστήματος υδροδότησης που συνέλεγε το βρόχινο νερό από τη στέγη. Μέχρι στιγμής έχουν αποκαλυφθεί 80 τετραγωνικά μέτρα του κτίσματος, η πραγματική του έκταση όμως ίσως ήταν πολύ μεγαλύτερη.

ΑΓΟΡΑΚΙ ΗΠΙΕ ΒΕΝΖΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ TRANSFORMER



Σύμφωνα με την Telegraph, ένας μικρός 9χρονος Κινέζος, ο Xiao Fang από το Xingwen της Ανατολικής Κίνας, είναι σοβαρά άρρωστος μετά από την προσπάθεια του να γίνει Transformer. Ο μικρός θέλοντας να μετατραπεί σε ρομπότ ήπιε άγνωστη ποσότητα βενζίνης κατά την διάρκεια του φαγητού του, γιατί πίστευε πως με αυτόν τον τρόπο θα έπαιρνε υπεράνθρωπες δυνάμεις.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ



Το ξεκίνημα της μέρας με ένα μπολ δημητριακών είναι τελικά πολύ παλαιότερη ανθρώπινη συνήθεια, από ό,τι θεωρούσαν μέχρι τώρα οι επιστήμονες, έχοντας παρελθόν άνω των 100.000 ετών, σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα.
Η έρευνα, με επικεφαλής τον αρχαιολόγο
Τζούλιο Μερκάντερ του πανεπιστημίου του Κάλγκαρι, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό "Science", σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, δείχνει ότι η κατανάλωση άγριων δημητριακών από τους προϊστορικούς κυνηγούς και συλλέκτες είναι πολύ πιο αρχαία σε σχέση με τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις των επιστημόνων.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ΜΙΚΡΟ ΙΗΣΟΥ


Έντονες αντιδράσεις στην Βερόνα έχει προκαλέσει η αναπαράσταση της Θείας Γέννησης, όπου ο Ιησούς, η Μαρία και ο Ιωσήφ έχουν σκούρα επιδερμίδα, στο δικαστικό μέγαρο της πόλης που διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τη Λέγκα του Βορρά, γνωστή για την πολιτική της κατά των μεταναστών. Η εμφάνιση αυτής της διαφορετικής φάτνης συμπίπτει με την αμφιλεγόμενη επιχείρηση ελέγχου των μεταναστών -με το όνομα "Λευκά Χριστούγεννα" - της Λέγκας, στο Κοκάλιο, μια πόλη 7.000 κατοίκων σε απόσταση μιας ώρας με το αυτοκίνητο ανατολικά του Μιλάνου.
Για την επιχείρηση αυτή, υπάλληλοι του δήμου έχουν αρχίσει να επισκέπτονται τα σπίτια των ξένων κατοίκων και να οδηγούν στο αεροδρόμιο όσους δεν έχουν νόμιμη άδεια παραμονής. Η εκστρατεία θα λάβει τέλος στις 25 Δεκεμβρίου.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτικά δικαιώματα στους λαθρομετανάστες εισβολείς σήμερα… σημαίνει πως την επόμενη πενταετία κάθε γειτονιά της Αθήνας, κάθε χωριό της Ελλάδας θα έχει και το δικό του μιναρέ ως σύμβολο που θα εξουσιάζει τις ψυχές μας.

ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…
«Ένα φάντασμα πλανιέται στην Ευρώπη: το φάντασμα του κομμουνισμού. Όλες οι δυνάμεις της γερασμένης Ευρώπης ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα: ο πάπας και ο τσάρος, ο Μέτερνιχ κι ο Γκιζό, γάλλοι ριζοσπάστες και γερμανοί αστυνομικοί.»




του reporto

Άλλες εποχές… άλλοι οι συντάκτες… άλλα τα κυρίαρχα αιτήματα… άλλοι οι οχτροί και άλλοι οι φίλοι.

Ήταν τότε που γραφόταν το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο»…
Τότε που η Ευρώπη των ισχυρών ένοιωθε να απειλείται από μια νέα αντίληψη που έπαιρνε τη μορφή οργανωμένου κινήματος, έχοντας στόχους, προοπτικές και ένα κυρίαρχο ζητούμενο.

Σήμερα αυτό που απειλείται δεν είναι η Ευρώπη των ισχυρών αλλά οι λαοί της Ευρώπης.
Απειλείται η καρδιά της Ευρώπης…
Απειλείται η ίδια της η ύπαρξη, η ιστορική και η πολιτισμική της προοπτική.

Το φάντασμα του ισλαμισμού πλανιέται πάνω σ αυτή εμφορούμενο από τα εχθρικά συναισθήματα ενός ιδιότυπου ρεβανσισμού, και το καινούριο στοιχείο είναι πως αυτή τη φορά η εισβολή του, δείχνει να είναι καλύτερα οργανωμένη, μεθοδικά σχεδιασμένη, επιτελικά κατευθυνόμενη, και ως εκ τούτου καθίσταται εκ των πραγμάτων και ιδιαιτέρως απειλητική.

blogger templates | Make Money Online