Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

Το μυθικό σημείο G, η ερωτογενής ζώνη στο γυναικείο αιδοίο που όταν διεγείρεται οδηγεί σε ισχυρούς οργασμούς, αποτελεί θέμα συζήτησης ανδρών και γυναικών για 60 χρόνια από τότε που ο Γερμανός γυναικολόγος Ερνστ Γκρέφενμπεργκ διατύπωσε τις θεωρίες του γύρω απ΄ αυτό. Ωστόσο, μία πρόσφατη μελέτη σε δείγμα 1.800 Βρετανίδων από το Κing΄s College στο Λονδίνο δημιούργησε σοβαρές αμφιβολίες για την ύπαρξή του. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε ζεύγη ομοζυγωτικών διδύμων από 23 έως 83 ετών, επειδή οι πανομοιότυποι δίδυμοι έχουν τα ίδια γονίδια, άρα αν υπάρχει το σημείο G θα έπρεπε να το έχουν και οι δίδυμες. Πράγμα που φάνηκε ότι δεν συμβαίνει.

Οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με περιτομή
Στο Ίντερνετ γίνεται μεγάλη συζήτηση για το αν οι γυναίκες προτιμούν να είναι περιτμημένο το πέος των συντρόφων τους. Συζητούνται θέματα όπως αν το περιτμημένο πέος είναι πιο ελκυστικό, αν προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση (τόσο στον άνδρα όσο και στη σύντροφό του) και αν η περιτομή είναι καλύτερη για την υγιεινή. Πέρυσι στην Ουγκάντα 500 γυναίκες που ερωτήθηκαν είπαν ότι η ικανοποίηση στο κρεβάτι είναι η ίδια τόσο από τους περιτμημένους όσο και από τους μη περιτμημένους συντρόφους τους. Το 1999, μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στη βρετανική Διεθνή Επιθεώρηση Ουρολογίας αποκάλυψε ότι οι άνδρες που υφίστανται περιτομή ως ενήλικοι αναφέρουν μείωση της αίσθησης, όμως μεγαλύτερο έλεγχο της εκσπερμάτωσης. Πάντως φαίνεται πως είναι τελικά θέμα προσωπικού γούστου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΣΤΟ 92 ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ

ΓΥΨΟΣ-ΤΕΧΝΗ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Ένα ακόμη ιστολόγιο δημιουργήθηκε και το όνομα αυτού Γύψος-Τέχνη. Το ιστολόγιο αυτό παρουσιάζει έργα φτιαγμένα από γύψο. Μερικά έργα που παρουσιάζονται στο παρόν ιστολόγιο είναι τα παρακάτω:



 
 
 

Όποιος θέλει να ενημερωθεί περετέρω μπορεί να μπει στο ιστολόγιο http://gypsos-texni.blogspot.com

ΤΕΤΡΑΠΛΗΓΙΚΟΣ ΔΙΕΣΧΙΣΕ ΜΕ ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ



Ένας 42χρονος Βρετανός έγινε ο πρώτος τετραπληγικός που διέσχισε μια ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό καθώς έφτασε σήμερα στον "τερματισμό" του, στα Παρθένα Νησιά.

Ο Τζεφ Χολτ, που είναι παράλυτος εδώ και 25 χρόνια, κυβέρνησε μόνος του το 18μετρο σκάφος του, το Impossible Dream ("Ακατόρθωτο Όνειρο") σε ένα ταξίδι που ξεκίνησε στις 10 Δεκεμβρίου και μπόρεσε να καλύψει τα 4.300 χιλιόμετρα της διαδρομής παρά τα μηχανικά προβλήματα και τις κακές καιρικές συνθήκες που συνάντησε.
"Ήταν το όνειρό μου να διασχίσω τον Ατλαντικό μέχρι τον κόλπο Κέιν Γκάρντεν και τα κατάφερα. Είναι πολύ συγκινητικό. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά ήταν πολύ μοναχικά χωρίς τη γυναίκα και το γιο μου και ανυπομονώ να τους αγκαλιάσω", δήλωσε στο BBC.

INTERVIEW ON ASOPOS @ STOPCARTEL.ORG



ΠΗΓΗ:


ENVIRONMENTFOOD

ΙΒΑΝ ΜΑΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ


Στην παρούσα ανάρτηση θα με συγχωρέσετε αλλά θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα φίλο μου που ήμασταν μαζί στο στρατό. Ο φίλος μου αυτός ονομάζεται Ιβάν Μαστερόπουλος και είναι ένας εξαίσιος ζωγράφος.
Ο Ιβάν γεννήθηκε στις 26.06.1979 στη Μόσχα. Μεταξύ 1990-97 φοίτησε στο Καλλιτεχνικό Λύκειο (MAXΛ) της Μόσχας. Το 1998 ήρθε στην Ελλάδα για να σπουδάσει ως υπότροφος της ΕΠΕΚ στη θεολογική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 2004. Στη συνέχεια εισήχθη στην ΑΣΚΤ Αθηνών όπου σπούδασε ζωγραφική από το 2005 μεχρι το 2009. Παράλληλα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αρχαιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε διάφορα project. Από το 2004 είναι μέλος της ένωσης καλλιτεχνών της Μόσχας (MCX) και έχει βραβευτεί σε εκθέσεις στην Μόσχα και σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα. Από το 1997 εργάζεται για την Ι.Μ.Διονυσίου του Αγίου Όρους συνεχίζοντας το έργο του πατέρα του πάνω στις τεχνικές βυζαντινού σμάλτου και μικροψηφιδωτού. Ζει στην Αθήνα και ζωγραφίζει στο ατελιέ του στην οδό Νικίου.


Όποιος θέλει να δει περισσότερα στοιχεία για τον Ιβάν, για τα έργα του αλλά και για να επικοινωνήσει μαζί του μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα http://masteropoulos.gr

blogger templates | Make Money Online