Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ

Συνελήφθη στην περιοχή της Αρεόπολης ο 35χρονος που νωρίτερα σήμερα στη Σκάλα Λακωνίας δολοφόνησε τη μητέρα του. Όπως αποδείχθηκε ο ίδιος σκότωσε και την αδερφή του στο Χωριό Στεφανιά Λακωνίας

Αυτή την ώρα ο δράστης βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα Σκάλας όπου ανακρίνεται.

Περισσότερες πληροφορίες στο Λιάκουρα

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΨΑΧΝΩΝ

Το κέντρο Υγείας Ψαχνών, διενεργεί επαναληπτική αιμοδοσία, για την αντικατάσταση των μονάδων αίματοςτης Τράπεζας Αίματος, που έχει σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των περιστατικών που χρειάζονται αίμα και είναι κάτοικοι της περιοχής ευθύνης του Κέντρου Υγείας.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής μας, σε αίμα, καθώς και το γεγονός ότι είναι πού δύσκολο να καλυφθούν από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πάσχοντα, φροντίδα μας είναι η αύξηση των εθελοντών αιμοδοτών της περιοχής μας.

Κινητό συσυνεργείο αιμοληψίας θα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας, τη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009 από τις 8:00 το πρωί, έως τις 13:30 το μεσημέρι.

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΑΙΑ ΞΕΣΠΑ

Ο Βαγγέλης Κατσός μέλος του συλλόγου Γαία στηριζόμενος στα λόγια του κυρίου Νικολάου Φρατζή και στο άρθρο του Κώστα Χαϊνά που αναρτήθηκε στο Σερβιτόρο ξεσπά και αναφέρει ότι όσοι προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το πρόβλημα του νερού της Μεσσαπίας για προσωπικές βλέψεις και ορέξεις είναι ανίκανοι, εμπαθείς και κομπλεξικοί.

4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ SITES ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ


Σε σημερινές (16-09-2009) της δηλώσεις η εκπρόσωπος του ΟΗΕ για την παιδική πορνεία και την παιδική πορνογραφία, Ναγιάτ Μαάλα, προειδοποίησε ότι περίπου 750. 000 παιδόφιλοι παραμονεύουν στο Ίντερνετ για να προσελκύσουν ανήλικους, 4 εκατομμύρια sites αφορούν παιδική πορνογραφία, ενώ μεταξύ 10 και 100 χιλιάδες παιδιά είναι θύματα των κυκλωμάτων παιδικής πορνογραφίας.
από Ομάδα TVXS

Η κα. Μάλλα δήλωσε ότι οι εικόνες παιδιών - θυμάτων σεξουαλικής εκμετάλλευσης που παρουσιάζονται στο Ίντερνετ, αυξάνονται με ρυθμό που σοκάρει, αλλά και η εκμετάλλευση γίνεται ολοένα αγριότερη με ρυθμό που προκαλεί σοκ.
Τα στοιχεία του ΟΗΕ, δείχνουν ότι κατά μέσο όρο 750.000 παιδόφιλοι, παραμονεύουν στο Ίντερνετ - οποιαδήποτε ώρα της ημέρας - προσπαθώντας να προσελκύσουν παιδιά.
Καθημερινά πάνω από 200 νέες φωτογραφίες παιδιών - θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης δημοσιεύονται στο Ίντερνετ, σύμφωνα με την αξιωματούχο, ενώ πολλές από αυτές αφορούν παιδιά ακόμη και κάτω των δύο ετών.
Ο αριθμός των φωτογραφιών που δείχνουν σοβαρή κακοποίηση τετραπλασιάστηκε μεταξύ 2003 και 2007.
Ο αριθμός των παιδιών που υπολογίζεται ότι δέχονται σεξουαλική κακοποίηση, της οποίας εν συνεχεία γίνεται εμπορική εκμετάλλευση, κυμαίνεται από 10.000 ως 100. 000.
Τα κέρδη δε, από τη δραστηριότητα αυτή υπολογίζονται μεταξύ 3 και 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο.

Η κ. Μάαλα ανέφερε ότι σήμερα, πάνω από 4 εκατομμύρια sites περιέχουν φωτογραφίες παιδιών που δέχονται σεξουαλική κακοποίηση.

ΠΗΓΗ:

Το Χαμομηλάκι

ΘΕΡΜΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Μαζικές κινητοποιήσεις των φοιτητών στη Γερμανίας που διαμαρτύρονται για τις συνθήκες σπουδών σε συνδυασμό με την εφαρμογή της μεταρρύθμισης της Μπολόνια. Η πολιτική ηγεσία υπόσχεται βελτιωτικές παρεμβάσεις


Δεκάδες χιλιάδες φοιτητές πραγματοποίησαν διαδηλώσεις στο Βερολίνο, Μόναχο, Αμβούργο, Κολωνία, Χαιδελβέργη, Τίπινγκεν, σε 35 συνολικά πόλεις της Γερμανίας. Με τις κινητοποιήσεις τους οι φοιτητές καταγγέλλουν την ελλιπή χρηματοδότηση των πανεπιστημίων και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ζητούν να καταργηθούν τα δίδακτρα στα δημόσια πανεπιστήμια να χαλαρώσει η σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τις ανάγκες της οικονομίας. Κυρίως το τελευταίο σχετίζεται με τη διαδικασία της Μπολόνια, τη διαμόρφωση ενός ενιαίου χώρου τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη.



Όχι στην εντατικοποίηση των σπουδών



Οι φοιτητές επικρίνουν ότι εντατικοποιούνται οι σπουδές, τα πανεπιστήμια μετατρέπονται σε μηχανισμούς παραγωγής εργατικού δυναμικού, δεν προωθούν την κριτική σκέψη. «Θεωρώ ότι 10 τεστ σε μία εβδομάδα δεν είναι εφικτά και δεν πρέπει να απορεί κανείς γιατί οι φοιτητές χρειάζονται περισσότερα εξάμηνα. Και στο τέλος δεν έχουν βοήθεια, γιατί σπουδάζουν για πολύ χρόνο και χειροτερεύει η οικονομική τους θέση», λέει ο ένας, ενώ ο συνάδελφός του συμπληρώνει ότι «δεν είναι αυτό που με οδήγησε στο πανεπιστήμιο. Ήρθα για να έχω μια ανώτατη εκπαίδευση και όχι για να αναμασώ εκπαιδευτική ύλη και να υπηρετώ πιστά τις ανάγκες της αγοράς εργασίας».



Η λεγόμενη διαδικασία της Μπολόνια προωθεί την ενιαιοποίηση των τίτλων σπουδών στην Ευρωπαϊκή Ένωση με την καθιέρωση του Μπάτσελορ και του Μάστερ. Όλες χώρες της ΕΕ βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης της μεταρρύθμισης. Κατάληψη στο παν/μιο Χούμπολτ στο ΒερολίνοBildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Κατάληψη στο παν/μιο Χούμπολτ στο Βερολίνο Διαπιστώνεται ωστόσο μια χαοτική εφαρμογή και σοβαρά προβλήματα στις υποδομές. Η υπουργός Παιδείας Ανέτε Σαβάν υπερασπίζεται τη μεταρρύθμιση που ξεκίνησε από το 1999. Και μπροστά στις κινητοποιήσεις των φοιτητών δηλώνει πρόθυμη για διάλογο στα θέματα της υλοποίησης. «Εκείνοι που θεωρούσαν από την αρχή ότι η διαδικασία είναι λάθος, θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση. Διότι στη διαδικασία αυτή συμμετέχουν 46 χώρες και αν εφαρμοστεί σωστά δίνει στους φοιτητές νέες ευκαιρίες», λέει η υπουργός.



Χαοτική η υλοποίηση της μεταρρύθμισης



Από την πλευρά των φοιτητών η υλοποίηση της μεταρρύθμισης είναι χαοτική. Το Μπάτσελορ σε αντίθεση με τη Μεγάλη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες περιορίζεται στα τρία και όχι στα τέσσερα χρόνια και «σχολικοποιεί» τα πανεπιστήμια. Στη Γερμανία αντιστοιχεί ένας καθηγητής σε 60 φοιτητές, στις ΗΠΑ αντιστοιχεί σε 10. Ο νέος πρόεδρος του SPD Ζιγκμαρ Γκάμπριελ υποστηρίζει ότι λείπουν 25 δισεκατομμύρια ευρώ ετησίως για να πιάσει η χώρα το μέσο όρο των άλλων βιομηχανικών χωρών. Η Καγκελάριος Μέρκελ ανήγγειλε ότι μέχρι το 2015 οι δαπάνες για την παιδεία θα φτάσουν το 7% του ΑΕΠ. Η πολιτική ηγεσία και σε επίπεδο κρατιδίων δηλώνει πρόθυμη για βελτιώσεις στις υποδομές και στα προγράμματα οικονομικής στήριξης των φοιτητών όπως με το λεγόμενο φοιτητικό δάνειο. Αλλά οι φοιτητές δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις μέχρις ότου τα λόγια γίνουν πράξεις.

ΠΗΓΗ:

DW-WORLD.DE




ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ


Η Στερεά Ελλάδα επιτέλους σε λίγες ημέρες θα έχει την δική της εφημερίδα. Πρόκειται για μία μηνιαία έκδοση (τουλάχιστον στην αρχή), που θα διανέμεται δωρεάν σε όλους τους Νομούς της Στερεάς Ελλάδας και φυσικά στην Εύβοια.

Το νέο αυτό εκδοτικό εγχείρημα σημαίνει πραγματικά πολλά, αφού η ανάγκη μιας περιφερειακής εφημερίδας ήταν πραγματικά μεγάλη, εδώ και χρόνια.


Το όνομα αυτής STEREANEWS και σύντομα θα λειτουργεί και η ηλεκτρονική έκδοση στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.stereanews.gr με καθημερινή ενημέρωση.

Η STEREANEWS αναζητά νέους συνεργάτες, δημοσιογράφους, τεχνικούς και διαφημιστές, σε όλη την περιφέρεια.Για περισσότερες πληροφορίες στο info@stereanews.gr

Το τι θα περιέχει αυτή η εφημερίδα,μάλλον θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες από σήμερα,αφού ήδη βρίσκεται επί του πιεστηρίου και θα τυπωθούν περισσότερα από 40.000 φύλλα.

ΠΗΓΗ:

eviaroom


ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤ



Περισσότερα από 286.000 σημεία δωρεάν σύνδεσης σε ασύρματο δίκτυο ίντερνετ περιμένουν σήμερα τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πριν από πέντε χρόνια, τα σημεία δωρεάν WiFi ήταν μόλις 53.700, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας JiWire, γεγονός που υποδεικνύει πόσο γρήγορα εξαπλώνεται το ασύρματο δίκτυο ανά την υφήλιο.

Ως η πρώτη χώρα που ανέπτυξε το ασύρματο δίκτυο (WiFi), οι ΗΠΑ διαθέτουν τα περισσότερα σημεία σύνδεσης, ενώ η Κίνα ακολουθεί δεύτερη με γοργούς ρυθμούς.

Τα πλούσια κράτη που είναι πιο φιλικά προς τις νέες τεχνολογίες –όπως η Νότια Κορέα– ξεχωρίζουν στην παγκόσμια κατάταξη. Τρίτη στη λίστα έρχεται η Βρετανία και τέταρτη η Γαλλία, ενώ η Ρωσία εκπλήσσει ευχάριστα στην πέμπτη θέση.

Τις τρεις τελευταίες θέσεις της δεκάδας καταλαμβάνουν η Ιαπωνία, η Σουηδία και τη Ταϊβάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερις από τις δέκα θέσεις της λίστας κατέχουν ασιατικές χώρες, γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη των ασιατικών λαών στις νέες τεχνολογίες.

ΠΗΓΗ:

Τα Νέα

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΤΟ INDYMEDIA


Ποινική δίωξη για παράβαση καθήκοντος ασκήθηκε σε βάρος του πρύτανη Κ. Μουτζούρη και των αντιπρυτάνεων του ΕΜΠ Γ. Πολύζου και Γερ. Σπαθή για τη λειτουργία της αντιεξουσιαστικής ιστοσελίδας Ιndymedia, η οποία «φιλοξενείται» από τον server του Πολυτεχνείου.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 989, o κ. Μουτζούρης δήλωσε αποφασισμένος να μη διακόψει τη μετάδοση της ιστοσελίδας, ακόμα και αν καταδικαστεί. Ξεκαθάρισε ότι είναι υπέρμαχος της ελευθερίας της έκφρασης και στηλίτευσε την υποκρισία, όπως χαρακτηριστικά είπε, καθώς αποκάλυψε ότι οι αστυνομικές αρχές πολλές φορές του έχουν εκμυστηρευτεί ότι χρησιμοποιούν την εν λόγω ιστοσελίδα ως πηγή πληροφόρησης.

Η δίωξη έχει αναστατώσει την πανεπιστημιακή κοινότητα, ενώ σημειώνεται ότι το Ιndymedia φιλοξενείται εδώ και χρόνια στον server του Πολυτεχνείου.

ΠΗΓΗ:

Πρώτο Θέμα

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ

Ένα πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο στη Μαλαισία παρέχει ένα εντελώς πρωτότυπο πακέτο προς τους πελάτες του, οι οποίοι θα πρέπει να παρακαλούν οι "ουρανοί να μένουν ανοιχτοί και να βρέχουν ασταμάτητα" καθώς προσφέρει μια δωρεάν διανυκτέρευση όταν το ύψος της βροχής ξεπερνά τα 3 εκατοστά.

Το παραθεριστικό θέρετρο Tanjong Jara, που ανήκει στον όμιλο των ξενοδοχείων YTL, βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Μαλαισίας και η διαφημιστική του εκστρατεία «Όλοι αγαπούν τη Βροχή» ξεκινά στη μέση της περιόδου των βροχών, η οποία αρχίζει το Νοέμβριο και τελειώνει το Φεβρουάριο.

Το μηνιαίο ύψος των υδάτων της βροχής στο κρατίδιο Τερενγκάνου της Μαλαισίας, όπου βρίσκεται το πολυτελές θέρετρο, ξεπέρασε τα 8 εκατοστά το Δεκέμβριο του 2008, σύμφωνα με τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Μαλαισίας.

«Το πακέτο της προσφοράς μας αποδεικνύει ότι κάθε σύννεφο έχει και μια ασημένια φόδρα», δήλωσε η Σάρα Κερνς, αντιπρόεδρος της εταιρίας και υπεύθυνη marketing της YTL και προσθέτει «οι πιθανότητες ισχυρών βροχοπτώσεων είναι πολύ αυξημένες αυτή τη εποχή του χρόνου, όπως και οι πιθανότητες σας για μια δωρεάν διανυκτέρευση».

Για να κερδίσουν την προσφορά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν κράτηση στο ξενοδοχείο για μια τριήμερη διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις) στο πακέτο που περιλαμβάνει τα πάντα και κοστίζει συνολικά 513 δολάρια. Η στάθμη του νερού της βροχής μετράται από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ στο ειδικό υδρομετρικό σταθμό του ξενοδοχείου.

ΠΗΓΗ:
Έθνος

ΑΓΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Άγριο έγκλημα πριν από λίγη ώρα στην σκάλα Λακωνίας..
Νεαρός άνδρας από την Στεφανια Λακωνίας μαχαίρωσε άγρια την μητέρα του και κατόπιν την αποτελείωσε πατώντας την με το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια κατοίκων της περιοχής.
Δυστυχώς όμως δεν σταμάτησε εκεί, με τον ίδιο τρόπο αφαίρεσε την ζωή και από τον πατέρα του αλλά και την αδερφή του..
Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος..




ΠΗΓΗ:

ΕΛΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΝΕΑ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ YOUTUBE ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ


Η διαδικτυακή ιστοσελίδα που φιλοξενεί βίντεο χρηστών YouTube, που ανήκει στον όμιλο Google, εγκαινίασε μία νέα δωρεάν υπηρεσία που επιτρέπει σε διάφορα Μέσα Επικοινωνίας να παρουσιάζουν τις θέσεις τους και να συγκεντρώνουν παράλληλα πρωτογενείς πληροφορίες από πολίτες-δημοσιογράφους.

Τα παραδοσιακά Μέσα Επικοινωνίας και τα πιο σύγχρονα - που έχουν «την ηλικία» του Διαδικτύου - από τη δημόσια αμερικανική ραδιοφωνία (NPR), ως την εφημερίδα Washington Post και τα διαδικτυακά Huffington Post και Politico, αποφάσισαν ήδη να χρησιμοποιήσουν τη νέα υπηρεσία του YouTube.

«Στις ημέρες μας, σχεδόν όλα τα γεγονότα έχουν μια πιθανότητα να καταγραφούν από μία κάμερα», δήλωσε ο Στιβ Γκρούβ, υπεύθυνος για τις πληροφορίες και την πολιτική στο YouTube.

Με την υπηρεσία YouTube Direct, τα Μέσα Επικοινωνίας μπορούν «να συνδεθούν αμέσως με τους ρεπόρτερ-πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή και να διανέμουν τα βίντεο που θα είναι προσβάσιμα στο ευρύ κοινό», πρόσθεσε ο Στιβ Γκρουβ.

Ανέφερε ακόμα ότι η υπηρεσία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από επιχειρήσεις για προωθητική πολιτική, από μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ομάδα και από πολιτικές οργανώσεις για τη διενέργεια ερευνών.

ΠΗΓΗ:
Καθημερινη

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένας μέρος από το χθεσινό Αλ Τσαντίρι που πάλυ εκτίναξε την τηλεθέαση στα ύψη.

ΔΙΑΣΗΜΗ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΕΚΔΙΔΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ


Επί έξι χρόνια κράτησε την ταυτότητά της μυστική. Όμως την Κυριακή το μυστήριο λύθηκε. Στην πρώτη σελίδα των «Σάντεϊ Τάιμς» και στο μπλογκ της, μία επιστήμονας από το Μπρίστολ αποκαλύφθηκε ως η Ωραία της Ημέρας, η Βelle de Jour που υπέγραφε στο Ίντερνετ το «Ημερολόγιο ενός Κολ Γκερλ του Λονδίνου».

Η 34χρονη δρ Μπρουκ Μανιάντι, ειδική στον παιδικό καρκίνο, είπε πως αποφάσισε να αποκαλύψει ότι είναι η Ωραία επειδή το στρες από την προσπάθεια να κρύβει την ταυτότητά της ήταν εξουθενωτικό. «Δεν μπορούσα να πάω ούτε στο πάρτι για την παρουσίαση του βιβλίου μου», είπε. Το ενδιαφέρον για την ταυτότητά της αυξήθηκε όταν το εν λόγω βιβλίο με τις αναμνήσεις της από τη δουλειά της ως κολ γκερλ έγινε τηλεοπτική σειρά.


Το μεγάλο μυστικό
Η δρ Μανιάντι εξήγησε πως άρχισε να εκδίδεται για να χρηματοδοτήσει το διδακτορικό της, καθώς χρειαζόταν μια δουλειά που να της αφήνει αρκετό χρόνο για να μελετάει. Είπε στους «Σάντεϊ Τάιμς» πως εργάσθηκε ως πόρνη από το 2003 έως το τέλος του 2004 και πως έβρισκε τη δουλειά αυτή «πολύ πιο ευχάριστη» από τις βάρδιές της στην άλλη της δουλειά, ως προγραμματίστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών. «Δεν ήθελα να κουβαλάω άλλο αυτό το μεγάλο μυστικό», είπε στην εφημερίδα, ενώ φοβόταν επίσης πως ένας πρώην φίλος της μπορεί να αποκάλυπτε την πραγματική ταυτότητα της Ωραίας της Ημέρας (το ψευδώνυμό της είναι από την ταινία του 1967 «Βelle de Jour» του Λουίς Μπουνιουέλ με την Κατρίν Ντενέβ). Η «Γκάρντιαν» ανέφερε χθες ακόμη έναν λόγο- ότι η «Ντέιλι Μέιλ» ήταν έτοιμη να δημοσιεύσει ένα θέμα γι΄ αυτήν.

Μία οργάνωση κατά της πορνείας την κατηγόρησε ότι με τις δηλώσεις της προσδίδει γοητεία σ΄ ένα «φρικτό εμπόριο». Ωστόσο μερικές εκδιδόμενες γυναίκες καλωσόρισαν την αποκάλυψή της ως απόδειξη ότι δεν είναι όλες οι πόρνες θύματα και χρήστες ναρκωτικών. Η δρ Μανιάντι είπε στους «Σάντεϊ Τάιμς» ότι ως κολ γκερλ έκανε σεξ με «δεκάδες ώς εκατοντάδες άνδρες» και πως ήταν «πολύ τυχερή» γιατί δεν της έτυχαν κακές εμπειρίες. Χρέωνε 300 στερλίνες (340 ευρώ) την ώρα για τις υπηρεσίες της, οι 200 από τις οποίες ήταν δικές της για να καλύπτει τα έξοδά της όσο έκανε το διδακτορικό στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ. Σταμάτησε να εκδίδεται στα τέλη του 2004, αφού κέρδισε αρκετά χρήματα από τις συμφωνίες για το βιβλίο και την τηλεοπτική σειρά. Σήμερα εργάζεται για την πανεπιστημιακή Πρωτοβουλία του Μπρίστολ για την Έρευνα της Παιδικής Ηλικίας (ΒΙRCΗ). «Αυτή η πλευρά του παρελθόντος της δρος Μανιάντι δεν αφορά τον σημερινό της ρόλο στο πανεπιστήμιο», ανακοίνωσε χθες το Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ σχετικά με τις αποκαλύψεις της ακαδημαϊκού.

Δεν τις εξέπληξε
Η «Γκάρντιαν» σημειώνει πως μέλη οργανώσεων εκδιδομένων γυναικών δεν φάνηκαν να εκπλήσσονται από το γεγονός ότι μια μορφωμένη γυναίκα όπως η Μανιάντι εργαζόταν ως πόρνη. «Πολλές που εργάζονται στη βιομηχανία του σεξ είναι ακαδημαϊκοί- η μόρφωση είναι μια πολύ ακριβή συνήθεια», λέει η Κάθριν Στίβενς, ακτιβίστρια της Διεθνούς Ένωσης Εργατών του Σεξ, η οποία εκδιδόταν επί 10 χρόνια. «Στο μπορντέλο στο οποίο δούλευα, νομίζω ότι ήμουν η μόνη που δεν έκανα διδακτορικό».

ΠΗΓΗ:
Madata.gr

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι οι ληστές της Αγροτικής Τράπεζας πιάστηκαν λίγο έξω από την Χαλκίδα

ΚΑΗΜΕΝΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Α ΚΑΜΑΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΣΠΟΡΑ ΣΟΥ


ε ανοιχτή επιστολή απάντησε την Τρίτη ο Μίκης Θεοδωράκης στην επίθεση και τις απειλές που εκτόξευσαν εναντίον του οι τρομοκράτες της οργάνωσης "Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς".

Οι απειλές της οργάνωσης έγιναν μέσα από την προκήρυξη, με την οποία ανέλαβαν την ευθύνη για το βομβιστικό χτύπημα στο σπίτι του Μίμη Ανδρουλάκη.

Ο κορυφαίος μουσικοσυνθέτης απαντά όχι μόνο με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο, ανακοινώνοντας στους τρομοκράτες τη διεύθυνσή του σπιτιού του, αλλά τους ειρωνεύεται αφού τους καλεί να πάνε να τον... κάψουν ζωντανό.


«Λεβέντες μου σας καμαρώνω!

Είστε οι συνεχιστές του Κολοκοτρώνη, του Ανδρούτσου και του Άρη σε σύγχρονη εκδοχή.
Και γι' αυτό η τελευταία ελπίδα του προδομένου λαού μας.

Με τη γενναία σας δημόσια αποκήρυξη μου, μου ανοίξατε τα μάτια.

Ομολογώ, έστω και καθυστερημένα, ότι υπήρξα ένας ελεεινός και σιχαμερός προδότης-συνεργάτης της χούντας και της αντιλαϊκής δεξιάς και τώρα μετανοιωμένος αποζητώ τη δίκαιη τιμωρία μου».

Και συνεχίζει:

«Το σπίτι μου βρίσκεται σε μικρή πάροδο της οδού Γαριβάλδη, στην Επιφανούς 1, και καθώς είμαι ξαπλωμένος έχω απέναντί μου την πλαγιά του Φιλοπάππου, απ' όπου σας είναι πανεύκολο να με κάψετε ζωντανό, για να με λυτρώσετε από τις τύψεις που με ζώνουν.

Προς τούτο, έχω ορθάνοιχτα τα παράθυρα μου για να σας διευκολύνω με κίνδυνο να πάθω γρίπη».

«Όμως, ποιος λογαριάζει τέτοιες λεπτομέριεες όταν έχει να κάνει με terroristes-τιμωρούς όπως εσείς;...

Je vous remercie» καταλήγει ο μουσικοσυνθέτης και προσθέτει σαν υστερόγραφο.

«Καημένε Παπαδόπουλε, πού είσαι να καμαρώσεις τη σπορά σου...».

ΠΗΓΗ:
Madata

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ -ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΨΑΧΝΩΝ

Περίπου πριν μισή ώρα στην περιοχή των Ψαχνών έγινε ληστεία σε κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από υπαλλήλους της τράπεζας, γύρω στις 11:30 το πρωί δύο άνδρες καλύπτοντας τα πρόσωπά τους με κουκούλα και κρατώντας στα χέρια τους όπλα, έκλεισαν τον δρόμο μπροστά από την αγροτική Τράπεζα και εισήλθαν μέσα σε αυτή διαπράττωντας ληστεία. αφού πήραν τα λεφτά αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Μερικοί λένε ότι τα χρήματα που πήραν οι ληστές ανέρχονταν στα 60.000 ευρώ.

Αυτή τη στιγμή στον τόπο της ληστείας βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και διαπράττονται έρευνες.

blogger templates | Make Money Online