Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΕΣΩ YOUTUBE



Η YouTube ανακοίνωσε την Πέμπτη  ότι θα προσφέρει σύντομα τη δυνατότητα ενοικίασης video, ξεκινώντας με πέντε ταινίες από τα φεστιβάλ κινηματογράφου "Sundance" των ετών 2009 και 2010.
Η υπηρεσία ενοικίασης, η οποία ξεκινά την προσεχή Παρασκευή, θα αφορά τις πέντε ταινίες του φεστιβάλ "Sundance" μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τη YouTube, στο προσεχές μέλλον θα είναι διαθέσιμα περισσότερα....

προγράμματα και ταινίες για ενοικίαση. Ωστόσο, δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί ονόματα εταιριών που θα συμμετέχουν στην υπηρεσία, απλώς έχει αναφερθεί πως θα συμπεριλαμβάνονται οι βιομηχανίες υγείας και εκπαίδευσης.

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΜΗ ΑΣΦΑΛΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ



Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο των τακτικών ελέγχων που διενεργεί, και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε σε τέσσερα είδη τροφίμων την ύπαρξη αλλεργιογόνου ουσίας και συγκεκριμένα πρωτεΐνης γάλακτος (καζεΐνης), η οποία όμως δεν αναγραφόταν στη συσκευασία, ως όφειλε. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα κάτωθι προϊόντα :

α) Μαύρη σοκολάτα, με την εμπορική ονομασία «Σοκολάτα FRESH - Μαύρη σοκολάτα», που παράγεται από την «FRESH ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ Α.Β.Ε.Ε.». Το ανωτέρω προϊόν διακινείται σε συσκευασίες των 75 g και με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 15 - 9 - 10.

β) Σοκολάτα με γλυκαντικά, με την εμπορική ονομασία «Pure chocolate DELHAIZE» Βελγίου, που διακινείται στην Ελλάδα από την «ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.». Το προϊόν διακινείται σε συσκευασίες 33 g και με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 03 - 2010.

γ) Μαύρη σοκολάτα, με την εμπορική ονομασία «RIQUET ΜΑΥΡΗ», που διακινείται στην Ελλάδα από την «ALDI ΕΛΛΑΣ SUPER MARKET ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΠΕ & ΣΙΑ Ε.Ε.». Το προϊόν διακινείται σε συσκευασίες των 100 g, με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από το τέλος : SEP 2010 / 21336.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ



Αγαπητοί φίλοι της Γυμναστικής για Όλους

Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει η Τεχνική Επιτροπή Γυμναστικής για Όλους της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας σχετικά με την συμμετοχή των Ελληνικών ομάδων στα Διεθνή Φεστιβάλ  Eurogym 2010 στην Δανία, World Gymnaestrada 2011 στην Ελβετία και Golden Age Festival 2010 στο Portimao της Πορτογαλίας.

Για την Αθήνα η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 11:30 στην αίθουσα γυμναστικής των κλειστών γυμναστηρίων "Δίδυμα Περιστερίου" στην οδό Ιωαννίνων 44 (δεξιά στην πάροδο) στην περιοχή Αγίου Ιεροθέου στο Περιστέρι.

Για την Θεσσαλονίκη θα γίνει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου και ώρα 12:30 στο κλειστό Γυμναστήριο της Μίκρας.

Στην ημερίδα μπορούν να συμμετέχουν προπονητές, εκπρόσωποι Φορέων, παράγοντες  που έχουν σαν αντικείμενο την Γυμναστική για Όλους.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.


Με Εκτίμηση



Συμεών Σκουτέρης



Μέλος Τεχνικής Επιτροπής Γυμναστικής για Όλους

Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας

ΠΗΓΗ:

Πάλη-Ρυθμική

International Spring Dance Seminar with Naduah Denkinger

International Spring Dance Seminar with Naduah Denkinger from Naduah Denkinger on Vimeo.

INDONESIAN MIMIC OCTOPUS

ΝΕΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ


Εδώ και λίγες ημέρες έκανε την εμφάνισή του στο διαδίκτυο ένας νέος σταθμός, ο οποίος παίζει διεθνής μουσική εποχής του 60,70,80 και όχι μόνο. Ο σταθμός ονομάζεται RadioBest.

ΕΞΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ

ΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ Η ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΪΤΗΣ



Τετρακόσιες χιλιάδες άστεγοι από το Πορτ Ο Πρενς θα μεταφερθούν σε δέκα ημέρες σε καταυλισμούς που θα κατασκευασθούν στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Αϊτής και περίπου 100.000 θα μεταφερθούν στους δέκα καταυλισμούς που σε προάστιο του Πορτ Ο Πρενς.

Ανθρωπιστικές οργανώσεις προειδοποιούν ότι θα χρειαστούν σταθερότερες κατασκευές καθώς τον Μάιο, που αρχίζει η περίοδος των βροχών, οι σκηνές δεν θα προστατεύουν τον κόσμο.

Πεντακόσιες χιλιάδες άστεγοι έχουν καταφύγει σε περίπου 450 πρόχειρους καταυλισμούς. Από αυτούς οι 179 έχουν σκηνές και μόνο σε τρεις υπάρχει πόσιμο νερό.

ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΑΤΥΡΑ- ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ

Άλλο ένα χωρίο από τις εκκλησιάζουσες για να απαντήσω σε όσους κατηγορούν την Σάτυρα.

blogger templates | Make Money Online