Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ:



Είναι σαφές πως τα προβλήματα της Ελληνικής αγροτικής παραγωγής είναι όχι μόνο χρονίζοντα αλλά και δυσεπίλυτα, όταν μάλιστα αυτά σχετίζονται με πολιτικές και επιλογές στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και της Κ.Α.Π.
Είναι όμως ακόμα πιο ορατό το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει η Χώρα μας μέσα στο παγκόσμιο οικονομικοπολιτικό καμβά.
Επιχειρήσεις παράγουν, αλλά δεν μπορούν να πουλήσουν τα προϊόντα τους, η ζήτηση στην αγορά έχει μειωθεί σε απελπιστικά όρια, οι ακάλυπτες επιταγές των επιχειρήσεων έχουν αυξηθεί σε τρομακτικά επίπεδα, άνω των 300%..!!! επίσης η σοβούσα ανεργία σιγά -σιγά εκδηλώνεται και εμφανίζεται, δημιουργώντας κοινωνικά πλέον προβλήματα, οι Τράπεζες κερδοσκοπούν πάνω στους πολίτες, στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις πιέζοντας με κατασχέσεις και αυξάνοντας το επιτόκιο των δανείων, η κρίση, οικονομική και κοινωνική έχει διαπεράσει σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.
Όλοι αναγνωρίζουμε την δύσκολη οικονομική και όχι μόνο, κατάσταση την οποία περνά η χώρα, όλοι αναγνωρίζουν πως το δημόσιο χρέος θέτει σε κίνδυνο ακόμα και την Εθνική μας ανεξαρτησία, όπως δήλωσε και ο Πρωθυπουργός.
Πολλές κοινωνικές ομάδες είναι σε δύσκολη θέση και αντιμετωπίζουν προβλήματα τα οποία θέτουν σε κίνδυνο ακόμα και την ύπαρξή τους.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΕ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ



Στα "χέρια" της αστυνομίας βρίσκεται ένας 40χρονος καθηγητής Γυμνασίου στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν περισσότερα από 3.000 ηλεκτρονικά αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Τον 40χρονο εντόπισαν άνδρες του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, «ακολουθώντας» τα ηλεκτρονικά του ίχνη.

Στο σπίτι του 40χρονου βρέθηκαν 42 cd/dvd, 5 σκληροί δίσκοι και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, στον οποίο ήταν αποθηκευμένο το υλικό παιδικής πορνογραφίας.

ΠΗΓΗ:


Madata.gr

ΤΟ ΜΕΛΙ



Κατεβαίνει ο Κωστής απο το χωριό στη χώρα να πουσουνίσει και σκέφτεται:
Να πάω να δω ήντα κάνει η αμπλά μου. Πάει λοιπόν σπίτι της χτυπά την πόρτα και τ ανοίγει η ανιψιά του το, Λενιώ.
"Που είναι μωρή η μάνα σου;" τη ρωτά.
"Στο μπακάλη είναι μπάρμπα. Κάτσε νατην περιμένεις" λέει το Λενιώ.
Κάθεται ο γέρος και περιμένει και ρωτάτονε το Λενιώ. "Μπάρμπα να σου βάλω μέλι να φας;"
Λέει ο γέρος. "Βάλε μωρέ παιδί μου."
Παίρνει το Λενιώ ενα πήλινο σκουτέλι βαθύ-βαθύ και το γεμίζει μέλι και το δίνει του μπάρμπα τση. Παίρνει ο γέρος το σκουτέλι με το μέλι και ενα κουτάλι και αρχίζει να κουταλίζει το μελι και κανει το σκουτέλι λαμπίκος. Θωρείτονε το Λενιώ και λέει του.
"Μπάρμπα να σου βάλω κι άλλο;" Λέει ο γέρος.
"Οϊ μωρέ παιδί μου γιατί μπορεί να σας χρειάζεται." Λέει του το Λενιώ.
"Οϊ μπάρμπα δε το θέλωμε μπλιό γιατί έπεσε μέσα ένας ποντικός και τοχομε για πέταμα."
"Ηντα λέεις μωρέ διάλε τη γεράντιση σου και εμαγάρισες με." και πιάνει το σκουτέλι να το χαμπετώσει στη κεφαλή τση Λενιώς.
"Μη, μη μπάρμπα το σκουτέλι, μη το σπάσεις γιατί τόχει η μάνα μου και κατουρεί εκειά κάθε βράδυ!!!"

Η ΖΥΘΟΣ ΦΙΞ ΞΑΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ


Ποιά μπύρα είχε εξαφανιστεί από την αγορά; Η απάντηση είναι η ζύθος Φίξ. Τώρα όμως επανακυκλοφορεί ανανεωμένη και μεγαλύτερη. Το εργοστάσιο που θα παρασκευάζει την εν λόγω μπύρα ή όπως την λέω εγώ "κριθαρένιο οίνο" είναι σχδόν έτοιμο και βρίσκεται στην περιοχή της Ριτσώνας. Έτσι η Ζύθος Φιξ θα κάνει την εμφάνισή της σε λίγες μέρες σε βαρέλι τριάντα λίτρων και την άνοιξη θα γίνει το επανλασάρισμά της γυάλινης και αλουμινένιας συσκευασίας.

blogger templates | Make Money Online