Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ SITES ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ


Σε σημερινές (16-09-2009) της δηλώσεις η εκπρόσωπος του ΟΗΕ για την παιδική πορνεία και την παιδική πορνογραφία, Ναγιάτ Μαάλα, προειδοποίησε ότι περίπου 750. 000 παιδόφιλοι παραμονεύουν στο Ίντερνετ για να προσελκύσουν ανήλικους, 4 εκατομμύρια sites αφορούν παιδική πορνογραφία, ενώ μεταξύ 10 και 100 χιλιάδες παιδιά είναι θύματα των κυκλωμάτων παιδικής πορνογραφίας.
από Ομάδα TVXS

Η κα. Μάλλα δήλωσε ότι οι εικόνες παιδιών - θυμάτων σεξουαλικής εκμετάλλευσης που παρουσιάζονται στο Ίντερνετ, αυξάνονται με ρυθμό που σοκάρει, αλλά και η εκμετάλλευση γίνεται ολοένα αγριότερη με ρυθμό που προκαλεί σοκ.
Τα στοιχεία του ΟΗΕ, δείχνουν ότι κατά μέσο όρο 750.000 παιδόφιλοι, παραμονεύουν στο Ίντερνετ - οποιαδήποτε ώρα της ημέρας - προσπαθώντας να προσελκύσουν παιδιά.
Καθημερινά πάνω από 200 νέες φωτογραφίες παιδιών - θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης δημοσιεύονται στο Ίντερνετ, σύμφωνα με την αξιωματούχο, ενώ πολλές από αυτές αφορούν παιδιά ακόμη και κάτω των δύο ετών.
Ο αριθμός των φωτογραφιών που δείχνουν σοβαρή κακοποίηση τετραπλασιάστηκε μεταξύ 2003 και 2007.
Ο αριθμός των παιδιών που υπολογίζεται ότι δέχονται σεξουαλική κακοποίηση, της οποίας εν συνεχεία γίνεται εμπορική εκμετάλλευση, κυμαίνεται από 10.000 ως 100. 000.
Τα κέρδη δε, από τη δραστηριότητα αυτή υπολογίζονται μεταξύ 3 και 20 δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο.

Η κ. Μάαλα ανέφερε ότι σήμερα, πάνω από 4 εκατομμύρια sites περιέχουν φωτογραφίες παιδιών που δέχονται σεξουαλική κακοποίηση.

ΠΗΓΗ:

Το Χαμομηλάκι

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online