Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΡΟΧΗΣ

Ένα πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο στη Μαλαισία παρέχει ένα εντελώς πρωτότυπο πακέτο προς τους πελάτες του, οι οποίοι θα πρέπει να παρακαλούν οι "ουρανοί να μένουν ανοιχτοί και να βρέχουν ασταμάτητα" καθώς προσφέρει μια δωρεάν διανυκτέρευση όταν το ύψος της βροχής ξεπερνά τα 3 εκατοστά.

Το παραθεριστικό θέρετρο Tanjong Jara, που ανήκει στον όμιλο των ξενοδοχείων YTL, βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Μαλαισίας και η διαφημιστική του εκστρατεία «Όλοι αγαπούν τη Βροχή» ξεκινά στη μέση της περιόδου των βροχών, η οποία αρχίζει το Νοέμβριο και τελειώνει το Φεβρουάριο.

Το μηνιαίο ύψος των υδάτων της βροχής στο κρατίδιο Τερενγκάνου της Μαλαισίας, όπου βρίσκεται το πολυτελές θέρετρο, ξεπέρασε τα 8 εκατοστά το Δεκέμβριο του 2008, σύμφωνα με τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας της Μαλαισίας.

«Το πακέτο της προσφοράς μας αποδεικνύει ότι κάθε σύννεφο έχει και μια ασημένια φόδρα», δήλωσε η Σάρα Κερνς, αντιπρόεδρος της εταιρίας και υπεύθυνη marketing της YTL και προσθέτει «οι πιθανότητες ισχυρών βροχοπτώσεων είναι πολύ αυξημένες αυτή τη εποχή του χρόνου, όπως και οι πιθανότητες σας για μια δωρεάν διανυκτέρευση».

Για να κερδίσουν την προσφορά οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν κράτηση στο ξενοδοχείο για μια τριήμερη διαμονή (δύο διανυκτερεύσεις) στο πακέτο που περιλαμβάνει τα πάντα και κοστίζει συνολικά 513 δολάρια. Η στάθμη του νερού της βροχής μετράται από τις 7 το πρωί μέχρι τις 7 το βράδυ στο ειδικό υδρομετρικό σταθμό του ξενοδοχείου.

ΠΗΓΗ:
Έθνος

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online