Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΗΣ- ΔΙΑΛΟΓΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Τελικά ξημερώματα της Τετάρτης αφέθηκαν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή η γραμματέας της Ενωσης Αττικής και Νήσων κυρία Σοφία Κοσμίδου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Προπονητών κ. Γιάννης Αθανασιάδης , ο πρώην αθλητής Βασίλης Κολλάρος και οι αθλήτριες Φανή Ψαθά, Σταυρούλα Ζυγούρη, οι οποίοι συνελλήφθησαν την Τρίτη ύστερα από μήνυση που τους είχε κάνει ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της ΕΟΦΠ.

Εχθές συνεχίστηκαν οι καταλήψεις της Ομοσπονδίας, ενώ ξανα ήλθε η αστυνομία ύστερα από καταγγελία της νομικής συμβούλου της Ομοσπονδίας. Ο κύριος Κώστας Θάνος, ο οποίος είναι μέλος της διοίκησης και διαφωνεί με τα όσα έγιναν, μετέβη στο αστυνομικό τμήμα για εξηγήσεις.

Τέλος ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κύριος Αντώνης Τσασμενίδης αλλάζει ρώτα και ρίχνει τους τόνους καλώντας αθλητές και προπονητές να καθίσουν στο τραπέζι του διαλόγου. Η δήλωσή του έχει ωως εξής:

"Θέλοντας να βάλουμε τα πράγματα στη σειρά παραθέτοντας τις ενέργειες που εξελίχθηκαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας Πάλης θέλουμε να επισημάνουμε πως προεβήκαμε σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, μη γνωρίζοντας τον αριθμό και τα πρόσωπα που βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις και μετά από 4ώρη συνομιλία των αστυνομικών οργάνων με τους καταληψίες και την άρνησή τους να αποχωρήσουν από εκεί, καθαρά και μόνο για να προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομοσπονδίας μας και σε καμιά περίπτωση να πάει κάποιος φυλακή.

Εμείς έχουμε την καλή διάθεση ο καθένας που θέλει να διεκδικήσει τα δίκαιά του να τα διεκδικήσει στο δημοκρατικό τραπέζι των διαπραγματεύσεων, βάζοντας όμως έναν όρο. Τα γραφεία της ομοσπονδίας να κλείνουν στην ώρα τους, γιατί έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα σωματεία και την πολιτεία να διατηρήσουμε ακέραια τα παραστατικά, τα τιμολόγια και τα χρήματα που υπάρχουν στους χώρους της Ομοσπονδίας.

Κύριο μέλημά μας ήταν η διατήρηση της σωστής λειτουργίας των γραφείων της ομοσπονδίας και σε αυτήν την κατεύθυνση συνέβαλαν και τα αρμόδια αστυνομικά όργανα Πιστεύουμε ότι πράξαμε σωστά και κάτω από το πρίσμα της πλήρους οριοθέτησης των δικαιωμάτων που έχουμε απέναντι σε όλα τα σωματεία. Καλούμε τον οποιοδήποτε στο τραπέζι του διαλόγου προκειμένου να επιλυθούν οποιαδήποτε πιθανά προβλήματα υπάρχουν".

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online