Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ Ο ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ



Ο Ντε Νίγκρις ουσιαστικά πήγε στο "θάνατο" γνωρίζοντάς το». Τάδε έφη Μπουράκ Κουντουρατσίογλου, ο καρδιολόγος της Ανκαραγκούτσου, στην οποία αγωνιζόταν, πριν γίνει κάτοικος Κάμπου, ο αδικοχαμένος ποδοσφαιριστής της Λάρισας.

«Στην αρχή της σεζόν και πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, είχαμε κάνει αναλυτικά καρδιολογικά τεστ σε όλους τους ποδοσφαιριστές και στον Ντε Νίγκρις είχε διαγνωστεί γενετική διαφορά στην καρδιά, ένα είδος δυσπλασίας, που μετά από την ηλικία των 30 δημιουργεί μεγάλο ρίσκο ξαφνικού θανάτου», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος Τούρκος καρδιολόγος και πρόσθεσε:

Του το είχαμε πει, αλλά εκείνος το αρνήθηκε λέγοντάς μας ότι τόσα χρόνια έχει περάσει από πολλές εξετάσεις και από τη στιγμή που έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο ως εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μεξικού, δεν μπορεί να υφίσταται».

Εν συνεχεία, ο Κουντουρατσίογλου αποκάλυψε ότι μόλις το 5% των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα που είχε ο Ντε Νίγκρις οδηγούνται στο θάνατο.

«Από την πλευρά μας, ενημερώσαμε για το πρόβλημα την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τις αρχές του ποδοσφαίρου της χώρας και μας απάντησαν ότι ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί με ευθύνη της ομάδας και του ίδιου του ποδοσφαιριστή, αρκεί να συνυπογράφαμε ένα χαρτί ότι αναλαμβάναμε από κοινού την ευθύνη. Η ομάδα δεν το δέχθηκε και ο παίκτης αναχώρησε για την Ελλάδα και πήγε στη Λάρισα, όπου και υπέγραψε νέο συμβόλαιο».

Κληθείς να σχολιάσει τα ιατρικά τεστ, από τα οποία πέρασε ο παίκτης στην Ελλάδα, ο Τούρκος καρδιολόγος τόνισε: «Δε θέλω κάποιο σχόλιο για το τι εξετάσεις έκαναν στην Ελλάδα, γιατί πολύ απλά υπάρχουν πράγματα που δεν τα γνωρίζω».

ΠΗΓΗ:

Ζούγκλα

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online