Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

ΕΝΑ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΔΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Η Dean Qiongxiu, 66 ετών, είπε ότι ανακάλυψε το ερπετό προσκολλημένο με τα νύχια του στον τοίχο του υπνοδωματίου της.
"Ξύπνησα και άκουσα ένα παράξενο ήχο ξυσίματος. Άναψα το φως και είδα αυτό το τέρας να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στον τοίχο χρησιμοποιώντας το νύχι του", είπε η κ. Duan από το Suning στην νοτιο-δυτική Κίνα. Όπως είπε, φοβήθηκε τόσο πολύ που άρπαξε ένα παπούτσι και χτύπησε το φίδι μέχρι θανάτου πριν τοποθετήσει το σώμα του σε ένα μπουκάλι από αλκοόλ.
Το φίδι, με μήκος 40 εκατοστά και πάχος όσο το μικρό δάκτυλο ενός χεριού, είναι υπό εξέταση στο πανεπιστήμιο West Normal στην Nanchang. Ο ειδικός στα φίδια Long Shuai δήλωσε: "Είναι πραγματικά σοκαριστικό αλλά δεν θα ξέρουμε την αιτία της ύπαρξης αυτού του ποδιού μέχρι να διεξάγουμε την αυτοψία".

Μια συνηθισμένη μετάλλαξη στα φίδια είναι η ανάπτυξη ενός δεύτερου κεφαλιού, το οποίο γίνεται με παρόμοιο τρόπο με τον σχηματισμό σιαμαίων διδύμων στους ανθρώπους. Τέτοια ζώα συχνά συλλαμβάνονται και διατηρούνται ως τυχερά σουβενίρ αλλά έτσι και αλλιώς έχουν πολύ λίγες ελπίδες επιβίωσης στην φύση, ειδικά λόγω του ότι τα κεφάλια έχουν την τάση να επιτίθενται το ένα στο άλλο (!!!).

ΠΗΓΗ:

Psaxtiria

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online