Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009

ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΜΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε ο πρωθυπουργός της πολιτείας της Νότιας Αυστραλίας Μάικ Ραν, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε έρωτα με μια σερβιτόρα μέσα στο κοινοβούλιο και σε αυτοκίνητο.
Έναντι 200.000 δολαρίων, η Μισέλ Σαντελουά, πρώην σερβιτόρα στην καφετέρια του πολιτειακού κοινοβουλίου της Νότιας Αυστραλίας είπε σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο κανάλι 7 ότι είχε ερωτική σχέση με τον πολιτειακό πρωθυπουργό της Νότιας Αυστραλίας Μάικ Ραν.

Ο Ραν στο παρελθόν και μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην άνδρα της Μισέλ, Ρίτσαρντ Γουέιν Φίλιπς, είχε δηλώσει ότι η σχέση του με την Μισέλ ήταν «μόνο φιλική».

Η Σαντελουά είπε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι αποφάσισε να μιλήσει δημόσια γιατί δεν άντεχε άλλο τα ψέματα και, αφού ανέλαβε την ευθύνη για την απρεπή συμπεριφορά της, δήλωσε ότι και ο κ. Ραν πρέπει να αναλάβει πλέον τις δικές του ευθύνες.

Η Σαντελουά είπε ότι είχε κατ' επανάληψη κάνει έρωτα με τον Ραν στο Κοινοβούλιο, ενώ μία φορά έκαναν έρωτα μέσα στο αυτοκίνητό της κοντά σε ένα γήπεδο του γκολφ.

«Ήμουν η μαριονέττα του. Αυτός αποφάσιζε και εγώ απλώς ακολουθούσα. Συναντιόμασταν κρυφά και πολλές φορές πήγαινα να τον πάρω από το καζίνο. Εμπαινε στο αυτοκίνητο και μου έλεγε που θα πάμε. Μία φορά κάναμε έρωτα μέσα στο αυτοκίνητο.

Είχαμε σταματήσει στην άκρη του δρόμου και κάναμε έρωτα εκεί. Ντρέπομαι γι' αυτό. Μετά τη συνάντησή μας τον πήγα στο κοινοβούλιο και αυτός συνέχισε την δουλειά του», είπε συγκεκριμένα η Σαντελουά.

«Είχα χάσει κάθε ίχνος αυτοσεβασμού. Έλεγα ψέματα στον άντρα μου και, από την άλλη, είχα αυτή την σχέση. Ήταν όλα ένα λάθος», παραδέχθηκε.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Σαντελουά, η σχέση αυτή έλαβε χώρα πριν τις πολιτειακές εκλογές του 2006 και τελείωσε πριν τον γάμο του πρωθυπουργού με τη σημερινή σύζυγό του Σάσα Καρουόζο.

ΠΗΓΗ:

Έθνος

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online