Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2009

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΩΡΕΑΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΠερισσότερα από 286.000 σημεία δωρεάν σύνδεσης σε ασύρματο δίκτυο ίντερνετ περιμένουν σήμερα τους επιχειρηματίες που ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πριν από πέντε χρόνια, τα σημεία δωρεάν WiFi ήταν μόλις 53.700, σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας JiWire, γεγονός που υποδεικνύει πόσο γρήγορα εξαπλώνεται το ασύρματο δίκτυο ανά την υφήλιο.

Ως η πρώτη χώρα που ανέπτυξε το ασύρματο δίκτυο (WiFi), οι ΗΠΑ διαθέτουν τα περισσότερα σημεία σύνδεσης, ενώ η Κίνα ακολουθεί δεύτερη με γοργούς ρυθμούς.

Τα πλούσια κράτη που είναι πιο φιλικά προς τις νέες τεχνολογίες –όπως η Νότια Κορέα– ξεχωρίζουν στην παγκόσμια κατάταξη. Τρίτη στη λίστα έρχεται η Βρετανία και τέταρτη η Γαλλία, ενώ η Ρωσία εκπλήσσει ευχάριστα στην πέμπτη θέση.

Τις τρεις τελευταίες θέσεις της δεκάδας καταλαμβάνουν η Ιαπωνία, η Σουηδία και τη Ταϊβάν. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέσσερις από τις δέκα θέσεις της λίστας κατέχουν ασιατικές χώρες, γεγονός που αποδεικνύει την αγάπη των ασιατικών λαών στις νέες τεχνολογίες.

ΠΗΓΗ:

Τα Νέα

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online