Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ KIREAS.ORG


Πρόσκληση σε ανοιχτή συνέλευση του kireas.org στις 29 Νοέμβριου στις 11:00 π.μ. στο κλειστό Γυμναστήριο Μαντουδίου.

O Σύλλογος Περιβάλλον και Πολιτισμός του Δήμου Κηρέως, Kireas.org οργανώνει μια ανοιχτή συνέλευση στις 29 Νοέμβριου στις 11:00 το πρωί στο κλειστό Γυμναστήριο Μαντουδίου.

Η συνέλευση εκτός από τα γνωστά τοπικά θέματα όπως η επιχειρούμενη παραχώρηση μεταλλειοκτησίων στο 35% του δήμου, απαλλοτρίωση των δεξαμενών καύσιμων στο Κυμάσι και την προγραμματισμένη υπερμονάδα ηλεκτροπαραγωγής1.160 MWe με φυσικό ή υγροποιημένο φυσικό αέριο, θα ασχοληθεί και με γενικότερα θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή. Θέματα όπως η περιβαλλοντική προστασία, η ανάσχεση της απώλειας της Ευβοϊκής βιοποικιλότητας, η πολιτιστική ανάπτυξη και η συμβατή οικονομική ανάπτυξη της περιοχής θα είναι στο επίκεντρο του θεματολογίου. Σκοπός της συνέλευσης εκτός από την ενημέρωση είναι η ανταλλαγή απόψεων και η διαμόρφωση των προϋποθέσεων και του πλαισίου για αποτελεσματικότερη δράση, ιδιαίτερα στα νέα δεδομένα που θα προκύψουν από την επικείμενη διοικητική μεταρρύθμιση.
Η συνέλευση είναι ανοιχτή σε μέλη, φίλους και άλλους συλλογικότητες που δραστηριοποιούνται στο χώρο, όχι μόνο στο δήμο Κηρέως αλλά και την ευρύτερη περιοχή του νομού. Όσοι επιθυμούν να τοποθετηθούν ή απλώς να απευθύνουν χαιρετισμό στην συνέλευση να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον Kireas.org.

Θα μας δώσει μεγάλη χαρα να σας υποδεχτούμε στο Γυμναστήριο Μαντουδίου στις 29 του Νοέμβρη

Σύλλογος Περιβάλλον και πολιτισμός του Δήμου Κηρέως, Kireas.org

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online