Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ: ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πολιτικά δικαιώματα στους λαθρομετανάστες εισβολείς σήμερα… σημαίνει πως την επόμενη πενταετία κάθε γειτονιά της Αθήνας, κάθε χωριό της Ελλάδας θα έχει και το δικό του μιναρέ ως σύμβολο που θα εξουσιάζει τις ψυχές μας.

ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΛΑΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ…
«Ένα φάντασμα πλανιέται στην Ευρώπη: το φάντασμα του κομμουνισμού. Όλες οι δυνάμεις της γερασμένης Ευρώπης ενώθηκαν σε μια ιερή συμμαχία για να κυνηγήσουν αυτό το φάντασμα: ο πάπας και ο τσάρος, ο Μέτερνιχ κι ο Γκιζό, γάλλοι ριζοσπάστες και γερμανοί αστυνομικοί.»




του reporto

Άλλες εποχές… άλλοι οι συντάκτες… άλλα τα κυρίαρχα αιτήματα… άλλοι οι οχτροί και άλλοι οι φίλοι.

Ήταν τότε που γραφόταν το «Κομμουνιστικό Μανιφέστο»…
Τότε που η Ευρώπη των ισχυρών ένοιωθε να απειλείται από μια νέα αντίληψη που έπαιρνε τη μορφή οργανωμένου κινήματος, έχοντας στόχους, προοπτικές και ένα κυρίαρχο ζητούμενο.

Σήμερα αυτό που απειλείται δεν είναι η Ευρώπη των ισχυρών αλλά οι λαοί της Ευρώπης.
Απειλείται η καρδιά της Ευρώπης…
Απειλείται η ίδια της η ύπαρξη, η ιστορική και η πολιτισμική της προοπτική.

Το φάντασμα του ισλαμισμού πλανιέται πάνω σ αυτή εμφορούμενο από τα εχθρικά συναισθήματα ενός ιδιότυπου ρεβανσισμού, και το καινούριο στοιχείο είναι πως αυτή τη φορά η εισβολή του, δείχνει να είναι καλύτερα οργανωμένη, μεθοδικά σχεδιασμένη, επιτελικά κατευθυνόμενη, και ως εκ τούτου καθίσταται εκ των πραγμάτων και ιδιαιτέρως απειλητική.




ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΝΕΚΟΙ…
Το κακό είναι πως στις μέρες μας, τη θέση των Κολοκοτρωναίων ηγετών την έχουν καταλάβει οι προσκυνημένοι Νενέκοι.
Αυτοί που έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο και ταύτισαν τα οράματά τους με τους πιο ύπουλους και επικίνδυνους σχεδιασμούς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.
Πρόκειται για τη νέα ιδιότυπη συμμαχία που διαμορφώθηκε, με βασικό της πυλώνα την κυρίαρχη πολιτική, με καλοπληρωμένα τσιράκια τα χειραγωγούμενα Μ.Μ.Ε, και με φτωχό συγγενή τους προσκυνημένους παπάδες, που αρνούνται να σταθούν στο ύψος τους, και έσπευσαν να λερώσουν την ψυχή τους και την πίστη τους με τα βρομισμένα από το οικονομικό αλισβερίσι χέρια τους. Αυτοί οι θλιβεροί γκριζογένηδες, οι «ακτήμονες» κτηματομεσίτες, δε δίστασαν άλλοι με τη θλιβερή τους παρουσία και άλλοι με την ένοχη σιωπή, να νομιμοποιήσουν το πιο ατιμωτικό σχέδιο σε βάρος των λαών.

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ…
Αυτό το άθλιο σκηνικό το βίωσε χθες με χολιγουντιανό τρόπο και η Ελλάδα. Ένας θλιβερός παπάς, εν μέσω ενός υποταγμένου στα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ θιάσου, πέντε καλοστημένες κάμερες, και οι καλοπληρωμένοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, έστησαν το πιο άθλιο μονόπρακτο με γενικό τίτλο: «ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ»

Το βάφτισαν ανθρωπισμό για να πυροβολήσουν το φιλότιμό μας.
Το βάφτισαν τολμηρή στάση για να κρύψουν πίσω από ψευδεπίγραφες ταμπέλες την πιο ντροπιαστική υποταγή.

Τον ανθρωπισμό που δεν έδειξαν στον ταλαιπωρημένο μισθωτό και στον εξαντλημένο συνταξιούχο…
Τη επιείκεια που δεν έδειξαν απέναντι στον χρεοκοπημένο επαγγελματία…
Την μπέσα που δεν διέθεταν όταν άδειαζαν διαχρονικά τα ταμεία αυτής της χώρας ληστεύοντας τον ιδρώτα του λαού της…
Την μαγκιά και την τόλμη που δεν επέδειξαν όταν ξεπουλούσαν τα Ίμια, τον Οτσαλάν, το Αιγαίο, τη Θράκη…
Την αντρειοσύνη που δεν είχαν όταν τα τουρκικά μαχητικά έφταναν έξω από το Φάληρο…

Τα επιστράτευσαν όλα μαζί τώρα για να ανοίξουν τις κερκόπορτες με στόχο την άλωση… την αποδυνάμωση… την κατάργηση της ίδιας μας της πατρίδας.
Την παράδοσή της στους μουσουλμάνους εισβολείς.

Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ…
Βιάζονται να κλείσουν το θέμα με διαδικασίες συνοπτικές, βιάζοντας το σύνταγμα και πάνω απ όλα την ίδια τη συνείδηση και την ψυχή του Έλληνα πολίτη.

Το ύπουλο σχέδιο τους αποκαλύπτεται πια σε όλο του το μεγαλείο.

Η ψεύτικη ιστορία με το κοράνι, ήταν η αρχή του τέλους. Μέσα από αυτό το φιάσκο τρία πράγματα επιδίωξαν.

1. Να επιταχύνουν τις διαδικασίες αφελληνισμού, φέρνοντας στο προσκήνιο και αναγορεύοντας ως κυρίαρχο ένα ζήτημα που ήταν εξ ορισμού λυμένο.

2. Να εξωθήσουν τους μουσουλμάνους εισβολείς σε δυναμικές παρεμβάσεις με στόχο την τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών, προκειμένου να επιβάλλουν με τρόπο ανώδυνο και χωρίς αντιστάσεις τον αφελληνισμό της κοινωνίας μας.

3. Να αναδείξουν μια αποπροσανατολιστική φιλολογία περί καταπατημένων δήθεν δικαιωμάτων και να στήσουν τον ελληνικό λαό στο καναβάτσο.

ΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ???

1. Να μεταθέσουν την ουσία του προβλήματος και να το μετονομάσουν ως προς το περιεχόμενό του. Έτσι, οι μουσουλμάνοι εισβολείς μεταβαπτίστηκαν σε μειονότητα. Και από ένας συρφετός που πλιατσικολογούσε ασύδοτα στις γειτονιές της Ελλάδας και στον οποίο έπρεπε να επιβληθούν υποχρεώσεις με πρώτιστη την υποχρέωση σεβασμού της χώρας που προσωρινά τους φιλοξενεί, τους κατέστησαν αυθαίρετα σε αυτόκλητη μειονότητα στην οποία με συνοπτικές διαδικασίες επιχειρούν να παραδώσουν και πολιτικά δικαιώματα.

2. Να εκβιάσουν άμεσα τον Έλληνα πολίτη. Κι αυτό το επιχειρούν αναδεικνύοντας τεχνηέντως το ψευδεπίγραφο δίλλημα: «Ή τους εξασφαλίζουμε δικαιώματα για να συνυπάρξουμε ή δε τους τα δίνουμε και μας πηδάνε». Λες και αυτό το κράτος δεν έχει εξουσία. Λες και αυτό το κράτος δεν έχει νόμους. Λες κι αυτό το κράτος δεν έχει όργανα επιβολής της τάξης. Λες και σ αυτό το κράτος όποιος γουστάρει μπαίνει και πηδάει. Λες και αυτό το κράτος δεν μπορούσε να πει απλά στους απρόσκλητους εισβολείς: «Καθίστε ήσυχα… σεβαστείτε τη χώρα που σας φιλοξενεί… Γιατί αν δεν το κάνετε θα πάτε από κει που ήρθατε»

3. Εξασφάλισαν λοιπόν μέσα από αυτή την ύπουλη τακτική, αξιοποιώντας φυσικά και παράπλευρους τρόπους επικοινωνίας, μια προσωρινή ανακωχή με τους θρασύτατους εισβολείς, υποσχόμενοι να τους παραδώσουν τα κλειδιά της εξουσίας αλλά και την ψυχή της πατρίδας μας.

ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ…

1. Να ξεσηκωθεί. Κάθε ολιγωρία, εφησυχασμός ή αναβλητικότητα, ισοδυναμεί με έγκλημα και επικίνδυνη συνενοχή. Αυτός ο λαός πρέπει να πάρει στα χέρια του τις τύχες της χώρας του. Η αφωνία των πολιτικών κομμάτων είναι ενδεικτική του μεγάλου και επικίνδυνου εθνοπροδοτικού συμβιβασμού.

2. Τους Κολοκοτρωναίους που δεν υπάρχουν στην πολιτική, πρέπει να τους αναγεννήσουμε έστω και αν χρειαστεί να ματώσει η ψυχή μας. Η πιο επικίνδυνη λογική είναι να περιμένουμε κάποιον να βγει μπροστά για να ακολουθήσουμε ως δεύτεροι. Όλοι μας τώρα έχουμε υποχρέωση να κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά. Η πολιτική ηγεσία είναι αδίστακτη και πρέπει να πληρώσει ακριβά το τίμημα της εθνικής προδοσίας.

3. Οφείλουμε να κάνουμε σαφές ότι ακόμα και αν προλάβουν να περάσουν νύχτα αυτό το εθνοπροδοτικό ανοσιούργημα, στη συνείδηση του ελληνικού λαού θα παραμείνει ως ένα κατάπτυστο κουρελόχαρτο που θα καταργηθεί το δίχως άλλο.

4. Έχουμε υποχρέωση να διαμορφώσουμε ένα κίνημα αποφασισμένο και ρωμαλέο, ικανό να αγκαλιστεί και από τον τελευταίο Έλληνα πολίτη, προκειμένου να διαφυλάξουμε την πατρίδα μας, τις αξίες μας, τον πολιτισμό μας, την ιστορία μας και σε τελευταία ανάλυση την κοινωνία μας την ίδια.

5. Οφείλουμε να δηλώσουμε κατηγορηματικά πως αυτή η πρόκληση σε βάρος της ψυχής του Έλληνα πολίτη θα γίνει μπούμερανγκ που θα ανατρέψει συνολικά τα επικίνδυνα σχέδια τους, και πως οι εμπνευστές τους θα είναι υπόλογοι με το ερώτημα της εσχάτης προδοσίας σε βάρος του Ελληνισμού και της πατρίδας μας.

Αυτή θα πρέπει να είναι για μας η κόκκινη γραμμή. Ούτε ένα βήμα πίσω δε δικαιούμαστε να κάνουμε από αυτή την κορυφαία εθνική υπόθεση.

Ας αποτελέσει αυτή η βάναυση πρόκληση σε βάρος της εθνικής μας αξιοπρέπειας, τη σπίθα που θα βγάλει το λαό στους δρόμους και θα ανατρέψει οριστικά τα σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και των οργάνων της.

Για την Ελλάδα… για τον Ελληνισμό….

Πολιτικά δικαιώματα στους λαθρομετανάστες εισβολείς σήμερα… σημαίνει πως την επόμενη πενταετία κάθε γειτονιά της Αθήνας, κάθε χωριό της Ελλάδας θα έχει και το δικό του μιναρέ ως σύμβολο που θα εξουσιάζει τις ψυχές μας.

Όλοι στους δρόμους. Εμείς δε θα πουλήσουμε την ψυχή μας στο διάβολο. Θα στείλουμε στο διάβολο αυτούς που πούλησαν τη δική τους ψυχή πριν προλάβουν να πουλήσουν και την Ελλάδα.

Αυτό το έκτρωμα δε θα περάσει.

ΠΗΓΗ:


ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online