Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΤΟΠΩΝ

Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών «Μιχάλης Δερτούζος» και η «Ελληνική Ένωση για την Αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και της Επικοινωνίας στην Εκπαίδευση» (e-Δίκτυο-ΤΠΕ-Ε), σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ), προκηρύσσουν διαγωνισμό για τη βράβευση σχολικών δικτυακών τόπων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.

Ο σκοπός του διαγωνισμού είναι η ηθική και υλική επιβράβευση των σχολικών και των διοικητικών μονάδων, καθώς και των εκπαιδευτικών-δημιουργών, που διατηρούν ποιοτικούς διαδικτυακούς τόπους παρέχοντας εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Ο έλεγχος και η αξιολόγηση των δικτυακών τόπων θα διεξαχθεί στο διάστημα από την 1 Φεβρουαρίου 2010 έως τις 31 Μαρτίου 2010.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά φέτος, θα δοθεί βραβείο στον καλύτερο διαδικτυακό τόπο διοικητικής μονάδας (Διευθύνσεις και Γραφεία Εκπαίδευσης).
Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Απριλίου, σε παράλληλη εκδήλωση στο πλαίσιο του "2ου Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Συνέδριου Ημαθίας".
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Σχολικοί και Διοικητικοί διαδικτυακοί τόποι, που θα είναι ενεργοί την 31η Δεκεμβρίου 2009 και έχουν ενημερωθεί επαρκώς μέσα στο 2009.
Όσον αφορά τους διαδικτυακούς τόπους, που φιλοξενούνται εκτός Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ), απαιτείται ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής. Τα κριτήρια αξιολόγησης θα αναρτηθούν εγκαίρως στη ηλεκτρονική διεύθυνση του διαγωνισμού.
Αξιολογητές των αποτελεσμάτων, θα είναι εκπαιδευτικοί της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και έμπειροι τεχνικοί του ΠΣΔ που θα επιλέξει η Επιτροπή Διαγωνισμού.

ΠΗΓΗ:

Enet.gr

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online