Τα νέα είναι πολύ καλά για τους λάτρεις της βότκας, καθώς θα μπορούν να καταναλώνουν το αγαπημένο τους ποτό όπως οποιαδήποτε άλλη στερεά τροφή, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλούν γυάλινα μπουκάλια.
Ο Ρώσος καθηγητής, Εβγκένι Μοσκάλεφ από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης ανέπτυξε μία τεχνική που μετατρέπει το αλκοόλ σε σκόνη και εν συνεχεία σε χάπι. Η νέα τεχνική μπορεί να στερεοποιήσει οποιοδήποτε είδος αλκοόλ, μεταξύ των οποίων ουίσκι, κονιάκ, κρασί και μπύρα.
Η «ξηρή» βότκα μπορεί να τυλιχθεί σε μία χαρτοπετσέτα και να μεταφερθεί στην τσέπη ή την τσάντα, ενώ το νέο χάπι θα διατεθεί στην αγορά όταν οι «καταναλωτές» του θα μπορούν να υπολογίζουν την ακριβή απαιτούμενη δοσολογία.
ΠΗΓΗ:
Pathfinder
Σε ισχύ «μικρός» καύσωνας με θερμοκρασίες 34 βαθμών και βοριάδες
-
Την ανιούσα έχει λάβει ο υδράργυρος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας,
σκαρφαλώνοντας κατά τόπους στους 34 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με την Εθνική
Μετεωρολογ...
Πριν από 34 δευτερόλεπτα
0 Comments:
Post a Comment