Τα νέα είναι πολύ καλά για τους λάτρεις της βότκας, καθώς θα μπορούν να καταναλώνουν το αγαπημένο τους ποτό όπως οποιαδήποτε άλλη στερεά τροφή, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλούν γυάλινα μπουκάλια.
Ο Ρώσος καθηγητής, Εβγκένι Μοσκάλεφ από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης ανέπτυξε μία τεχνική που μετατρέπει το αλκοόλ σε σκόνη και εν συνεχεία σε χάπι. Η νέα τεχνική μπορεί να στερεοποιήσει οποιοδήποτε είδος αλκοόλ, μεταξύ των οποίων ουίσκι, κονιάκ, κρασί και μπύρα.
Η «ξηρή» βότκα μπορεί να τυλιχθεί σε μία χαρτοπετσέτα και να μεταφερθεί στην τσέπη ή την τσάντα, ενώ το νέο χάπι θα διατεθεί στην αγορά όταν οι «καταναλωτές» του θα μπορούν να υπολογίζουν την ακριβή απαιτούμενη δοσολογία.
ΠΗΓΗ:
Pathfinder
Aιγυπτιακόν: Το πρώτο σουβλάκι της Αθήνας
-
[image: Aιγυπτιακόν: Το πρώτο σουβλάκι της Αθήνας]
Από τη Νίκαια του 1924 στο σήμερα
Η ιστορία του πιο τίμιου ελληνικού street food, από το 1924, όταν ο
Μι...
Πριν από 5 ώρες
0 Comments:
Post a Comment