Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

ΙΒΑΝ ΜΑΣΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ


Στην παρούσα ανάρτηση θα με συγχωρέσετε αλλά θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα φίλο μου που ήμασταν μαζί στο στρατό. Ο φίλος μου αυτός ονομάζεται Ιβάν Μαστερόπουλος και είναι ένας εξαίσιος ζωγράφος.
Ο Ιβάν γεννήθηκε στις 26.06.1979 στη Μόσχα. Μεταξύ 1990-97 φοίτησε στο Καλλιτεχνικό Λύκειο (MAXΛ) της Μόσχας. Το 1998 ήρθε στην Ελλάδα για να σπουδάσει ως υπότροφος της ΕΠΕΚ στη θεολογική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, απ’ όπου αποφοίτησε το 2004. Στη συνέχεια εισήχθη στην ΑΣΚΤ Αθηνών όπου σπούδασε ζωγραφική από το 2005 μεχρι το 2009. Παράλληλα κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στην Αρχαιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε διάφορα project. Από το 2004 είναι μέλος της ένωσης καλλιτεχνών της Μόσχας (MCX) και έχει βραβευτεί σε εκθέσεις στην Μόσχα και σε διαγωνισμούς στην Ελλάδα. Από το 1997 εργάζεται για την Ι.Μ.Διονυσίου του Αγίου Όρους συνεχίζοντας το έργο του πατέρα του πάνω στις τεχνικές βυζαντινού σμάλτου και μικροψηφιδωτού. Ζει στην Αθήνα και ζωγραφίζει στο ατελιέ του στην οδό Νικίου.


Όποιος θέλει να δει περισσότερα στοιχεία για τον Ιβάν, για τα έργα του αλλά και για να επικοινωνήσει μαζί του μπορεί να μπει στην ιστοσελίδα http://masteropoulos.gr

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online