Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΑ ΣΠΑΤΑ


Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση των απαραίτητων οικοδομικών αδειών για την κατασκευή του πρώτου εκπτωτικού χωριού McArthurGlen στα Σπάτα.

Πρόκειται για επένδυση ύψους 80 εκατ. ευρώ, η οποία θα εκτείνεται σε 21 χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα στα Σπάτα, θα κατασκευαστεί σε ακίνητο που έχει αγοράσει η McArthurGlen από τον όμιλο Ελλάκτωρ και θα βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο της Reds. Στο project θα συμμετέχει και η Bluehouse Capital, επενδυτική εταιρεία με αντικείμενο την ανάπτυξη και εκμετάλλευση ακινήτων και έργων υποδομής στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στο πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα κέντρο, όπου μεγάλες ελληνικές και ξένες εμπορικές φίρμες θα διαθέτουν τα προϊόντα τους με σημαντικές εκπτώσεις, θα απασχολούνται περίπου 1.000 εργαζόμενοι. Θα αποτελείται από 125 καταστήματα (από 50 έως 430 τ.μ.), θα διαθέτει χώρους ψυχαγωγίας (εστιατόρια, καφετέριες κλπ) που αναμένεται να εμφανίζουν ετήσια έσοδα της τάξης των 100 εκατ. ευρώ, και θα δημιουργηθούν 2.000 θέσεις στάθμευσης.


Το «χωριό» είχε αρχικά προγραμματιστεί να ξεκινήσει τη λειτουργία του στις αρχές του 2010, αλλά, πλέον υπό το πρίσμα των νέων δεδομένων που έχουν δημιουργηθεί, λόγω και της κρίσης αναμένεται ότι θα είναι έτοιμο το πρώτο τρίμηνο του 2011.

ΠΗΓΗ:


Ανατολική Αττική

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online