Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΖΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ

Μία μητέρα από την Ταϊβάν και τα τρία παιδιά της έζησαν επί πολλές ημέρες με τα πτώματα άλλων τριών μελών της οικογένειας, του πατέρα και δύο ακόμα παιδιών, μέσα στο σπίτι τους, στο Σαν Μαρτίν ντε Βαλντεϊγκλέσιας, κοντά στη Μαδρίτη, χωρίς να δηλώσουν το θάνατό τους στις αρχές, αποκαλύπτει σήμερα ο ισπανικός τύπος.

Το μακάβριο θέαμα ανακαλύφθηκε προχθές Τετάρτη όταν η διεύθυνση του σχολείου στο οποίο φοιτούσαν τα άτυχα παιδά ειδοποίησαν τις τοπικές αρχές λόγω μακροχρόνιας απουσίας τους από τα μαθήματα και η αστυνομία αποφάσισε να επισκεφθεί την οικογένεια.
Οι αστυνομικοί έμειναν εμβρόντητοι όταν μέσα στο σαλόνι αντίκρυσαν τρία πτώματα, του πατέρα και των δύο παιδιών, ενός μικρού κοριτσιού και ενός εφήβου, σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης.
Μέσα στο σπίτι βρίσκονταν ακόμα η μητέρα και άλλα τρία παιδιά, δύο κορίτσια και ένα αγόρι ολοζώντανα αλλά σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς ήταν φανερό ότι είχαν ζήσει για μεγάλο διάστημα σε άθλιες συνθήκες υγιεινής.

"Αντικρύσαμε μια τραγωδία, αλλά είμαι βέβαιος ότι αν δεν είχε κινητοποιηθεί η αστυνομία και αν δεν είχε τεθεί σε εφαρμογή το πρωτόκολλο κατά των απουσιών από το σχολείο, η υπόλοιπη οικογένεια θα κατέληγε να πεθάνει επίσης από ασιτία ή από τη βρωμιά, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Πέντρο Μαρτίν.
Τα πτώματα δεν έφεραν το παραμικρό ίχνος βίας και οι αρχές απέκλεισαν το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, κλίνοντας περισσότερο στην πιθανότητα ο θάνατος των τριών μελών της οικογένειας να προκλήθηκε από κάποιον ιό τύπου μηνιγγίτιδας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελ Παΐς που επικαλείται δηλώσεις γειτόνων, δεν αποκλείεται η μητέρα να επηρεάστηκε από κάποιον "εξορκιστή ή προφήτη" της χώρας της, ο οποίος να την συμβούλευσε να συνεχίσει να ζει με τα πτώματα του άνδρα και των δύο παιδιών της στο σπίτι.
Η μητέρα και τα τρία παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και υποβάλλονται σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις. Παράλληλα διατάχθηκε ιατροδικαστική έρευνα για την εξακρίβωση των αιτίων θανάτου των τριών ανθρώπων.

ΠΗΓΗ:
Έθνος

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online