Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ


Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010, έγινε η πρώτη εκδήλωση γνωριμίας του συλλόγου νέων του Δήμου Μεσσαπίων στο Πνευματικό Κέντρο του αγίου Νικολάου Ψαχνών. Στην παρούσα εκδήλωση εκτός από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου παρευρίσκονταν ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Μεσσαπίων και υπεύθυνος για τα πολιτιστικά κύριος Σπανός, ο πρόεδρος του συλλόγου Δασοπυρόσβεσης και Δασοπροστασίας του Δήμου Μεσσαπίων και δημοτικός σύμβουλος κύριος Σπυρίδων Ραπτάκης, η πρόεδρος του συλλόγου γυναικών Ψαχνών "η Έκφραση" κυρία Ελένη Κυρίκου μαζί με το υπόλοιπο Δ.Σ., ο πρόεδρος του συλλόγου "Γαία" κύριος Νικόλαος Χασάνδρας και από τον σύλλογο Πάλη-Ρυθμική παρευρίσκονταν η Φανή Ψαθά και ο Βασίλειος Κολλάρος. Ακόμη παρευρίσκονταν και αρκετοί νέοι όπου πολλοί από αυτούς έγιναν μέλη του συλλόγου.


Η εκδήλωση άρχισε με την ομιλία του προέδρου του συλλόγου κύριο Ιωάννη Δούδαλη. Μέσω της ομιλίας του ο κύριος Ιωάννης έκανε γνωστό ότι αυτό το όνειρο της δημιουργίας ενός τέτοιου συλλόγου, όπου υπήρχε αρκετά χρόνια, έγινε τελικά πραγματικότητα. Ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και υποσχέθηκε με την βοήθεια όλων μας να γίνει ότι καλύτερο μέσω του συλλόγου για το Δήμο Μεσσαπίων.


Ακόμη τον λόγο πήρε  η αντιπρόεδρος του συλλόγου Καλλή Κοκκίνου όπου σημείωσε τα παρακάτω: "O Σύλλογος αναγνωρίστηκε με την υπ'αριθμ. 446/2009 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκίδας. Αριθμεί επισήμως τα 28 ιδρυτικά μέλη.  Ως έδρα του Συλλόγου έχουν οριστεί τα Ψαχνά του Δήμου Μεσσαπίων. Τα γραφεία του Συλλόγου προσωρινά θα φιλοξενούνται σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από τον Γιάννη και την Θάλεια Δούδαλη, οι οποίοι αποτελούν και μέλη της προσωρινής διοίκησης του Συλλόγου και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά. Τα υπόλοιπα μέλη της είναι , με τη σειρά εγγραφής τους, η Καλλή Κοκκίνου, η Ευαγγελία Σολωμού, ο Γιώργος Σακκής, ο Γιάννης Καλαβρής και η Κατερίνα Λιαδάκη. Αξίζει να αναφερθούν και τα ονόματα των υπολοίπων μελών που αγκάλιασαν με μεγάλη χαρά και προθυμία την πρωτοβουλία για την σύσταση του Συλλόγου. Είναι ο Σωτήρης Κιτσόπουλος, η Ελένη Καλαβρή, ο Βασίλης Μπούρας, ο Κώστας Κόκκινος, ο Τάσος Μωραίτης, η Ηρώ Δούδαλη, ο Γιάννης Τσώκος, ο Αλέξανδρος Χρυσαφόπουλος, ο Κώστας Ρουσόδημος, ο Πάνος Πριόνας, ο Νίκος Καρατζάς, ο Γιάννης Αναστασίου, ο Βαγγέλης Αναστασίου, ο Γιώργος Δούδαλης, ο Στέφανος Χρυσαφόπουλος, η Αναστασία Μαρκάκη, ο Αργύρης Τσατσαρώνης, ο Γιώργος Πρατζίκος, ο Κώστας Μαζαράκης, ο Δημήτρης Γερογιάννης και ο Διονύσης Τσουκαλάς.Ευχόμαστε να πληθύνουμε σύντομα!Περιμένουμε συμμετοχές!"


Κατόπιν στο βήμα ανέβηκε η Κατερίνα Λιαδάκη όπου ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου και την αδελφή του Θάλεια για την παραχώρηση χώρου ως έδρα του συλλόγου, τους αδελφούς Στέφανο και Αλέξανδρο Χρυσαφόπουλο, όπου έκαναν δωρεά την βασιλόπιτα και τα γλυκά που υπήρχαν στην εκδήλωση, τον Βασίλη Μπούρα που έκανε δωρεά τα αναψυκτικά, τον Οδυσσέα Ρουσόδημο, ο οποίοςήταν εμπνευστής του σήματος του συλλόγου και το κατάστημα γραφικών τεχνών typoseto όπου έφτιαξε δωρεάν τη σφραγίδα του συλλόγου.

Τέλος το λόγο πήραν ο αντιδήμαρχος κύριος Σπανός και οι πρόεδροι των συλλόγων που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση και ευχαρίστησαν τους νέους για αυτή την πρωτοβουλία που πήραν να δημιουργήσουν ένα τέτοιο σύλλογο που τον είχε ανάγκη ο Δήμος Μεσσαπίων. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ο κύριος ο οποίος βρήκε το φλουρί είχε ως δώρο το βιβλίο του Δημητρίου Καλαβρή "Άγγελος Τιμωρός".

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online