Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ROSETA BOOKS ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ



Δημιουργήθηκε ένα νέο blog στο διαδίκτυο. Στο RsB θα αναρτούνται θέματα, πληροφορίες, σχόλια, εικόνες, video κ.λπ. που θα έχουν σχέση με τα Βιβλία, τα Γράμματα, τις Τέχνες, την Ιστορία, το Περιβάλλον κ.λπ.

Το RsB φιλοδοξεί να παίξει το ρόλο: του βασικού «πληροφοριοδότη» για όποιον ενδιαφέρεται για γενικές πληροφορίες και γνώσεις για τα γράμματα, τον πολιτισμό, την ιστορία και τις τέχνες.

ü του «πλοηγού» προς άλλα εξειδικευμένα blogs για τα ίδια θέματα, για όποιον θέλει να εντρυφήσει περισσότερο. της «εφημερίδας τοίχου» για όποιον επιθυμεί να καταθέσει τις απόψεις του, τις πληροφορίες, τα σχόλιά του που έχουν σχέση με τη θεματική του RsB.

Στο RsB θα βρείτε πληροφορίες και καταλόγους για τους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία, τις βιβλιοθήκες, τους έλληνες συγγραφείς, κείμενα και πληροφορίες για τη λογοτεχνία και τη γλώσσα, προτάσεις για σινεμά και εκθέσεις εικαστικών, επιμορφωτικά σεμινάρια κ.λπ.

Στην ενημέρωση του RsB συμμετέχουν bloggers, «εραστές» της δημοσιογραφίας, συγγραφείς, φωτογράφοι, επιστήμονες, αναγνώστες κ.ά. σημαντικοί συνεργάτες. Πληροφορίες αντλούνται από διάφορα forum που συμμετέχουν οι συνεργάτες του RsB, από παρόμοιες ιστοσελίδες στο Internet, εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία.


0 Comments:

blogger templates | Make Money Online