Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΨΑΧΝΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΑ 1 ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ!


Ένα χρυσό στα 73 κιλά ελευθέρας γυμνασίων για τον Παπαδόπουλο Κώστα και τρία χάλκινα του Ρουσόδημου Ιωάννη στα 74 κιλά ελληνορωμαϊκής λυκείων – αθλητής που κέρδισε και την πρόκριση στο πανελλήνιο μαθητικό - του Αναστασίου Αντώνη στα 100 κιλά λυκείων ελληνορωμαϊκής και του Τάρλα Σταύρου στα 53 κιλά ελευθέρας γυμνασίων, έφεραν μεγάλη χαρά στους προπονητές, παράγοντες και γονείς του συλλόγου μας!


Με τη συμμετοχή 300 και πλέον μαθητών στο άθλημα της πάλης διεξήχθησαν την Δευτέρα και Τρίτη (8-9/2) οι σχολικοί αγώνες που λαμβάνουν χώρα σε Αθήνα και Λάρισα.

Η δεύτερη φάση του Νοτίου Ομίλου ολοκληρώθηκε στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο Δροσούπολης στα Άνω Λιόσια, παρουσία εκατοντάδων γονέων και φιλάθλων με τους τέσσερις προκρινόμενους να περιμένουν τους αντίστοιχους τέσσερις του Βορείου Ομίλου για να συμπληρωθεί η οκτάδα των προημιτελικών.




Να σημειωθεί πως στον Β' Όμιλο, δηλαδή αυτόν της Νοτίου Ελλάδας, συμμετείχαν συνολικά 105 μαθητές στην ελληνορωμαϊκή και 90 στην ελευθέρα.







Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΕΣΠΑΝ – Ένωσης Σωματείων Πάλης Αττικής και Νήσων και βραβεύθηκαν εν ενεργεία και παλιοί προπονητές της Πάλης, μεταξύ άλλων βραβεύθηκαν ο προπονητής των Ολυμπιονικών κος Αρκουδέας Παναγιώτης όπου τη συγκινητική βράβευση έκαναν οι μαθητές του Ολυμπιονίκες κος Μυγιάκης Στ. και κος Γαλακτόπουλος Π.



Οι υπόλοιποι αθλητές μας κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

4ος Σχίζας Ιωάννης 85 κιλά ελευθέρα γυμνασίων

5ος Ρουσόδημος Αλέξανδρος 47 κιλά ελευθέρα γυμνασίων

5ος Σούφρας Δημήτριος 84 κιλά ελληνορωμαϊκής λυκείων

5ος Κακαβάς Ιάσων 53 κιλά ελευθέρας γυμνασίων



Ευχόμαστε καλη συνέχεια σε όλα τα παιδιά και καλές προπονήσεις!


ΠΗΓΗ:

Πάλη-Ρυθμική

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online