Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΜΑΝΑ ΠΟΤΙΖΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΤΣΙΠΟΥΡΟ

Επιεικής ο χαρακτηρισμός για την 33χρονη Κάιλι Ίστγουντ απο την Αυστραλία και μητέρα τριών ανήλικων παιδιών. Γιός πίνει, μάνα κερνάει ! Όχι γάλα, ούτε νερό! Τσίπουρο !Η μεθυσμένη Κάιλι πότισε και τον 5χρονο γιό της 4 σφηνάκια τσίπουρο με αποτέλεσμα ο μικρός να μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Η μητέρα φυσικά οδηγήθηκε στα δικαστήρια αλλά η απόφαση έφερε αντιδράσεις.Το δικαστήριο της Μελβούρνης την καταδίκασε σε 5μηνη φυλάκιση με δύο χρόνια αναστολή για αμέλεια ανηλίκου και επικίνδυνη συμπεριφορά. Η επιείκεια του δικαστή και η απόφασή του για αναστολή προήλθε απο την αποχή της μητέρας απο το αλκοόλ για μήνες και επειδή είχε και άλλα δύο παιδιά. Βέβαια την προειδοποίησε, "μαμά όλα κι όλα! τελευταία φορά! Δεν σου ξαναχαρίζω.."

Δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω κυρία έχει κατηγορηθεί για αμέλεια.Δύο χρόνια πριν καταδικάστηκε με αναστολή ξανά επειδή άφησε τα ηλικίας κάτω των 10 ετών παιδιά της μόνα τους στο σπίτι για να πάει να τα πιει..και ξανά λίγους μήνες μετά γιατί αρνήθηκε να κάνει αλκοτέστ και οδηγούσε χωρίς άδεια(προφανώς πάλι είχε κατεβάσει ένα ποτάμι αλκοόλ).



ΠΗΓΗ:


Tileorasi-hellas

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online