Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΣΑΠΙΑ

Πρίν λίγο καιρό αυτή η είδηση θα φάνταζε ανεδαφική τουλάχιστον,σήμερα αποτελεί άποψη που αποκτά συνεχώς οπαδούς και μεγαλύτερη δυναμική.Όλο και περισσότερα τοπικά στελέχη στον πολιτκό χώρο του ΠΑΣΟΚ στη Μεσσαπία δηλώνουν ανοιχτά την αντιδρασή τους σε πιθανή υποψηφιότητα του ''Τσεργιώτη''Δημάρχου Διρφύων κ.Μπουρδήμου!
Μεγάλο ρόλο σ'αυτή την ''στροφή''που παρατηρήται στα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν παίξει τα έξης:1ον.Η έντονη αντίδραση των περιβαλλοντικών συλλόγων,των οποίων τα περισσότερα μέλη ''ανήκουν''στον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ,στη δράση της εταιρίας ΛΑΡΚΟ και το γεγονός ότι ο κ. Μπουροδήμος πέρα από υπάλληλος της εταιρίας έχει κατά καιρούς νουθετήσει και ''συνδράμει''την εταίρια σε περιβαλλοντικά ζητήματα και αντιπαραθέσεις που κατα καιρους έχει με τους εν λόγο συλλόγους.Χαρακτ/κο αυτό που λέγεται από ορισμένους ,''αν εκλεγεί ο Μπουροδήμος τότε μας κυβερνά η ΛΑΡΚΟ''!
2ον.Η εμονή που έδειξε ο κ.Μπουροδήμος στην πρόσφατη συνεδρίαση της ΤΕΔΚ Εύβοιας όπου επιτακτικά σχεδόν ζήτησε στην συνένωση του νέου Δήμου να συμπεριληφθεί και ο Δήμος Ν.Αρτάκης,και τα φημολογούμενα ''παιχνίδια''και παρασκηνιακές του νουθετήσεις να είναι και έδρα του νέου Δήμου!!
Πίσω απο αυτή του την ''εμονή ''βλέπουν μόνον προσωπικά κίνητρα και όχι ουσιαστικά μιας και, όπως λένε,πλήν προβλημμάτων όπως το νερό η Αρτάκη δεν ''κολλάει''πουθενά αλλού με τη Μεσσαπία και τη Δίρφη λόγο του αστικού σχεδιασμού της και όχι μόνο.Ζητήματα που ο κ.Μπουροδήμος παραβλέπει σκοπίμως!
3ον.Το αποκαλούμενο''έργο του'' στον Δήμο Διρφύων,το οποίο εκεί φαντάζει μεγάλο,ενω σ'εναν Δήμο όπως ο Δήμος Μεσσαπίων,διπλάσιο απο αυτόν που διοικεί,θα ήταν πολύ μικρό μιάς και στηρίζεται σε οικιστικές παραιμβάσεις και στην εφαρμογή έργων που αφορούν το ΥΠΕΧΩΔΕ και την Ν.Α Ευβοίας!
Όπως όλα δείχνουν τα πράγματα δεν είναι εύκολα για τον κ. Μπουροδήμο στη Μεσσαπία και συνεχώς δυσκολεύουν μιας και πολύ δύσκολα θα ξεπεράσει(αν το καταφέρει) και τον ''τοπικισμό''ιδιαιτέρα των Ψαχνιωτών οι οποίοι δεν ''σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους'' τόσο για την έδρα του νέου Δήμου όσο και για ''αλλοδαπή''υποψηφιότητα Δήμαρχου!
Τέλος η Μεσσαπία διαθέτει καταξιωμένα στελέχη σε πολλούς τομείς και κομματικούς φορείς με γνώσεις,κύρος καθώς και μόρφωση,γογονός που θα διατηρήσει την αμφισβήτηση τουλάχιστον εως ότου παρθεί κάποια ουσιαστική απόφαση!Είδωμεν.

ΠΗΓΗ:

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online