Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ


Οι αυτοκινητοβιομηχανίες κάνουν βήματα προς τα εμπρός για να εξασφαλίσουν ότι όλα τα ραδιόφωνα των αυτοκινήτων θα είναι ψηφιακά (στην βασική τους έκδοση) έως το 2015.

Στα πλαίσια της έκθεσης Digital Britain, που παρουσίασε πέρσι η Κυβέρνηση της Μ. Βρετανίας, επιβεβαιώθηκε ότι το αναλογικό ραδιοφωνικό σήμα θα σταματήσει έως το 2015.

Η λήψη του ψηφιακού ραδιοφώνου στα αυτοκίνητα σημειώνει έως σήμερα μικρή πρόοδο, αλλά το Digital Britain επιταχύνει την ανάπτυξη της in-car τεχνολογίας.
Ο κ. Anthony Sethill, δήλωσε: «Το ψηφιακό ραδιόφωνο είναι εδώ για να μείνει! Υπήρξαν μερικές λανθασμένες ενάρξεις στην βιομηχανία μας στο παρελθόν, αλλά η Digital Britain εξασφαλίζει ότι θα συνεχίσει ως standard σε όλα τα νέα μοντέλα από το 2013».
Ο κ. Sethill είπε ακόμα ότι η απόφαση της Γαλλίας να σταματήσει το αναλογικό ραδιόφωνο από το 2013 ήταν ένας παράγοντας που επιτάχυνε τις εξελίξεις.

Το switch-off του αναλογικού ραδιοφώνου στην Βρετανία θα αρχίσει το 2013 και η κυβέρνηση σκοπεύει να ολοκληρώσει το switch-over έως το 2015, παρά το ότι ο κ. Sethill πιστεύει ότι το 2017 είναι η πιο ρεαλιστική ημερομηνία.


ΠΗΓΗ:

Tileorasi-hellas

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online