Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2010

ΝΕΟ ΝΤΟΚΙΜΑΤΕΡ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η ψηφιακή ελεύθερη πλατφόρμα πολιτισμού και διασκέδασης SKAISAT σε συμπαραγωγή με τον οικο-φιλοζωικό σύλλογο ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ παρουσιάζει το 2ωρο ντοκιμαντέρ :


«ANIMAL EATER A.E. – SLAUGHTER»

Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έχουν είδη πραγματοποιηθεί, και αναμένεται το ντοκιμαντέρ να προβληθεί στις αρχές Ιανουαρίου. Ήδη η ομάδα του SKAISAT με τους σκηνοθέτες Κεμάλη Νίκο – Λουκίσα Μαρία γνωστούς με την προσφορά τους στον πολιτισμό με ντοκιμαντέρ 286 δήμων σε όλη την Ελλάδα, τηλεοπτικές εκπομπές σε όλον τον πλανήτη, καθώς επίσης παρουσιάσεις έργων, αρθρογράφηση στον τύπο, συγγραφή και έκδοση ιστορικών βιβλίων και μέλη της εταιρίας ελλήνων σκηνοθετών, μαζί με το οικο-φιλοζωικό σύλλογο ΠΟ.ΦΥ.ΖΩ. έχει κινηματογραφήσει μεγάλο μέρος τόπων όπου αποτελούν καθημερινά παραδείγματα της ανθρώπινης κτηνωδίας και βαναυσότητας απέναντι στα ζώα. Τόπους όπου εκατοντάδες έμβια πλάσματα αφήνουν την τελευταία τους πνοή στον βωμό της ανθρώπινης γευστικής ευχαρίστησης. Και τόπους όπου η ανθρώπινη ματαιοδοξία και αδιαφορία, μετατρέπει καθημερινά σε παγίδες θανάτου για εκατομμύρια ζώα του πλανήτη.

Το ντοκιμαντέρ αποτελεί το πρώτο μέρος μιας σειράς ντοκιμαντέρ, όπου στοχεύουν να περιλάβουν όλες τις μορφές της ανθρώπινης κτηνωδίας απέναντι στα ζώα.


Περιγραφή:

Πρόκειται για μια υπεράκτια ανώνυμη εταιρία η οποία θέτει τις βάσεις της εδώ και εκατομμύρια χρόνια πριν. Η εταιρία αυτή ακόμη και σήμερα σε μια περίοδο οικονομικής κρίση, στέκει αγέρωχη, καθώς απασχολεί τους περισσότερους εργάτες, εργαζόμενους, αλλά και περίπου το 80% των καταναλωτών παγκοσμίως. Η εταιρία αυτή δεν είναι μόνη της, καθώς δρα υπό της στήριξη θυγατρικών όπου χρησιμοποιούν τα προϊόντα της ή ακόμη και προσφέρουν αντίστοιχα υποπροϊόντα. Στόχος? Μα φυσικά μια νέας μορφής παγκοσμιοποίηση όπου το κρέας και τα ζωικά προϊόντα θα καταλαμβάνουν κυρίαρχη θέση στο παγκόσμιο διατροφολόγιο. Αποδέκτης της εταιρίας αυτής θα αποτελεί μια κυρίαρχη ομάδα όπου αρέσκεται να σκοτώνει και να καταναλώνει ζωντανούς οργανισμούς.

Ποιο θα είναι το μέλλον της; Ποιο θα είναι το μέλλον της ανθρωπότητας; Τελικά υπάρχει επιστροφή;

ΠΗΓΗ:


Animal Eater

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online