Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ FACEBOOK ΝΙΚΗΣΕ ΤΗ YAHOO

Ο κολοσσός κοινωνικής δικτύωσης Facebook κατάφερε να ξεπεράσει την Yahoo και να γίνει το δεύτερο πιο δημοφιλές site στις ΗΠΑ. 


Η Yahoo, που βρισκόταν στην πρώτη θέση μέχρι το 2008, νικήθηκε αρχικά από την Google και τώρα, δύο χρόνια μετά και από το Facebook. Η Yahoo έχει να περηφανεύεται 132 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες τον Ιανουάριο του 2010, αριθμός όμως λίγο χαμηλότερος από τους 133 εκατ. χρήστες του Facebook.
Η Google κατέχει μακράν την ηγετική θέση με 147,8 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν από την Compete.com.
Αυτό που έχει ίσως μεγαλύτερη σημασία ακόμα είναι το Facebook έχει σημειώσει εδώ και ένα χρόνο, τρομακτική άνοδο όσον αφορά στο χρόνο που αφιερώνουν οι χρήστες του σε αυτό. Τον Ιανουάριο του 2010 το 11,6% του συνολικού χρόνου που αφιερώθηκε στο διαδίκτυο αφορούσε στο Facebook. Σημείωσε δηλαδή άνοδο 6% σε σχέση με πέρσι, σε αντίθεση με τις Yahoo (4,25% του συνολικού χρόνου) και Google (4,1%) που σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2009 σημείωσαν πτώση 2% και στασιμότητα, αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ:

Enet

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online