Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ

Πατέρας ενός δίχρονου αγοριού, νεαρός εικονολήπτης με αγγελικό πρόσωπο, εικοσάχρονος αλλοδαπός που «κατέβαζε» στον κοινό υπολογιστή που είχε με τον ανήλικο αδελφό του πορνογραφικό υλικό και λοιποί οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας συμπεριλαμβάνονται μεταξύ εκείνων που δρασκέλισαν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να εξηγήσουν πώς βρέθηκε στην κατοχή τους το επίμαχο υλικό της ανήλικης πορνογραφίας.



Η «Espresso της Κυριακής» φέρνει στο φως όλες τις λεπτομέρειες της («βαφτισμένης» από τις αστυνομικές αρχές) επιχείρησης «Τσάρλι» και αποκαλύπτει νέα στοιχεία της σοκαριστικής υπόθεσης της παιδικής πορνογραφίας μέσω Διαδικτύου. Πρόκειται για διαστροφή χωρίς όρια, με χαοτικό αριθμό χρηστών, που όπως όλα δείχνουν διευρύνεται διαρκώς τόσο στη διεθνή κοινότητα όσο και στην ελληνική επικράτεια.

Servers Λουξεμβούργου

Για την έναρξη της μεγάλης επιχείρησης με την κωδική ονομασία «Τσάρλι» στην Ελλάδα το πράσινο φως άναψε με το σήμα των αστυνομικών αρχών του Λουξεμβούργου, το οποίο έφτασε μέσω της Ιντερπόλ πριν από τέσσερις μήνες. Σύμφωνα με το σήμα, διάφοροι χρήστες του Διαδικτύου προμηθεύτηκαν (κατέβασαν) εικόνες σκληρής πορνογραφίας ανηλίκων, τουλάχιστον κατά το χρονικό διάστημα από τον Φεβρουάριο του 2009 έως και τον Απρίλιο του ιδίου έτους, από διάφορα forum, οι servers των οποίων βρίσκονται στο Λουξεμβούργο.

Οι συνθήκες και οι προϋποθέσεις της προμήθειας αυτού του υλικού έπρεπε να αποκαλυφθούν από την τοπική έρευνα των αρμόδιων ελληνικών αρχών, οι οποίες έπρεπε να αναλύσουν τα ψηφιακά πειστήρια που βρέθηκαν. Το τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσέφυγε στο αρμόδιο δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο με βούλευμά του στις 14 του περασμένου Σεπτέμβρη διέταξε την άρση του απορρήτου επικοινωνίας μέσω του Διαδικτύου.


18 δευτερόλεπτα!

Ξετυλίγοντας τον μίτο οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπίστωσαν ότι η διαστροφή έχει άριστο κοινωνικό πρόσωπο. Μεταξύ των συλληφθέντων της «φουρνιάς» που προέκυψε από την επιχείρηση «Τσάρλι» είναι και ένας 35χρονος κτηματομεσίτης, που σε δύο μήνες ετοιμαζόταν να παντρευτεί. Το πορνογραφικό υλικό έκανε εμφάνιση στον υπολογιστή του για 18 δευτερόλεπτα και μέχρι να προλάβει να κάνει με το ποντίκι delete βρέθηκε κατηγορούμενος.


Δώδεκα κατηγορούμενοι

Επειτα από τις καρποφόρες προσπάθειες των Αρχών, η υπόθεση έφτασε στη Δικαιοσύνη. Από προχθές, δέκα δικογραφίες με δώδεκα συνολικά κατηγορούμενους χειρίζονται ισάριθμοι ανακριτές, ενώ σε μία από αυτές εμφανίζεται και ένας αλλοδαπός ανήλικος μαθητής, του οποίου η διαδρομή της σύλληψης σταμάτησε στη ΓΑΔΑ. Επειτα από εντολή της αρμόδιας εισαγγελέως που εποπτεύει τις έρευνες των αστυνομικών αρχών αφέθηκε ελεύθερος. Ο μαθητής συνελήφθη μέσα στο σπίτι του, όταν οι αστυνομικοί ακολούθησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του και η μητέρα του μετά την προσαγωγή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών παρουσιάστηκε για να διευκρινίσει ότι τον υπολογιστή χρησιμοποιούσε και ο μεγαλύτερος γιος της ηλικίας 21 ετών. Ωστόσο, η δικογραφία που συντάχθηκε αφορά και τα δύο αδέλφια. Επειδή όμως η διαδικασία του Αυτοφώρου είχε παρέλθει, ο ενήλικας γιος της οικογένειας θα κληθεί από τον ανακριτή για να δώσει τις εξηγήσεις του τις επόμενες ημέρες.

Ενώπιον της ανάκρισης οι οκτώ από τους δέκα συλληφθέντες δήλωσαν «περιστασιακοί χρήστες που σερφάρισαν από περιέργεια στο Internet και “κατέβασαν” μόνον εικόνες, χωρίς να προχωρήσουν σε περαιτέρω προώθησή τους».

Δικαστική πηγή που έλαβε γνώση των δικογραφιών με τα κατασχεθέντα DVDs κάνει λόγο για εικόνες παιδικής πορνογραφίας που προκαλούν αισθήματα οργής και αποστροφής και που μόνον οι σκοτεινές πλευρές μιας αρρωστημένης ανθρώπινης ύπαρξης αρέσκονται να βλέπουν.


Βιασμός και πνιγμός ανήλικης σε μπανιέρα!

Η «σοδιά» των αστυνομικών ανά την Ελλάδα υπήρξε ιδιαίτερα γόνιμη αλλά και ιδιαίτερα σοκαριστική, ακόμα και για τους άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στα κατασχεθέντα περιλαμβάνονται φωτογραφίες με αποσπάσματα του φρικιαστικού βίντεο που αποτυπώνει τον βιασμό και τον πνιγμό ανήλικου κοριτσιού μέσα σε μπανιέρα. Φωτογραφία από το συγκεκριμένο ανατριχιαστικό βίντεο βρέθηκε ανάμεσα στο πλήθος των φωτογραφιών που είχε αποθηκευμένες στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του, μέσα στο κατάστημα ειδών υγιεινής που διατηρεί στην Αθήνα, ένας 36χρονος, πατέρας ενός δίχρονου αγοριού.

ΠΗΓΗ:

Madata.gr

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online