Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2

Μ'αφορμή τις τυς δηλώσεις του υπουργού κ.Ραγκούση στο MEGA CHANEL,οτι ο ''Καποδίστριας 2'' πρέπει να θεωρείται σίγουρος,κύκλοι κομματικοί όσο και υποψήφιοι Δήμαρχοι άρχισαν τα παιχνίδια τους ειδικότερα σ'ότι αφορά την έδρα του νέου Δήμου!

Σύμφωνα με τα όσα εως τώρα έχουν δεί το φώς της δημοσιότητας ησυνένωση θα περιλαμβάνει τον Δήμο μας, της Ν.Αρτάκης και των Διρφύων,και ως έδρα είχε προκρηθεί η Αρτάκη με κριτήρια καθαρά πλυθησμιακά! Ένας απ'τους θιασώτες,σύμφωνα με πληροφορίες, αυτής της εξέλιξης την οποία προσπαθεί να κάνει τετελεσμένη είναι ο νύν Δήμαρχος Διρφύων και φερώμενος ως υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου,απ'τη πλευρά του ΠΑ.ΣΟ.Κ, κ.Μπουροδήμος.

Ο λόγος που κινείται σ'αυτή τη λογική ο Δήμαρχος Διρφύων είναι ότι βρίσκει μεγαλύτερη στήριξη η υποψηφιοτητά του στην Αρτάκη,τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στα οργανωμένα μέλλη του ΠΑ. ΣΟ. Κ. Απ'την άλλη πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να προωθήτε η Αρτάκη με μοναδικό κριτήριο τον πλυθησμό της ενω σ'ολα τ'αλλα υστερεί!

Ανταπαντούν οτι η έδρα του νέου Δήμου ΠΡΕΠΕΙ να είναι τα Ψαχνά λόγο αρχαιότητας και ιστορικότητας(Δήμος απ'το1835),τις υποδομές που διαθέτει(κτηριακές,δημοτικές υπηρεσίες) την λειτουργία του Τ.Ε.Ι, την γεωγραφική του θέση με το εύρως των πρώην κοινοτήτων και το οτι είναι ο μεγαλύτερος δήμος της νέας συνένωσης.

Δυστηχώς όμως εως τώρα κανένα επιχείρημα δεν προβάλεται απο κανέναν απ'τη πλευρά του Δήμου μας! Ούτε οκ. Μπαζώτης,ούτε οκ. Καλαβρής(Δήμαρχος και πρώην Αντινομάρχης, Μεσσαπιώτες και οι δύο) ή ο κ. Λιάσκος ,ως πρώην Βουλευτής δεν έχουν τοποθετηθεί για το θέμα αυτό!

Αποτέλεσμα ο κ. Μπουροδήμος ''αλωνίζει'' μόνος του σ' ενα θέμα τόσο σοβαρό για την προοπτική του νυν Δήμου Μεσσαπίων μετά την εφαρμογή του ''Καποδίστρια2''.

ΠΗΓΗ:

Νέα της Μεσσαπίας

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online