Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΑΛΗΣ-ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Εχθές Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009 πραγματοποιήθηκαν στα Ψαχνά του Δήμου Μεσσαπίων χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις οι σύλλογοι Πάλη-Ρυθμική και ο σύλλογος γυναικών "Έκφραση".

Αναλυτικότερα οι σύλλογοι Πάλης-Ρυθμικής λίγο μετά τις πέντε εχθές το απόγευμα πραγματοποίησαν χριστουγεννιάτικο πάρτυ στο Δημοτικό γήπεδο των Ψαχνών όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των συλλόγων.  Το πάρτυ άρχισε με μία μικρή επίδειξη των κοριτσιών της ρυθμικής, όπου παρουσίασαν τρία προγράμματα. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το πρόγραμμα όπου παρουσίασαν το κομμάτι της άγιας Νύχτας με αναμμένα κεράκια ρεσό. Μετά την επίδειξη ακολούθησαν τα δώρα από τον Άγιο Βασίλη,  τα γενέθλια της Αναστασίας Αναγνώστου, αθλήτριας τηου συλλόγου Πάλης, και συνεχίστηκε το πάρτυ με μπουφέ από γλυκά και φαγητά και με πολύ παιχνίδι.

Μία ώρα αργότερα, στις έξι το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου Ψαχνών, πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από τον σύλλογο γυναικών η "Έκφρασ". Η εκδήλωση αποτελείτο από χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, όπου τραγούδησε η χορωδία του συλλόγου, από χριστουγεννιάτικα ποιήματα και ιστορίες, που απήγγειλαν μέλη του συλλόγου.

Aκόμη επραγματοποιήθει και ομιλία για το πνεύμα των χριστουγέννων από τον εφημέριο της αγίας Παρασκευής Πολιτικών, πατέρα Στουραΐτη Ανάργυρο. Ο πατέρας Ανάργυρος σημείωσε εκτός των άλλων, ότι σήμερα έχει χαθεί το πραγματικό νόημα των χριστουγέννων. Τα πάντα είναι τόσο όμορφα στολισμένα, αλλά τόσο ανούσια. Διότι η ουσά είναι η γέννηση του Χριστού, ο οποίος  πήρε σάρκα και οστά για εμάς.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσέρθηκε στους παρευρισκόμενους γλυκό και αναψυκτικό.

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online