Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2009

ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΚΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ

Ενα νεαρό ζευγάρι από τη Μελβούρνη έδωσε κατά λάθος ναρκωτικό "έκσταση" στο 10 εβδομάδων μωρό τους! Το ζευγάρι κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Βόρεια Κουινσλάδη, μπέρδεψε τα φάρμακα του μωρού με τα χαπάκια "έκσταση" που έκρυψαν στο ίδιο κουτί, με αποτέλεσμα το νήπιο να πάθει κρίση, να σταματήσει για λίγο η καρδιά του και να μπει σε σοβαρό κίνδυνο η ζωή του.

Ο δικαστής, ο οποίος έδωσε εντολή να μην δημοσιοποιηθούν τα ονόματά τους, τούς καταδίκασε σε έξι μηνών φυλάκιση με αναστολή, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τιμωρήθηκαν ήδη αρκετά.

"Οι τύψεις και η κατακραυγή της κοινωνίας δεν μπορούν να συγκριθούν με οποιαδήποτε τιμωρία μπορώ ή θέλω να σάς επιβάλλω".

Οι ίδιοι, σε επιστολή προς το δικαστή, εξέφρασαν την μετάνοιά τους για ό,τι συνέβη και υπογράμμισαν ότι η τραυματική αυτή εμπειρία, τους έκανε καλύτερους γονείς.

Να σημειωθεί ότι η νεαρή γυναίκα περιμένει το δεύτερο παιδί τους τον Φεβρουάριο και το ζευγάρι παρακολουθείται από ειδικούς που τους εξετάζουν για χρήση ουσιών δύο φορές την εβδομάδα.

ΠΗΓΗ:

Πρώτο Θέμα

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online