Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

THE CLIMATE POOL -ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΟΠΕΓΧΑΓΗΣ

Εντεκα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία δημιούργησαν κανάλι στον γνωστό ιντερνετικό χώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, από όπου θα ενημερώνουν για τις εξελίξεις στη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή που θα διεξάγεται από τη Δευτέρα στην Κοπεγχάγη.

Το κανάλι The Climate Pool μεταξύ άλλων θα προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο που θα καλύπτουν τις διαπραγματεύσεις. Τις εξελίξεις θα αναφέρει και το ιστολόγιο (blog) του καναλιού, το οποίο θα είναι διαθέσιμο και στο Twitter.
Το σχέδιο υλοποιείται υπό την αιγίδα του διεθνούς δικτύου ειδησεογραφικών πρακτορείων MINDS International. Τα πρακτορεία που συμμετέχουν είναι: Agence France-Press από τη Γαλλία, ANP από την Ολλανδία, Associated Press, APA από την Αυστρία, APcom από την Ιταλία, Canadian Press, DPA από τη Γερμανία, Kyodo από την Ιαπωνία, Lusa από την Πορτογαλία, Press Association από τη Βρετανία και RIA από τη Ρωσία.

Για να μπορέσεις και συ να παρακολουθήσεις τις διαπραγματεύσεις της συνόδου της Κοπεγχάης και να αφήσεις τα δικά σου σχόλια γίνε θαυμαστής εδώ.

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online