Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

SEMIFIND- ΒΡΕΣ ΤΟ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ

Το SemiFind (www.semifind.gr), είναι το πρώτο διαδικτυακό Portal για την εύρεση Σεμιναρίων στο χώρο της επιμόρφωσης και δια βίου μάθησης. Το SemiFind ξεκίνησε την λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2009 με σκοπό να παρουσιάσει το πλήθος των σεμιναρίων και προγραμμάτων εκπαίδευσης που διεξάγονται στον ελλαδικό χώρο.
Μέσω μίας εύκολης αναζήτησης, μπορεί να βρει κανείς το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει, επιλέγοντας μέσα από 12 βασικές κατηγορίες, το Σεμινάριο που του ταιριάζει.
Το SemiFind απευθύνεται στον επαγγελματία που θέλει να αναβαθμίσει τις γνώσεις του, στον φοιτητή που ψάχνει κάποιο ειδικό Σεμινάριο, στον άνεργο που θέλει να επιμορφωθεί και γενικώς σε όλους όσους αναζητούν μια περαιτέρω εκπαίδευση είτε αυτή αφορά τον επαγγελματικό ή προσωπικό τομέα.
Οι 12 θεματικές ενότητες, καλύπτουν τους τομείς : επαγγελματικά, βιομηχανία, πληροφορική, ISO, εκπαίδευση, ψυχολογία, τέχνη & πολιτισμό κ.α., καθώς επίσης και ειδική κατηγορία για τα Σεμινάρια E-Learning, προγράμματα δηλαδή εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης, που χρησιμοποιούν το Internet και είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα.
Τέλος, μέσω των social εφαρμογών Facebook και Twitter οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για τις νέες καταχωρήσεις.

ΠΗΓΗ:

Psaxtiria

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online