Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2010

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΑΠΟΤΕΦΡΩΣΗΣ



Οι κατηγορίες είναι πολύ σοβαρές ογκολόγου Patrizia Gentilini. Αναφέρεται στην πλαστογράφηση εγγράφων που χρησιμοποιούνται από τους δημόσιους οργανισμούς να αρνηθεί τις επιπτώσεις της αποτέφρωσης για την υγεία. Για να αποκρύψει τη νέα εργοστάσια των όγκων. Νομίζω ότι είναι σκόπιμο ότι ένας δικαστής (σίγουρα τουλάχιστον μία διαβάσει το blog) διατηρείται υπηρεσία να εξακριβώσει την αλήθεια. Δεν μπορούν ποτέ να εγκαταλείψει (αλλά τους βολεύει;). Είτε.

"Είμαι Patrizia Gentilini, ένας γιατρός, ένας ογκολόγος, ανήκω στην Ένωση των Ιατρών για το Περιβάλλον και είναι εδώ για να εξηγήσουν το Δελτίο Τύπου της 25ης Νοεμβρίου, με την ευκαιρία της εικοστής επετείου μας. Θέλουμε να ευαισθητοποιήσει όλους τους καταγγείλει ότι έχουν αλλάξει τα αποτελέσματα των επιστημονικών μελετών σε έγγραφα που χρησιμοποιούνται για δημόσιες ενώσεις, που πιστοποιεί την υποτιθέμενη ασφάλεια των αποτέφρωση των αποβλήτων.
Προσβλέπουμε σε ένα έγγραφο: το Quaderno N. 45 της περιβαλλοντικής μηχανικής. Το έγγραφο που υπογράφεται από τον Umberto Veronesi, Michele Giugliano, Mario Grasso και Vito Foa, ελήφθη από την περιφέρεια της Σικελίας και άλλες περιοχές όπως η Περιφέρεια της Τοσκάνης και άλλων επαρχιών της Ιταλίας. Οι επιπτώσεις στην υγεία αναπτύσσεται σελίδα. 54/55 υπογράφεται από Vito Foa, στο έγγραφο που θεωρούνται 4 μελέτες, αναφέρθηκαν όλα σωστά. Ειδικότερα, η μελέτη που έγινε στην Αγγλία, για να Elliot, κοντά στο 72 αποτεφρωτήρες είναι ανέφεραν ότι υπήρχε δεν διαπίστωσε διαφορά στη συχνότητα εμφάνισης του καρκίνου και της θνησιμότητας στην ακτίνα 7,5 χιλιομέτρων γύρω από τις εγκαταστάσεις καύσης και ουσιαστικά δεν Δεν μείωση του κινδύνου διαπιστώθηκε Όπως μπορείτε να απομακρυνθεί από την πηγή εκπομπής.
Ένα γραπτό στο πρωτότυπο έργο του Elliot είναι ακριβώς το αντίθετο, επειδή βρίσκεται, για να είμαστε ακριβείς, μια στατιστικά σημαντική μείωση, σταδιακά θα απομακρυνθεί από την καύση όλων των μορφών καρκίνου: του καρκίνου του στομάχου, του παχέος εντέρου , του ήπατος και των πνευμόνων, τότε Όπως μπορείτε να απομακρυνθεί από τον εξοπλισμό τη μείωση του κινδύνου.
Ιταλική έκδοση προστέθηκε προκειμένου να ανατρέψει την άρνηση της έννοιας της εργασίας.
Ένα άλλο παράδειγμα είναι η μελέτη που έγινε σε περιοχή που γειτνιάζει με δύο εγκαταστάσεις αποτέφρωσης Coriano σε Φορλί και ακόμη και τότε απεικονίζει μόνο την αρχική φράση του συμπεράσματα, αναφέρει ότι η μελέτη έδειξε αύξηση της θνησιμότητας και των γενικών επίπτωση για όλες τις μορφές καρκίνου, είναι μια ερμηνεία πολύ μερική. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω πώς έχουν τα πράγματα: τη μελέτη της Coriano διενεργήθηκε από την εκτίμηση της έκθεσης σε βαρέα μέταλλα, σύμφωνα με ένα χάρτη των επίπτωση αυτών των ρύπων, αυτό είναι ο χάρτης που καλύπτει η μελέτη του Coriano (βλέπε βίντεο), προκειμένου να αξιολογήσει τα αποτελέσματα πληθυσμού με βάση τις εκπομπές των δύο μονάδων αποτέφρωσης. Οι δύο αποτεφρωτήρες είναι αυτά τα δύο ακόμη στη μέση (βλέπε βίντεο): 1) για αστικά απόβλητα, 2) τα κλινικά απορρίμματα, θεωρήθηκε ότι οι εκπομπές των βαρέων μετάλλων στον αέρα και η επίπτωση τους στο έδαφος. Η πιο σκοτεινή περιοχή όπου η επίπτωση είναι μεγαλύτερη, τότε μακριά, εξασθενίζουν μακριά τα στρώματα, μέχρι έναν αναπτήρα κίτρινο χρώμα λαμβάνεται ως το επίπεδο αναφοράς.
Και «μόνιμου πληθυσμού αναλύθηκε για περίπου 14 χρόνια, από το 1990 έως το 2003/2004, και τα αποτελέσματα που έχουμε εξαιρετικά σημαντικό σε σχέση με τις γυναίκες. Στο διάγραμμα μου ανέφεραν την τάση της θνησιμότητας λόγω καρκίνου σε γυναίκες ως συνάρτηση της έκθεσης, στη συνέχεια, ανάλογα με τα επίπεδα του παραπάνω χάρτη.
Στην πράξη, αυτή είναι η τάση σε κίνδυνο θανάτου, ανάλογα με το επίπεδο της έκθεσης (βλέπε βίντεο), αυτή είναι η τάση της θνησιμότητας για όλες τις μορφές καρκίνου στις γυναίκες στο σύνολό τους, που φτάνει μια αύξηση των 54 %, η εξέλιξη της θνησιμότητας από καρκίνο του μαστού, του παχέος εντέρου, του ορθού, ο καρκίνος του στομάχου, βλέπετε ότι υπάρχει μια αδιαμφισβήτητη συνέπεια μεταξύ αυξημένο κίνδυνο και την αύξηση του επιπέδου της έκθεσης, το αποτέλεσμα αυτό είναι σίγουρα πολύ σημαντικό στην παράγραφο παραλείπονται σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία της αποτέφρωσης, προκειμένου να υποτιμηθεί ο κίνδυνος που είναι πραγματικά πολύ σημαντικό.
Τι εννοούμε με το έγγραφό μας και δελτίο τύπου μας; Θέλαμε να τιμήσουμε τη γέννηση delll'Associazione των Ιατρών για το Περιβάλλον, ότι η ένωση μας είχε ως στόχο να παρέχει εργαλεία για τη γνώση για όλους τους πολίτες και να είμαστε συνεπείς σε αυτό, μετά μεγάλος δάσκαλος μας, δυστυχώς εξαφανίστηκε Lorenzo Tomatis που μας δίδαξε ότι η ιατρική και την επιστήμη πρέπει να είναι στην υπηρεσία του ανθρώπου, της υγείας και των οικονομικών συμφερόντων. Θέλαμε να θυμόμαστε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε καθαρό τεχνούργημα, καθοριστικής σημασίας επιστημονικές μελέτες σερβίρεται και ήταν η δικαιολογία για τη μη λήψη μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, με φορτίο του πόνου, θανάτου, ασθένειας θα μπορούσαν να αποφευχθούν. Δεν θέλουμε να συμβεί αυτό ξανά με την αποτέφρωση των αποβλήτων που είναι ένας πρακτικός τρόπος για να εξορίσει, έχουμε την ανακύκλωση, την ανάκτηση των υλικών και δεν καίγονται.
Υπενθυμίζω ότι η ένωση μας είναι ανεξάρτητη και δεν πρέπει να είναι γιατροί, ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει, παρακαλούμε να μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας, ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει, δεν απολαμβάνουν τη χρηματοδότηση από τρίτους, είμαστε αυτάρκεις. Σύμφωνα με το θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων, θα ήθελα να υπενθυμίσω το βιβλίο μας ως εργαλείο της γνώσης για τις διοικήσεις, τους πολίτες, τις ενώσεις. Κανείς από εμάς δεν έχει δικαιώματα, έτσι δεν είναι μια εμπορική προώθηση.
Ως ένωση που μας ενδιαφέρει σε ένα ποικίλο παρουσία των προβλημάτων, όπως: κινητά τηλέφωνα, γενετικά τροποποιημένες καλλιέργειες, τα φυτοφάρμακα, η ατμοσφαιρική ρύπανση. Θέματα κρίσιμα για την υγεία όλων, είμαστε πεπεισμένοι ότι μόνο με γνώση, με τη συμμετοχή και τη δέσμευση όλων, θα καταφέρουμε να βρούμε τρόπους για την προστασία της υγείας, της ζωής και το μέλλον όλων μας.

Patrizia Gentilini

ΠΗΓΗ:


freedomlibertadiparola

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online