Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2010

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΜΩΡΟ ΜΕ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΙΑ

Πάσχει από «σκληροκερατοειδή άμφω (και στα δύο μάτια)» και πρέπει άμεσα να υποβληθεί σε μεταμόσχευση


Έκκληση για την οικονομική υποστήριξη της οικογένειας ενός βρέφους μόλις τριών μηνών από τον Λαγκαδά, που γεννήθηκε με σοβαρό πρόβλημα όρασης και πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί σε εξειδικευμένη κλινική του εξωτερικού, απευθύνει η έπαρχος Λαγκαδά και τοπικοί φορείς.
Η μικρή Μαρία Κ. πάσχει από «σκληροκερατοειδή άμφω (και στα δύο μάτια)» και πρέπει άμεσα, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, την οποία δεν αναλαμβάνει κανένα ιατρικό κέντρο της Ελλάδας. Η επέμβαση πρέπει να γίνει σε εξειδικευμένη κλινική του Λονδίνου, αλλά η οικογένεια της αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα.

Η υπόθεση της μικρής Μαρίας έγινε ευρύτερα γνωστή και με τη βοήθεια της επάρχου Λαγκαδά Πόπης Καλατζή και άγγιξε εκατοντάδες μέχρι τώρα οικογένειες, που συνέβαλαν στο να συγκεντρωθεί κάποιο ποσό.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχει αναλάβει τη νομική και ψυχολογική υποστήριξη της οικογένειας, καθώς ο χρόνος της αποθεραπείας του παιδιού μετεγχειρητικά θα είναι μακρύς.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας, αύριο θα παραδοθεί χρηματική επιταγή από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Ιστορικών Στρατιωτικών Οχημάτων Γεώργιο Ηλιάδη, στους γονείς του βρέφους, στο χώρο του επαρχείου Λαγκαδά, παρουσία της επάρχου.
Τα χρήματα αυτά θα προστεθούν στις άλλες προσφορές, ώστε να καταφέρει η οικογένεια να μεταβεί στο Λονδίνο, προκειμένου να αποκατασταθεί η όραση της μικρής Μαρίας.

ΠΗΓΗ:

Χαμομηλάκι

0 Comments:

blogger templates | Make Money Online